Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy látom, hogy akkor most már tényleg vennem kell még 8Gb RAM-ot (a meglévő 8 mellé, bár enélkül is tudom már egy ideje, látom mennyire meglendül néha a pagefile), viszont a 290X 4Gb még igencsak elég lesz, mert kb. ugyan azt tudja, mint a 480X 4Gb.
Amúgy érdekes ezt a játék marketingügyileg:
1: Valamiért abszolút rendhagyó módon előrendeltem, mint ha kötelező lenne (pedig sohasem rendelek elő semmit, mert teljesen irracionális dolognak tartom, főleg a mai világban és végképp szoftvert, mikor kb 1 perc megvenni bankkártyával, és csak néhány óra letölteni, viszont bármikor bárki okozhat meglepetést, szóval elég nagy rizikó nem megvárni az első pár tesztet, még ha a tesztek nagy része úgyis totális kamu...).
2: Amint kifizettem, véletlenszerűen elémkerült youtube-on egy "miért ne rendeld elő az MEA"-t című videó (nem vagyok youtube függő, általában csak azt nézem, amit valaki linkben küld nekem, de ha már ott vagyok néha megnézek még egy-két kapcsolódó dolgot), ami azzal érvelt, hogy "ez egy DAI lesz az űrben", amitől elkezdtem újraértékelni a DAI-t (amit egyébként szerettem annak idején), aztán ennek kapcsán egyre csak nő bennem az elhintett kis szikra, hogy talán csalódás lesz a ME:A[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Nem vészes, de legyen is ehhez mérten jó
-
Cathulhu
addikt
-
tomiee85
senior tag
válasz
Fitzgerald #33 üzenetére
Biztosan, de deszkacserét nem tervezek
Reménykedtem egy 4magos proci elég lenne.
-
tomiee85
senior tag
válasz
Fitzgerald #31 üzenetére
Rendben, köszönöm. Akkor 6300-at kell keresnem minimum
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #25 üzenetére
4 éves CPU-ról van szó, nem vészes egyáltalán. Nyilván kisebb kompromisszummal gyengébb proci is elég lesz.
-
tomiee85
senior tag
Vajon ki is fogja használni tényleg a minimum 6 magot? Kicsit update-elném a gépem és FX-4300 vagy 6300-on gondolkodom.
-
törölt tag
Nem lehet, hogy az i7 meg a 8 magos fx csak a magok száma miatt fontos? Ez a két proci nincs egy súlycsoportban. De hátha a játék jobban skálazódik dinnyéken, mint az eddigiek...
-
SunMount3r
nagyúr
Ajánlott a 8GB és az i7 és ez "nem vészes"?!
Uh, OK, köszi...
-
Mans20
addikt
Cserélhetem az egy hetes kaby G4560-at.
-
quarros
tag
Na kiváncsi leszek, hogy ez a végén mennyire lesz igaz. Még a Fallout 4 -et simán vitte nálam egy X5470 Xeon 8giga rammal és egy GTX460-al.
-
Shing
őstag
Frostbite-os játéknak tuti nem kell ilyen proci, videokártya reális, de tuti elmegy lassabbal HD felbontáson.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
micafighter #7 üzenetére
Az utolsó AAA játék amit megvettem a Witcher 3-volt és ott az ajánlott követelményt is könnyen megugrottam. Szóval elszoktam attól, hogy ezt figyelgessem.
Figyelembe véve az eltelt időt, biztos vagyok benne, hogy nem túl extrém a javasolt gépigény. -
-
Raysen623
addikt
Nekem 8Gb memóriám van, amit lassan tényleg bővíteni lehetne. De amennyire most néztem az árakat, nem érné meg, főleg játék miatt nem. A game egyébként nagyon várós.
-
törölt tag
Ugye most a csúcs Ryzen-ek jönnek és 100K Huf felett fognak nyitni. Nem hiszem, hogy sokan rohanni fognak értük. Főleg az AMDések, mert gondolom aki anno bulldozert vett azt azért tette, mert 40-50k-ért már 8 magot és OC kapott. A közép később és az "alsó" kategória meg még később fog jönni. Igen talán addigra lemennek a DDR4 árak.
De semmi sem indokolja. Főleg az új prockó miatt amihez ugye kell az új RAM is.
-
Cathulhu
addikt
Na jolvan, ezert sem kell rohannom RyZent venni, mikor a legdragabb a DDR4
-
törölt tag
Kb. olyan gép az ajánlott ami a 2014-es DA:I-hez is kellett Ultra-1080p@60-hoz, azóta csak jobb lett a FB úgyhogy nem aggódom.
-
szami777
addikt
Igen, az előző frostbite gépigényeket olvasva igazat adok neked, bár itt (meg mindenhol máshol) felmerül a kérdés, hogy a minimum alatt ők mit értenek?
Full HD low, HD low, vagy mondjuk XGA low.(az újabb megjelenéseknél a minimumhoz szerencsére már odaírják, hogy 720p low, 30fps-t jelent és talán ehhez picit sok a 8gb, de ez csak saját vélemény)
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
-
szami777
addikt
Egész baráti a gépigény.
Talán a minimum 8gb ram lett túlzás picit.[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
LOL, nem is gondolkoztam azon elég lesz-e a gépem hozzá, mert az elmúlt 2 évben nem volt ezzel gondom.
Lassan megint fejlesztenem kell... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ehh, lassan tényleg muszáj lesz több GB-os vga-t venni...
Amúgy az az 55GB derék. Ekkora méret mellett aztán legyen jó!
Amúgy ha elkészült az arany ?mester? lemez, akkor mit csinálnak még majdnem 1 hónapig?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A fejlesztők bejelentették, hogy végre aranylemezre került a játék, így már nincs akadálya a megjelenésnek.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest