Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkekesi
tag
Egyszerűen le kell tiltani az automatikus operátor választást.
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #4 üzenetére
Bécs felé elég sokáig lehet élvezni a T-H zónáját.
-
Sanya
nagyúr
Kokadon nincs T-mobile, csak nagyon gyenge.
Elvileg ez a típusú roamingot lehetne tiltani/zavarni...
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
WonderCSabo
félisten
Az az érdekes, hogy itthon már benyúlik a szomszéd, de kint meg mi nem. Miért nekünk kell szívni?
-
FRENK1988
veterán
Szabolcsbáka (Kisvárda mellett) ott is ha nem jó helyen vagy akkor UAUMC vagy Kyevstar hálotatot látsz Egyszer kétszer csak lestem a számlát
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Drótszamár
őstag
Pilisszentkereszt, és Dobogókő között fél úton (Kétbükkfa nyeregnél) rendszeresen kapom az sms-t, hogy üdvözöljük Szlovákiában. (pannon)
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
JoeYi
őstag
én Szombathely közelében nőttem fel és tényleg előfordult néha, hogy t-mobilról A1-re ugrott a mobilom, pedig csak az asztalon csücsült. Mondjuk akkoriban dominós voltam és nem volt engedélyezve a barangolás, szóval kárt nem okozhatott volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest