Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Amíg nincs szövegtördelés, addig marad mobilon az Opera.
-
Fred23
nagyúr
Én mobilon próbálgattam, és nagyon hasonló élményt nyújtott, mint a jobb Chromium alapú társai, de ahogy a beépített filterein túl kezdtem újakat hozzáadni, valami érezhetően megroppant benne.
Az Ublock Origin mindenkinek hiányzik, aki eddig használta, és hiányozna majd' mindenkinek, aki megismerné. A kozmetikai szűrés miatt leginkább. Ugye az egy dolog, ha nincs reklám, de Ublock Originnel a reklám üres helye is eltűnik!
-
-
<Adamsky>
nagyúr
+1
Gondolom olvastátok, hogy a Mozilla-nál rezeg a léc.
-
Fred23
nagyúr
Jó volt, amíg filterlists.com-ról hozzá nem adtam egy csomó új forrást. Azóta dadog, szóval uninstall lesz.
-
vlevi
nagyúr
Ahogy mondod.
Amióta a tűzrókán kívül az összes böngésző csak egy Chrome átirat, majdnem mindegy melyiket használod.
Oké, ez így ebben a formában túlzás volt, mert kívülről tényleg nagyon különböznek a chrometól, de sajnos annak jópár baromságát hozzák magukkal.
PC-n pl. nem vagyok hajlandó használni Chromium motoros böngészőt, a Directwrite miatt. -
M_AND_Ms
veterán
Akárhogyan is, Droidon még mindig az Opera! Mondom ezt úgy, hogy Windowsban évek óta a Vivaldi
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
ForRedGlory
félisten
Feltettem, 2 perc múlva uninstall.
-
Fred23
nagyúr
Hamarosan teszem is fel kipróbálni, de Ublock Origin nélkül nem hinném, hogy maradni fog. Ezért haragszom a Samsung böngészőre is: vannak beépülő adblockerek hozzá, de pont a legjobb valamiért kimaradt.
-
t72killer
titán
Presto motorral kéremszépen.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
MODERÁTOR
Szép és jó ez a sok fejlesztés, de amíg nincs beépítve az automatikus szövegtördelés funkció, addig tökre felesleges mert hiába butább az Opera, akkor is ezerszer használhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest