Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlaci888
aktív tag
válasz fredike2020 #7529 üzenetére
Ez a QPR béta a legstabilabb béta eddig, nálam minden OK, sokkal gördülékenyebb és "simább" is lett e használata.
-
MC Pite
veterán
válasz fredike2020 #7529 üzenetére
Nem gondolom hogy nagyon instabil lehet.
Rootolva sokáig volt 5G-m (6a-n).
Ha egy tornyon van, éljen. Ha átlép másikra, egyhamar nem lép vissza az előzőre (az igencsak enné az akksit).
Plusz ha nincs érdemi adatforgalom, szintén nem kapkodja el (minek is tenné anélkül).[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
jUUh
Topikgazda
-
Thom!
veterán
válasz fredike2020 #7291 üzenetére
Wowifi és az 5G nagyon jó hír.
Várom a 8as szeriát nem hiszem hogy csalódás lesz!
Nekem SoCcal volt gondom és méret problémák voltak a sima 7sel ebben a tekintetben szignifikáns előrelépés lesz. -
szlaci888
aktív tag
válasz fredike2020 #7296 üzenetére
Már telepítem is, majd beszámolok az eredményről.
P7P Voda és jelenleg Beta 5.2 (vagy 3? mi is volt az utolsó? )[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz fredike2020 #7296 üzenetére
Yetin még ugrál, legalábbis ahol vagyok
-
jUUh
Topikgazda
válasz fredike2020 #7291 üzenetére
Na, inkább ez érdekel engem. Mégis várom az A14-et
Samsung Galaxy S23+
-
szlaci888
aktív tag
válasz fredike2020 #7287 üzenetére
Ki szolgáltatótok? Én Voda-s vagyok, azon is megy?
-
jUUh
Topikgazda
Most olvastam a Facebook hozzászólásod is, amin ugyanezt írtad
Samsung Galaxy S23+
-
tomboy0013
veterán
Akkor ez is pipa. Én is töltöm lefelé éppen.
-
amargo
addikt
válasz fredike2020 #6881 üzenetére
Tegnap beugrottam a helyi boltba és volt egy spigen tok. Teljesen jó, bár kicsit nagy a telefonhoz az tény
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
dominating
tag
válasz fredike2020 #6858 üzenetére
nem tudom, hogy van e tudományos magyarázat, nekem ez segített miután aktiváltattam a voltet (volt 1,2 hívásom mikor szétkapcsolt) aztán yt-n ajánlották, hogy ezt is érdemes kikacsolni. aztán már sohasem volt ezzel gondom. ha véletlen kell segélyhívás akkor majd visszakapcsolom addig marad off.
5800x3d + 6900xt
-
bbendre
őstag
válasz fredike2020 #6858 üzenetére
A Pixelek nem tudnak rendesen leváltani 4G-ről 3G majd 2G-re rendesen. Ha kikapcsolod a 2G-t akkor meg sem fogja próbálni
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
gilfoyle
őstag
válasz fredike2020 #6029 üzenetére
A Smartbank appot már az OTP is dobta...
-
hard74
senior tag
válasz fredike2020 #6025 üzenetére
App újratelepítés,teló reboot után nálam is rendbe jött tegnap este, de ma már újra bezárja az appot 3-4 másodperc után,2-3 próba és jön a crash.
Nálam sajnos nincs változás kikapcsolom smooth displayt.[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
bbendre
őstag
válasz fredike2020 #6025 üzenetére
Ha nagyon érdekel, hogy mi történt akkor az
ADB
-vel éslogcat
meg tudod nézni
https://developer.android.com/tools/logcatiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
K82
őstag
válasz fredike2020 #5272 üzenetére
Nem volt ilyen egyszerű sajnos, új eSIM-et küldtek és azzal már jó volt. Végigpróbáltam mindhárom módszert, az utolsó manuálisnál legalább kiderült h miért nem akar működni, a direct vagy QR kódosnál csak annyit írt h bocsika, nem sikerült.
Mondjuk a cég üfsz-e is megérne egy misét, amikor mindent lépésről lépésre leírsz mi történt, screenshotokkal tarkítva h egyértelmű legyen (EID, ICCID szám, telefon típus, szervizkódos menü tartalma) aztán pár óra múlva válaszolnak h kell az eSIM ICCID-je meg próbáljam meg a manuális installt... Persze akkor válaszoltak amikor aludtam így a chat bezárult, így mindig újraindult mire vmi értelmes ember ránézett és küldött egy új eSIM-et és törölték a régit a rendszerből. A lényeg h megoldódott, bár pont az nem sikerült h mire kibányászom magam a gépből rögtön legyen netem.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Lasersailing
senior tag
válasz fredike2020 #4697 üzenetére
Igen, ilyen kombókat én is rendszeresen látok, hogy drágább a rosszabb verzió (kisebb tárhely / bontott / stb...), nem csak náluk...
Gari:
Ha írásban nem erősítik meg a 24/36 hónapot, akkor nem lesz számlám tőlük... Jelenleg már nem is őket nézem: chat + e-mailben is megírták, hogy 12 hónap a gari, úgy viszont nem tőlük veszem.
(Amikor már számla van késő a garancia hosszán gondolkozni.) -
TaylorPro
addikt
válasz fredike2020 #2896 üzenetére
5G nem izgat még engem sem. Vodánál nincs benne a csomagomban. Én már tolom is fel.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
tomboy0013
veterán
válasz fredike2020 #2716 üzenetére
Mit szigorítottak? Jöhet privátba is hogy ne offoljunk.
-
tomboy0013
veterán
válasz fredike2020 #2708 üzenetére
Ez mondjuk pozitívnak tűnik a B-telel kapcsolatban.
Az Alzában mondjuk azt szeretem hogy ha gáz van az elején akkor azonnal kicserélik vagy visszaveszik akkor is ha vállalkozásra vettem. Mindkettőben volt már náluk tapasztalatom Kft-re vett eszközöknél és nem szórakoztak (TV és telefon volt). De az a baj jelenleg hogy brutálul felemelték a 7 Pro árát. Nem értem mi indokolja náluk ezeket a változásokat, de jó ideje figyelem az árfolyam változást és az eszközök árának változását, hát nincs partiban egymással a két dolog, sokszor épp ellentétes. Nem értem, pár éve folyton a legjobb áraik voltak az Árukeresőn épp ezért vettem anno sok mindent náluk, de most kb a legrosszabb...
És Kft.-ként meg ha szeretnék elállási lehetőséget és jó garit akkor kb ők maradnak csak... -
mediumgecso
őstag
válasz fredike2020 #2492 üzenetére
Nagyon jó, kösziPixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest