- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
Darkrage #11335 üzenetére
Ezért szoktuk javasolni a hr -t a flash előtt és a flash után is.
A recovery és fastboot eltünése már érdekesebb .
Tehát egy recovery -s rom után feltettél egy gyári romot . Ez megerősíti azt az elképzelésemet , hogy a visszaállás a gyári romra recovery-s után készülékfüggő és nem a rommal van valami gond.
Milyen romok jártak a telefonodon , lehetőleg sorrendben .
Ha kamera gombot benyomva tartod akkor felbootol a telefon normálisan bekapcsoláskor akkor is ha recovery és fastboot engedélyezett rom van a telefonon ? Mi történik akkor , ha a recovery-s rom feltétele után nyomsz egy hr-t és utánna próbálsz meg fastboot módban lépni (kamera+bekapcs) ? -
Naras
őstag
válasz
Darkrage #11264 üzenetére
A flashelés leírása az első hozzászólásban linkelve van, az itt fórumozók közül már 75% flashelte a telefonját, vannak, akik több tucatszor.
A hozzászólásod, és segítőkészséged mindenképp egy nagy Piros pontot érdemel, és grat, hogy ilyen jól sikerült megoldanod a problémát... mások csak hisztiztek...
Ezek után lehet érdekel Joestone blogja, érdemes végigolvasnod... összedobott már 1-2 tuning ROM - ot...
-
Birki
tag
válasz
Darkrage #9463 üzenetére
Hello!
Igen, így is lehet friss system-et feltenni, vagy parancssorból is, ugyanezeket a sorokat külön bepötyögve. Én is próbáltam, de nekem hibával elszállt a system.img feltöltése.
Sőt, ilyen módon lehet cserélni a boot-ot is. (bár nekem ez sem eredményezett változást) -
norbi93
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest