Új hozzászólás Aktív témák

  • AuraSync

    őstag

    LOGOUT blog

    Hali.

    Tegnap érkezett meg az ezüst V30-am.
    Pár mondat róla hátha valakinek megjön hozzá a kedve. :)
    Egy S8+ -t cseréltem le. (mert leesett és összetörött) :))

    Először is ami a legjobban tetszik az a zene lejátszó és a szoftvere. Végre nem a sz@r Samsung-os gyökérség van benne. Mire gondolok?
    -Az EQ-ra. Úgy működik mint egy igazi EQ tehát ha mélyet felhúzom akkor a mély több lesz.
    Ez miért meglepő? Mert a samunál ez úgy nézett ki, hogy ha a mélyet feljebb húztam akkor a magas hangot levette és így lett több mély... tehát vicc volt.
    -A másik a kamera ami kiemelkedő. Szintén egy remek szoftvert kapunk mellé ami rengeteg beállítást tesz lehetővé és akkor a fényképezőgép manual módjáról még nem is beszéltem. Csillagos ötös. Egy wide kamerás telefonra meg már nagyon is szükségem volt.
    -Egy számomra pozitívan vicces dolog még a hang azonosítás. Csak szólok egyet és a teló felold. Ez tök jó móka, mintha a jövőben lennék. :DDD (bár kicsit lassan reagál)
    -Anyag használat oké, nekem bejön. Számomra furcsa dolog, hogy ennyi samu használat után óhatatlanul is az oldalán keresem a lezáró gombot, de ez ugye nem hiba csak szokás kérdése.
    -A kijelző tűéles és szerencsére nem agyon szaturált mint az AMOLED esetén.
    -Ami még nagyon bejön, hogy a samuhoz képes piszok gyors. De tényleg, ha egyszer betöltött mindent akkor utána mindenféle akadás és késedelem nélkül teszi a dolgát még igen hardver igényes animált háttér esetén is.
    -A kezelőfelület szépen testreszabható és az alsó sorba is több parancsikon fér mint a samuéknál amire nekem kifejezetten szükségem is van.

    De, hogy ne csak dícsérjem van pár dolog amit a jövőben nem ártana majd javítani/fejleszteni.
    -Az akku nem valami nagy láthatóan merül a teló használat közben (animált háttér nélkül is) igaz hála a gyorstöltésnek hamar vissza van töltve.
    Sok oldalon találkoztam olyan hiba leírással, hogy a teló hirtelen kezd gyors ütemben merülni, nos ezt még szerencsére nem tapasztaltam. Remélem nem is fogom.
    -A csengőhangerő a samunál kicsit hangosabb volt.
    -Sajnos a Hifi cuccot csak vezetékkel lehet használni blutuszos hangszóró esetén nem.
    -Az elülső kamera elég gyengére sikeredett iszonyat zajos ha nincs elég fény.
    -A térerő a samunál iszonyat gyenge volt bizonyos helyeken és azt mondták ez samu hiba.. hát az LG-nél sem jobb a helyzet. :(
    -Piszok idegesítő dolog a 4G bekapcsolást és kikapcsolást követő állandó kérdés amit kiír a teló. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
    -Lehet a telóra témákat alkalmazni ami jó dolog, de sajnos 1 óra keresgélés után sem találtam valami komolynak mondhatót. Gagyi színes anime témákból rengeteg van. Samuéknál kevesebb volt a választék, de kb 5 perc alatt találtam megfelelőt.
    Van az LG-nek valami téma szerkesztője? Vagy van valami windows-os program erre?

    Összességében sztem jó teló lett megérte a 170k-t. :R (Smartshop-tól vettem)

    Ha van kérdésetek csak írjatok. :)

    [ Szerkesztve ]

    S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4070 S / JBL / S3000 Pro / WH950NB

Új hozzászólás Aktív témák