Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok!
Hentairol hogy tudok visszatérni? Nem találom sehol. Köszönöm szépen 🙏Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok! 7prom van hentaios van rajta. Nem funkcionál az "ok Google" beállítani sem tudom. Engedélyt adni sem. Sztem 14 óta nem megy. Mi lehet a gond?
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
Legendas
aktív tag
Ezek után maradok a Hentai-n. Kezdetektől az van fent és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
-
Legendas
aktív tag
válasz vadászcsiga #3601 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Nekem tetszik a telefon a dizájn a spiegen és ez a tok is.
-
Legendas
aktív tag
Smart launchert használ valaki? Ha igen és esetleg tudja, hogyan kell kikapcsolni a smart keresőt ha lefelé simitok kérem ossza meg! Én az értesítő sávot szeretném látni olyankor. Köszönöm szépen
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok!
Most kicsit összezavarodtam. Hentai van fent januári. Most akkor neki már OTA kéne frissülnie? Ha nem ajanlja fel, mit tudok tenni? Köszönöm szépen.
-
Legendas
aktív tag
válasz bbendre #3045 üzenetére
Hát valószínűleg nekem ezekre e funkciókra egyáltalán nincs szükségem. A JBL fulesem eddig akár hány Android telefonom volt azonnal csatlakozott felajánlotta, mivel már használtam másikon. Laptoppal is tudok csatlakozni. Facetime helyett ezer más alkalmazás van. Erre írtam, nekem nincs ezekre szükségem. Nem látom még mindig a fontosságát. Nekem fontosabb, hogy az androidot tudom mokolni, finomítani a saját izlesemre. Az, hogy normálisan tudok billentyűzetet használni. Ritkán, de pentudok tölteni egy torrentet akár milyen ciki. Nem minden van fent stream szolgáltatóknál. Nekem nem a világom. Több szazeret nem adok egy oraert. Vérnyomást kizárt hogy pontosan mérjen. Samu óra is úgy mert, hogy előtte kalibrlani kellett egy normál vérnyomásmérővel és utána kb ugyanazokat az értékeket mutatta. Mindegy is. A lényeg, hogy engem nem győzött meg ez a minden mindennel öko, nem érzem a hiányát.
[ Szerkesztve ]
-
Legendas
aktív tag
válasz tomboy0013 #3017 üzenetére
Én is használtam még a 11 ultran is de a miui meg másért jó.
-
Legendas
aktív tag
válasz BossBoss #3033 üzenetére
Én ezt az ökoszisztémát nem értem. Mindenki erre hivatkozik. Egy vagyon mindent beszerezni és az a sok josszusag hogy egy csengő hang beállítás is problémát okoz. 8 év után egy hétig bírtam iPhonenal. Nekem használhatatlan. Persze nem vagyunk egyformák. Mások az igények.
-
Legendas
aktív tag
Srácok! Nagyon sok felső kategóriás telefonom volt. Sok különlegességet kipróbáltam (ezek csak mostanában: xiaomi 11 ultra, 12s ultra, vivo x80 pro, vívó xnote, iPhone 13 pro max, stb). és nem tudom rá a választ, hogy mi fogott meg a pixelben de nagyon szeretem. Lehet ilyen lehet az iPhone érzés az almánál.
-
Legendas
aktív tag
Jó reggelt! Tokot és fóliát lehet valahol venni ami nem rendelős hanem személyes? Budapest környéke
-
Legendas
aktív tag
válasz #53058560 #2852 üzenetére
Konkrétan mire gonolsz itt? Nekem volt 12 pro, 11 ultra, 12s ultra is, mindegyiknek gyönyörű volt a kijelzője, fényképeket is szépeket vagyis inkább éleseket készítettek, a 11 ultra volt a best, viszont azt veszem észre a 7 pro nagyon odatette magát. Egyenlőre engem megvett a HentaiOS pedig kiküszöbölt minden hibát.
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok!
Én vagyok a béna beismerem. A boot nyitása sima ügy volt, nem az első, de a HentaiOS és kit pontosan hol taálható? Az oldalon ami linkelve van nem tudok eligazodni. Van ott Brooklyn meg hasonlók. Pontosan mit kell tölteni? Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest