Új hozzászólás Aktív témák
-
cbr688
senior tag
na most aztán szép rajzokat fogunk látni, de hogy van e értelme...
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
de jól láthatóan a Microsoft is igyekszik megfelelő szabadalom portfólióval felfegyverkezni a szabadalomháborúk korában.
Na igen, a szabadalmi rendszer jelen formájában monnyon le.
Aztán jöhetnek a szóviccek: my ePen is bigger than yours.
<< Heimdal >>
-
Zirowe
nagyúr
Remélem majd Bíró László örökösei perelnek a megegyező formavilág és funkció miatt.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
bigkrisz96
tag
Remélem nem lesz nehéz használni.
-
nagyúr
Ez nem hasonló a Nokia Pen-hez?
Az is valami ilyenféle rendszert használ a rekonstrukcióhoz.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sz.balazs.95
veterán
A 3. világháború lehet, hogy szabadalmakról fog szólni, és a gyártók fogják majd agyonperelni egymást?
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
saelin
veterán
Én is unom......
Leírás alapján +1, de majd ha kézbe fogom itt a reál worldben és ugyan ilyen jól szuperál csak akkor kap reál +1-et. Addig érje be a virtuálissal!
(Asd ez zavaros :-| )"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ZeroLimit
tag
minden számítógéppel kell lassan csinálni ez a mai világ
-
Zirowe
nagyúr
Azért én nem a szokásos hülyeséggel jöttem, hogy levédetem a kört, a kereket, a széket, a levegővételt, stb.
Jelen helyzetben ez még akár egy valós helyzet is lehetne.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
leslie_smith
aktív tag
Lehet van benne valami élet,de szerintem amikor a kijelzők akát 10 pontot is érzékelnek azt nem tudja rekonstruálni egy toll.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
Gusztáv
addikt
válasz leslie_smith #12 üzenetére
Igen, és ennek haszna max a Fruit Ninja alatt van . Gyakorlatilag legtöbbet a kétujjas gesztusokat használod egy tableten a multitouch képességből.
Laci
-
otoaak
tag
Nekem nagyon bejönnek ezek a fejlesztések jó lenne ha a stylus elterjedne a tabletek/telefonok piacán rengeteg kiaknázatlan lehetőség van még ebben. Csak attól félek, hogy jön az alma Istick nevű hihetetlen formabontó és sosem látott innovatív cerkája és levédeti az egyenes rúd alakú dizájnt aztán mindenkit beperel aki az elmúlt 4000 évben írásra alkalmas eszközt/gerendát gyártott/gyárt.
SG Note Pro P900
-
Beri78
őstag
nagyon jó
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest