Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gtasystem

őstag

válasz Wolverine #93 üzenetére

szerintem hiába mondom hogy a júzer nem hülye,akárhány hsz-en keresztül, ha te úgy gondolod hogy az, akkor nem fogunk dűlőre jutni.Különbözik a véleményünk, én már kifejtettem a enyémet, sokat nem tudok hozzátenni, és a sok személyeskedőt aki csak azért jön ide meg minek olvassam..meg dolgom is van azért.. :)

bambano#96: azért ennyire ne aggódj..:)

Kopi31415: na ez már normálisabb hsz..az attól függ milyen kérdőív..speciel épp most lesz egy ilyesmi hétvégén..na az például egész sokat javíthat az ügyfélkapu helyzetén is.. :)
    -szerintem a lefosozás annyira nem minőségi vélemény vagy kritika, de akkor is az.
    -nem gondolom hogy én tehetnék róla ha nekem (ecceri júzernek) valami nem tetszik..meg még büdi is.. :)
    ..és személytelen dolog kritizálása és a személyeskedés között óriási különbség van..
    -nem mondtam hogy fogadja el bárki is a véleményemet..sőt elég sokszor hozzátettem hogy ez csak az én véleményem.

és rosszul emlékszel.. :)

tkazmer: hát az ilyen nem is.. :) de azért beszélgetni vitázni azaz fórumozni lehet..illetve csak lehetne (lásd a többi hozzászóló értelmetlen személyeskedését)
    mert amiatt egy idő után nem lehet
    és szerintem is egész szórakoztató.. :)

és hogy némileg szakmai is legyek.. a kis projektem :B (az ügyfélkapu fejlesztésének fejlesztése) legújabb fejlesztése: szerintem az ügyfélkapu egy cikikakóca..
    bár szerintem az űberfos sokkal hatékonyabb de a kiskorúakra tekintettel ezt továbbfejlesztettem.. :)

http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)

Új hozzászólás Aktív témák