- ArchiCAD és Artlantis topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Videó stream letöltése
- AI-buborékra figyelmeztet az Európai Központi Bank
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
udvozlom az ujitast, eppen ideje volt a BKV jaratok/infok utan felvinni ezt is!
UK-ben (es gondolom sok helyen mashol) mar evek ota mukodnek az alternativak utvonaltervezesre, jo latni, hogy otthon is!
mondjuk ezen meglepodtem: Az együttműködés során sem a Google, sem a vasút nem fizetett a másik félnek...
ezen meg felrohogtem: ...amennyiben felhasználói igény mutatkozik rá, egyszerűsítik a folyamatot.
hat ROTFL, ennek eleve igy volna ertelme szerintem, nem is ertem, miert hagytak ki ezt a ziccert.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
enginev3.0
félisten
Legalább kevesebb programot kell szépen lassan használni telefonon
Élő vonat jelzés is lehetne rajta
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ldave
félisten
Anglában a Trainline mobillapp nagyon hasznos volt nekünk, megkerestük rajta a vonatot, megvettük a jegyet és elég volt csak ezt mutatni az ellenőrnek. Nálunk is lehetne már ilyesmi, ráadásul itthon csak egy társaság van, nem úgy mind ott, ahol még össze is kell hangolni a cégeket....
A Slime draws near! Command?
-
pzg
tag
Az a döntés kicsit megkérdőjelezhető, hogy a budapesti elővárosban nem a nemrég bevezetett viszonylati számozást jelenítik meg (pl. S40, G43, stb.), hanem a vonatszámot (pl. 4336, 3536, stb.). Ez utóbbit, szerintem, kevesebben értik.
-
spanyoll
addikt
Kell mindig egy károgó ember, hát én leszek most az: a bringás útvonaltervezés vajon még ebben az évtizedben eljut ide keletre, vagy várnunk kell vele még annál is többet?
Vicc, hogy ilyen dolgokat nem tudnak megcsinálni, főleg, hogy a maps szerintem látja azt, hogy hol van bringás egyirányú behajtás, vagy bringaút."Super perfundo on the early eve of your day."
-
sefan67
aktív tag
Ha annyira fejleszt a google, akkor miért nincs még mindig hangos navigáció tömegközlekedés módban? (Fülhallgatóval használtam)
Máig kénytelen vagyok a (Nigma féle) V6 google Maps-et használni emiatt, abba még benne volt ez a fajta navigáció. -
villamos
őstag
A Start -nak van saját térképe, élőben követhetőek a vonatok.
[link]Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
-szp-
aktív tag
A Google Mapsra épülő Bringamánia app nem jó?
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
spanyoll
addikt
De. De egyrészt nem szeretem, hogy a pofámba tolja a mekiket, hogy itt és itt vannak, másrészt HA arra épül és egy third party cucc tud bringás navit, akkor miért nem tud a maps saját magára épülve megcsinálni ezt és megoldani, hogy ne kelljen ezért +1 app?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
A meki miatt nincs a mapsban? Vagy mi?
Amúgy értem amit mondasz és nem zavaró annyira, meg nem rossz app az, de engem az idegesít, hogy ha a mapsra épülve megcsinálta ezt egy cég, akkor a mapsnál nem igaz, hogy olyan nagy dolog lenne ezt összehozni."Super perfundo on the early eve of your day."
-
osztraksajt
őstag
Tehát a mapsban megjelenítik az entrópiát.
De látom más értelmét is a dolognak:
A vontakésések mértéke kvázi tökéletes véletlenszámgenerátorként is felhasználható. -
tomazin
veterán
válasz osztraksajt #13 üzenetére
Nagyon rossz random lenne, ugyanis a seedbol mindig hianyozna a 0
-
xmaas
őstag
Ez mind szep es jo csak egy dolgot meg nem oldottak meg hogyha kifogy az ember az adatkeretbol es nincs net akkor kitorli a feneket egy az egyben egezs gugli mapszal.
Multkor milyen szepen megjartam beallitottam utvonalat mindent felmentem Budapestre es kozbe elment a netem a levesbe ,az egesz tervezett utvonal minden megalloval meg atszallasal stb. eltunt aztan vakarozhattam hogy honnen szerezzek netet vagy szabad wi-fit mert fingom se volt hol vagyok vagy mihez kezdjek .
Szoval szerintem az minimalis elvaras lenne hogy ha mar otthonrol beallitasz netkapcsolattal egy utvonalat akkor az maradjon meg a rohadt kepernyon lehessen elmenteni akkor is ha elmegy a neted vagy jonn a tajfun amig megvan a GPS jel tudjal haladni tovabb ,nem muszaj mutassa percre mikor jonn a rohadt busz elvegre minden megalloban azt megtudod nezni a tablan is de meg attol tudjad merre kell menni melyik buszra kell felmaszni hany megallot menni melyik iranyban -
blash
tag
kiveve a mindenhol megallo, vagyis a szemely vonatokon, mert ott valami megmagyarazhatatlan okbol nem fogadjak el, ha nem kinyomtatva mutogatod.
http://444.hu/2014/06/26/vettel-vonatjegyet-megis-megbuntet-a-kalauz-hogy-lehet-ez/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest