Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
A Live! telepítő előtt meg volt egy Messenger.exe és sehova nem kellett pipa. Azok a régi szép egyszerű idők amikor még nem kellett feltenni egy WLinstallert ami letölti neked azt a sok szép programot. Hajaj.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
lukacr
csendes tag
Olyan nem lehetne, hogy csak csevegni tudjak vele, max elő szóban beszélni. Nem lenne 3-500 mega a telepítője és nem lenne benne semmi reklám?
-
FTeR
addikt
sajna(?) ezek ilyen saját skinnes appok. alapból 2007 van a kék meg a szürke és kész. még mindig jobb, mint 2003-nál csak az a kék/naracs.
az lehet magyarázat, h nem használ standard GUI elemeket. mondjuk vistán ilyen fogalom már nme nagyon értlemezhető.
erről jut eszembe, néztétek már az fx3 Glasser addonját? vistás aero power, sztem kegyetlenül jól néz ki. jól oldották meg a file menü sávot is, ilyenek kéne lenni vistában is alapból. -
Polesz
addikt
Nem a Classicra gondolok, hanem bármilyen témát beállítok akkor annak a színeit veszi fel. Sajnos az Office 2007 is saját kék témát használ. Hiába állítassz bármilyen témát a Windowsnak. Tehát arra gondolok, hogy a rendszer témáját bármikor fel tudja venni és ha kell akkor szemcukorkázok.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudom, milyen file transfert használ az msn, de tény, hogy elég sok gondom akad vele. Egyrészt sokszor nagyságrendekkel lasabb, mint a feltöltés engedné, másrészt itt albérletben általában gond nélkül megy (upc), otthonról az esetek 70%-ban nem tudja fogadni a másik fél (pontosabban látja, rá is tud nyomni, csak 0kb megy át, otthon adsl van amúgy), routerek ugyanúgy vannak beállítva, ugyanazok a portok vannak kiengedve. Ez az online sharing viszont tetszik
Szerk: annó mondtak olyat, hogy ez már megeszik anim gifeket is arcképnek, ez bekerült végülis?
[ Szerkesztve ]
-
FTeR
addikt
mármint a classicra gondolsz? azt kétlem.
egyébként érdekesség, h vista alatt már galssos keretet használja. xp alatt erre volt egy kis gomb, ami átváltotta. ezzel csak az a gond, h így csak a fejléccel lehet mozgatni, míg keret nélkül a nagy üres területeken is meg lehetett fogni.btw, asszem ez már WPF-et használ. az animációkból gondolom, utána kéne járni...
szerk:
ha átváltom vmi sötétebb színárnyalatra máris jobb. ettől a világos kéktől már vistában is rosszul vok (resource hakkerek elünyben).[ Szerkesztve ]
-
Loretto
veterán
Jóég. Épp most pakoltam fel, hát érdekes így 3 perc után.
Soirée...
-
Integra
titán
ez szép és jó, de vajon végre lesz e már normális file transfer mint az icq-ban??????
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
FTeR
addikt
azért remélem, h hamar kijön hozzá vmi skin, ami visszavesz a cukormázból. ezek a nyalóka színek egy idő után émelygést okoznak.
-
floatr
veterán
válasz Winner_hun #14 üzenetére
!
-
floatr
veterán
válasz Winner_hun #11 üzenetére
beszédes ez a "katasztrofális hiba", lehet h az alapelgondolásra célzott ezzel.
-
Narxis
nagyúr
Nekem nem tetszik, hogy egy telepítőbe csomagolnak ennyi mindent, a felét se használom, kár.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Winner_hun
félisten
válasz Winner_hun #10 üzenetére
Konkrétan ezt a hibát dobja. Ezt a Suite-s akármit is leszedtem, azt feltenném de ugyan ezt a hibaüzenetet adja
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
félisten
Feltettem, kár volt. Hogy lehet visszatenni a régit? Valami nyűgje van, nem enged telepíteni
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem az sajna nem az igazi. Relatív kevés emberrel beszélek rendszeresen, ők ki vannak rakva az asztalra, így minimális helyet foglalnak (ha offline-ok, akkor nem is mutatja őket), ellenben mindig látom ha fellép/fent van. Ha nyitva hagynám az MSN főablakot, annak már csak a fejléce is többszörösét foglalja el ehhez képest.
-
FTeR
addikt
ööö, ha újra elindítod a telepítőt, akkor újra felkínálja a még fel nem rakott appokat.
plus még egy darabig nem lesz, jóesetben most kezdik el fejleszteni. de sztem egyre kevésbé van rá szűkség.
asztali cuccost nem tud, de van kedvenc partnerek rész a kapcsolat listában, meg külön csoportokat is létre lehet hozni. ezekre mind egyedi beállásokat lehet nyomni. pl alapból a kedvencekbe rakottaknak mutatja képét, de többinek nem. -
Cathfaern
nagyúr
Utólag hol lehet felrakni még dolgokat? (ezt nem csak a beta-val, hanem az eddigivel kapcsolatban is kérdezem).
Másrészt, msn plus gondolom még nincs hozzá, asztali partnereket, vagy ahhoz hasonló feature-t tud? (azaz adott partnerek állapotát ki lehet-e rakni állandóra a képernyőn valahova?)
-
FTeR
addikt
válasz WonderCSabo #3 üzenetére
a dolog úgy néz ki,h leszeded a live telepítőt és ott kiválasztod, h miket akarsz felrakni, aztán telepítés közben szépen letölti őket. sajna ha felakarod rakni az egyi bétát, akor a már fentlévőket is lecseréli beta-ra, ami annyira nem meglepő, figyelembe véve a végbement változásokat.
ahogy elnézem a movie maker integrálása it ki is merült. max aztom elképzelni, h lesz vmi publish to fícsör benne ami felküldi silverlight streamingre.
btw ez is ribbonos lett, hasonlít arra ahogy a képeken a w7-es wordpad nézett ki. -
FTeR
addikt
pedig nem lenne olyan meglepő. a Silverlight Streaming is ingyenes és regenként 5+ gigát adnak és bármilyen videóból átkonvertálnak VC-1-be feltöltés után, ide értve a HD tartalmat.
Live Mesh is hatalmas tárhely szolgáltatás lett mindenféle fícsörrel (skydrive is ott van), az új hotmail is átvált folyamatosan növekvő tárhelyre.
nagyon durván nyomul az ms ezen a fronton. megnéznék egy ms vs. google statot, h az utóbbi időben melyikük állított hadrendbe több szervert.//
nekem nagyon tetszik az új messenger, látványos lett és tele van praktikus apróságokkal is. -
dajkopali
addikt
válasz WonderCSabo #3 üzenetére
csicsás
én általában az egyszerűbb felületeket kedvelem, de hát ez a trend, egyébként van egy csomó hasznos cucc, de még ismerkedem vele"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
WonderCSabo
félisten
-
dajkopali
addikt
eztet mondták: "Starting with the next release of Windows – internally known as Windows 7 - Windows Mail, Windows Calendar, Windows Contacts, Windows Photo Gallery and Windows Movie Maker will no longer be available in the Windows operating system," a spokesman for Microsoft said in an email on Tuesday. "
"Similar functionality for email, contact, calendar, photo and movie making will be available for free from Windows Live, removing the duplication of functionality for our consumers between Windows and Windows Live," the spokesman added. The change only applies to Windows 7, not future updates to Windows Vista, he said.
A Movie Maker esetében is talán az lesz, hogy a Windows Live-val együtt lesz letölthető, és a megosztásra, tárolásra lesz webes lehetőség.[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
azbest
félisten
webes szolgáltatásként?
movie makert majd webes szolgáltatásként futtatják
valami kavar lehet itt... nem valószín hogy az ms szerverére kéne feltölteni és az szerverkapacitásukkal konvertálnák/vágnák a videókat
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest