- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Első körben - ha elkezded használni a GPay-t - csak az fog feltűnni, hogy sokkal, de sokkal gyorsabb a fizetés vele, mint a Simple-el. Én február és áprilus között szereztem be a Cure és Revolut kártyáimat, és kb. július óta aktívan használom a GPay-t (eddig csak Curve-ön keresztül hol OTP-s virt. kártyával, hol Revolut-al).
Szóval "atomvillanás" az egész. Közelítesz a telefonnal a terminálhoz, és "bumm". Simple-el ez - nem ritkán - úgy nézett ki, hogy már rajta tartottam a telefont az olvasón vagy 2 másodperce, mire történt valami.
További előny, hogy így már belföldön és külföldön is legálisan használhatsz ilyen fintech-es kártyákat, amiket az előbb említettem.ui: nem személyes tapasztalat, de a megfelelő topic-ban kitárgyaltuk, hogy a GPay-hez nem kell az app. Maga a Pay része a Google Services-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hazánkban most a Revolut, a Curve, illetve a Monese szolgáltatóknál válik elérhetővé a régóta várt fizetési megoldás.
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest