Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre egyszerű a válasz, mivel a HDMI elterjedtebb, és több helyen használják (tv, soundbar, hi-fi, stb.) ezért találkozhatsz vele mindenhol, míg a dp az inkább pc-ben találta meg a helyét, de ott nagyon, ugyanis nagyobb felbontásban nagyobb frissítési rátával tudja átküldeni a képet, mint a hdmi.
-
Sajnos nem. Próbáltam slihack-el. Maga az NVS kártyákat nem lehet driver miatt ilyen módba beállítani. Úgy működhetne ha moddolnám a biost mondjuk 9300-ra vagy akár melyik asztali megfelelőljére.
De még ha sikerülne is akkor is csak 8+8 feldolgozó még mindíg iszonyat gyenge lenne. -
Engem egy dolog érdekelne: a két GPU-ját SLI-be lehet-e kötni?
-
Használt piacra értettem. Azaz a csak DP portos kártyákat alig keresik az ilyen kategóriában (20eft alatt). Legtöbben nem tudnak mit kezdeni a DP port only kártyákkal, pedig igen olcsó egy DP-HDMI adapter.
De valóban furcsa hogy HDMI port van szinte mindenen miközben elvileg az a drágább.[ Szerkesztve ]
-
" Kezdetnek tisztázzuk hogy a csak DP portos kártyák árai eleve alacsonyabbak arányaiban mint a HDMI portosoké, ennek az az oka hogy a legtöbb otthoni felhasználónák inkább HDMI van"
Ezt rosszul írtad, ugyanis a HDMI licences, míg a DP nem, tehát a licenc miatt drágább azok a kártyák, amiken van HDMI.
-
Krugszvele
senior tag
válasz MasterDeeJay #2 üzenetére
Kár, hogy nem nagyon lehet kapni Egykébkét köszönöm az ötletet! Ha minden jól megy, hamarosan szükség lesz rá!
-
válasz Krugszvele #1 üzenetére
4K-ra kiemelendő a Quadro M2000 ami ma már ilyen 10eft-os kategória. VP9 gyorsítással azaz youtubera is elég. De korábbi kártyák is tudtak már 4K-t, azaz a kepler is, azi is szokott lenni 10eft alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Krugszvele
senior tag
Nagyon jó kis kártya, szerintem egyedül hátránya, hogy alacsony felbontást támogat. Akinek fontos a 4 monitor támogatás, annak már valószínűleg mindegyiken 4K a felbontás.
(Szerintem is sokkal jobb a DP
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest