- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
nXu
tag
Akkor összefoglalom egyszerűen, hogy megértsd:
Rögtön telepítés után egyik frissítés sem indítja újra a gépet, csak ha nagyon kritikus.
Ha ezután három napig nem kapcsolod ki a gépet, akkor vár egy olyan időszakra, amikor 15 percig nem használod, és akkor történik ez meg. Mi ebben a bonyolult?[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Ja igen, a harmasik nap meg se kérdez, csak újraindul a telepítés után"
a bejelentkezest koveto 15. percben, ami eltolodhat. csak ugy nem fog ujraindulni.
"ahol a kikapcsolásnál lehetett látni, ha voltak telepítésre váró kritikus frissítések."
na, most meg kikapcsolas helyett a bejeletnkezesnel lehet rogton latni, hogy mikor fog ujraindulni a gep.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
-
zoli62
addikt
Minek ez a nagy egyszerűsítés? Ráadásul a Metro fejlesztése miatt a Windows 8-ből több, pl. biztonsági funkció is kikerült. Lehet, hogy a felület maga pofás, de egyre inkább konzumer lesz.
-
nagyúr
De mi kell ennél több egy app-nál? Ott volt nekem a live csomagban a mail. Igaz, kevesebbet tud az app de amit én használtam a mail-ben, azt itt is tudom használni.
Aláírom, hogy funkciók terén nem 100%-os, de szerintem ez még fejlődni fog. Csak sokat kell feedback-ekkel nyomni az MS-t, hogy mit javítson és akkor hátha benne lessz.
A CP - RP között is appok terén sok volt az eltérés. A mostaniban már minden fiók, minden levelét látod, míg CP-ben nem. Szóval ez még igen kiforratlan, de javulgat az első verziókhoz nézve. Bár minden programnak van alternatívája.(#34) ntomka: Nekem is fura volt elsőre, sőt, én sem találtam meg benne semmilyen opciót, de kb. 10 perc nyomkodás után (szó szerint) rájöttem hogy hol kell beállítani. Utána mindenben megtaláltam amit kerestem (vagy nem találtam meg( ).
Na mindegy, nem meg győzés akar lenni, meg én is furan néztem rá, de most éles rendszernek van belőve az RP, de nem megyek vissza 7-re. Megszoktam, gyors.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
DUNKENSTEIN
tag
Eladó asztali "gamer" pc [+monitor] egyben [90.000] vagy bontva! http://href.hu/x/i0of
-
fatal`
titán
Egyszerűen gagyi. Elüt a rendes felülettől, a metros appok semmire nem jók egy desktop gépen, mert buták, mint a tök, kényelmetlen használni. A kereső pedig mindenáron azokat akarja indítani, ha mindkét verzió van, akkor is, ha a desktopról indítom a keresést. 20km-t kell egerezni az ikonok között, mert nagyok. Tudom később majd lesznek élő lapkák, de PC-n az sem érdekel, eddig is kint voltak az infok máshol.
A weblapon nincs vele gondom, ahogy egy telefonon vagy táblán sem lenne. PCre egyszerűen, nekem, kényelmetlen és felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
igazából ez nekem jobban tetszik, mint a jelenlegi live weblap. akár metró, hév, földalatti, hívják bárminek, de a mostaninál sokkal használhatóbbnak tűnik.
-
DeFranco
nagyúr
Én sem értem, hogy mi ezen az érthetetlen. Ez design kérdése, van akinek tetszik, van akinek nem, emiatt senkit nem kell megítélni vagy elítélni.
Számomra hiába funkcionális, ha hosszú távon rossz kedvem lesz, ha ránézek, annyira sivár. Nem szeretem használni. Próbáltam, nem jött be. Nem rossz, csak számomra csúnya.
És igen is, leírom ezt a véleményemet, hadd legyen ez is látható hogy van, vannak, akiknek ez a stílus nem jön be. Hiába kedvelem egyébként az MS termékeket.
-
nagyúr
Nem értem hogy egyes embereknek ez miért használhatatlan. Biztos bennem van a hiba, hogy tetszik. Meg nem lenne használhatatlan, ha 2 napig használja az ember és rájönne, hogy azért nem rossz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Franklin
addikt
"...az elején a felhasználók szabadon dönthetnek majd arról, hogy a régi vagy az új külsőt szeretnék-e használni."
Hát igen, bárcsak minden program fejlesztői így gondolkodnának... pl. a Win8-nál is, ugye...
-
Воланд
titán
válasz enginev3.0 #27 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
„Metrósodik" a Windows Live
Hát ez milyen meglepő
Egyébként a 2011-es wlm elég béna volt, remélem ez javít a helyzeten, bár az egyedi név még mindig hiányzik számomra.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vanhalen
senior tag
Egyszerűsödünk.. [link] mint a moha..
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz zsírsámán #22 üzenetére
Szerintem a lényeg,hogy amire kitalálták,jól működjön,hibamentesen,megbíthatóan,egyszerűen stb.A felületet pedig igenis meg lehet szokni,hozzáállás kérdése az egész.
És ez egyáltalán nem korfüggő,én sokkal idősebb vagyok,és mégis szinte falom a technikai ujdonságokat,valamint anyám , aki 70 éves,ránézett a Metro-ra is azt mondta hogy hú de jó,milyen modern!!!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
ntomka
nagyúr
A jobb oldali képen az a fekete sáv az komoly?
ツ Headphones on - World off
-
zsírsámán
senior tag
Itt is kezdődhet a nagy vita Én is teljesen meg vagyok vele elégedve, 2 nap használat után úgymegszoktam az új felületet, hogy semmi kedvem visszatérni a win7-re. (Valószínűleg a váltás rásegítésében annak is nagy szerepe volt, hogy még soha nem fagyott le, minden szükséges programom hiba nélkül felment és még csak 20 éves vagyok, így könnyen feldolgozom a változásokat )
-
tibor452
tag
Nekem tetszik a metro felület,de nagyon szokatlan (még)
-
nXu
tag
Köszönjük, tetszik!
-
nicu71
addikt
teljesen megszokható és faék egyszerű a kezelhetősége a Metro felületnek.Igen,még PC-n is.Egyszerűen nem értem ezt a sok rinyálást.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Angel1981
veterán
Nagyon örülünk!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem meg azért "nyomják le a torkunkon", mert megejelentek a tabletek és az MS nem hagyja ki ezt a pénz forrást. Szóval itt nem az ms-t kéne szidni, hogy mi ez, hanem azt, aki a tabletet kitalálta. Az ms nem csak a pénzt látja benne,hanem azt is hogy egységes legyen a PC a tablet, meg kinézetre a szolgáltatások, mint itt is, a levelezés.
Az, hogy kinek mennyire tetszik, az egyéni vélemeny. Nekem PC-n tökéletes amit nyújt, mind teljesítményben, mind kinézetben.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Igen-igen. Most jutott el agyamig. xD
De mondjuk lehet hogy arra is ki fog terjedni jövőben, úgyhogy még nem biztos minden."a live essentials programcsomag megszunik, es teljes mertekben metros appok lesznek a programcsomagban levo programok helyett, vagy pedig adott szolgaltatas (pl a csaladbiztonsag) beepul a rendszerbe (win8).
sok ertelme van szerkesztgetni a hsz-t....
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Még szerencse, hogy bármikor letölthetem a régebbi verziókat. Akár pl. 7.x vagy ennél régebbit is."
csak eppen itt most a webes feluletrol van szo, nem pedig a live programcsomagrol.
-
Arena87
aktív tag
Még szerencse, hogy bármikor letölthetem a régebbi verziókat. Akár pl. 7.x vagy ennél régebbit is.
(#8) vanhalen
Ha eddigi tendenciát nézem akkor tuti, hogy nem lehet választani mást, sőt jövőben is ez fog maradni, max. ha egész koncepció megbukik akkor fog csak változni.Igen-igen. Most jutott el agyamig. xD
De mondjuk lehet hogy arra is ki fog terjedni jövőben, úgyhogy még nem biztos minden.[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
dBLOOD
tag
Jó lesz az, ez a jövő. Legalábbis szerintük, és gondolkodás nélkül lenyomják a torkotokon...
Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
-
vanhalen
senior tag
Naggyonszéép Remélem, nem csak korlátozott ideig lesz választható a metro nélküli felület...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Én ettől a Metro stílustól egyre inkább viszketést kapok. Eleinte még csak nézegettem, meg kóstolgattam, de ahogy telik az idő, egyre rosszabb ránézni. Hosszú távon irritál.
Nem örülnék, ha ez elkerülhetetlen velejárója lenne az MS termékek használatának, pedig sajnos minden jel erre mutat.
-
ftc
nagyúr
Nem az volt,hogy megszünik?
-
veterán
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
Szerintem is jó (mindenfajta irónia, szarkazmus nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Jajj de jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!