Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Nem csak CD-ről. Amúgy meg XP-n kikapcsolható Vista és Win7 alapból nem futtatja az ilyeneket, hanem megkérdezi hogy mit szeretnél. Gondolom nem kell bemutatni: Futtatod az autorunt, lejátszod ezzel-azzal, vagy megnyitod a mappát.
Én is reflexből kikapcsolom magamnál a WinUpdate-et (másnál nem), de csak azért, mert tényleg sokszor lefogja az egész gépemet, és persze mindig a legrosszabbkor. Ha van frissítés, akkor szól, de én majd eldöntöm hogy mikor töltöm le és mikor telepítem. (Ezek persze elég hamar megtörténnek, max 1-2 nap csúszás). Ezt persze 1.0 usertől nem várom el...
-
szasza_1
senior tag
Melyik volt előbb, ez a vírus, vagy kijött egy hibára a biztonsági frissítés, és erre jött a vírus is? Más részt ez a vírus autorun.inf segítségével is terjed, pedig mintha az MS azt írná az autorun.inf-ről, hogy csak CD-ről indul el automatikusan. Pedig pendirve-ról is simán elindul automatikusan.
-
Lenry
félisten
válasz WonderCSabo #13 üzenetére
"Sőt a valódi vírust a biosztanár nálunk már a szgépes vírussal magyarázta."
Jézusom! anno az én biosz tanárom gépet nem látott közelről, nemhogy még azzal példálózzon...
így jobban felfogta az osztályotok az anyagot?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
meg mert ha frissít, akkor majd jön az "ön valószínűleg szoftverhamisítás áldozatává vált" kezdetű üzenetecske
én pl mindenhol bekapcsolom... főleg ha r=1 usernél járok... észre se veszi, de annyival is nagyobb biztonságban van a gépe, és ritkábban kell mennem szervizelnimás: ennek a dögnek a nevében benne van, hogy Win32.. ez csak annyit jelent, hogy maga a kódja 32 bites, vagy azt, hogy csak a 32 bites rendszerekre veszélyes?
bár gondolom inkább az előbbi[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezért kell úgy beállítani, hogy te döntöd el, hogy te szeretnéd letölteni, telepíteni. És akkor nincs ezzel gond...
Vagy kikapcsolja, de néha, x naponta megnézni, hogy van e új frissítés esetleg. De 10ből kb sztem ezt talán 2 júzer teszi meg...
Véleményem szubjektív...
-
Morden24
nagyúr
akik saját kezűleg kapcsolják ki, miért teszik?
1-es ok: Mert aki beállította nekik, kikapcsolta (lehetőségek fentebb)
2-es ok: Mert ő nagyon prójúzer, és neki ne csináljon semmit magától a windóz, egyébként is, majd ő megmondja, meg hát sok erőforrást használ a winupdate, nem beszélve arról, hogy ilyenkor az MS kihekkeli a gépéből, hogy melyik játéka warezolt.
Sectumsempra - For Enemies
-
Ramius
őstag
Én például azért kapcsoltam ki a frissítést, mert a gép bekapcsolása után kb 3-4 percig használhatatlanul lassú, mert frissítést keres. És olyankor kedvem lenne megrugdosni. 2-3 hetente kézzel elindítom és minden meg van oldva.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Narxis
nagyúr
Ez teljesen igaz. Akkor akik saját kezűleg kapcsolják ki, miért teszik? Szerintem az első lépés a biztonságosabb internetezés felé, hogy "up to date" a rendszer.
Olvastam/hallottam olyan válaszokat, hogy "mer a májkroszoft kémkedik" és "hazavágja a rendszerem"...
Persze amint megkapja az első vírusát, egyből szar a windows, szar a használt védelmi program, minden szar csak Ő nem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
plömplöm
őstag
"egy otthoni felhasználó miért nem telepíti a Windows frissítéseket"
hámmer a mikroszoft ellopja ijenkor a titkaikat, megírta a zújság is! és a szomszéd is ezt mondta, és ő ért hozzá.
a másik meg hogy a múltkor egyszercsak eltűnt a háttere és elkezdett fenyegetőzni a vindóza hogy ő lopott, pedig nem is, ő kifizette a szomszéd sanyinak a vindózt! és jött a sanyi és azóta jó mert nem fekete. érted...All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az a baj, hiába telepít frissítéseket, ha megnyit minden fityfenét, amit mail-ben kap, vagy pl. csevegőprogramokon. (hangsúlyoznám, hogy tisztelet a kivételeknek.)
Meg elég sok helyen alapból kikapcsolják a frissítéseket, win telepítése után. Az átlagjúzer meg, nem tudja, hogy hogy kell azt bekapcsolni, stb... Sztem ez lehet az 1ik indok...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Narxis
nagyúr
„A felhasználók gyakran figyelmen kívül hagyják a szoftverfejlesztők figyelmeztetéseit, amelyek a biztonsági frissítések fontosságára vonatkoznak. Egyes becslések szerint a számítógépek egyharmada egyáltalán nincs frissítve, sok vírusíró éppen erre épít” – mondta Csiszér Béla, az ESET kizárólagos hazai képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője.
Valaki mondjon már egy nyomós okot arra, hogy egy otthoni felhasználó miért nem telepíti a Windows frissítéseket. Mert egy cég esetében még megértem...
Egyébként a 4.0-ás ESET termékekben be lehet állítani a Microsoft által rangsorolt frissítések figyelmeztetését(kritikus, fontos, ajánlott stb. szinten) és figyelmeztetni fog a Nod ha hiányzik a frissítés.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest