- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
molbali
tag
-
joestone
addikt
Lehet , hogy jobb lesz a cm verzió is. Elküldtem Mur4iknak hogy én hogyan húztam a procit. Vagy beleteszi vagy nem.Az sd mount hiba kapcsán is elküldtem mit javítottam a frameworkben , hogy most már felmountolja az sd-t akkor is ha van rajta ext2 . Várom , hogy válaszoljon , mert az lgdrm.so -n egyenlőre nem tudok úrrá lenni.Utánna lehet hangot faragni , akkor már lesz gsm rész is. A kernelt csak a legvégén fogom bántani amikor már csak az sd-re való telepítés marad hátra. Addíg maradok a gyári konfignál és majdnem teljesen gyári kernelnél.
Elvileg meg lehetne oldani a problémát úgy is , hogy framework jar fájljaiból kiszedi az ember a dex fájlokat azt baksmalival szétszedi ugyanezt a 2.1 fájljaival is és a különbséget berakni a 2.3 szétszedett dex fájljába majd az egészet összerakni smalival és a classes.dex fájlt kicserélve működhet a dolog. Viszont így ugye a 2.1 java fajljai kerülnek a telefonra ami okozhat tempóproblémákat. -
Birki
tag
Csatlakozom hozzád. Nálam is csak problémákat okozott az akksikijelzést javító (pedig nagy szükség lenne rá), és a bluetooth-hoz kapcsolódó update is. Szóval ment vissza a backup.
Most, hogy belegondolok, még nem volt olyan update, amit felrakva javított volna bármit is. Csak ha tejes ROM-ot cseréltem, akkor voltak pozitív változások.
X akta!! -
tesopapa
aktív tag
-
Pontosan... Nekem nem kell a BT, mondjuk a headset miatt jó lenne, de így 'sajna' kénytelen leszek a céges telómmal használni
Kamera nem para, mindig nálam a normális fényképező, azon még vaku is van
Most 805 Mhz, s nem hiszem el, hogy ez ilyen gyors. Magyar nyelv lenne még jó
De ez No.1... Marad is nekem. app2sd nem megy ext partición, ha jól láttam... Így visszaveszem azt az 1 gigát
ÉÉÉs még sztereó, ez is jó... most töltőre teszem, kimerült szegénykém..
És én is, jó éjt
-
zsohu
tag
Leírom az én tapasztalataimat eddig:
Normal (app2sd + 60 app)
linpack: 4,139
pi: 4730
quadrant: 461
--------------
Overclock
linpack: 5,6
pi: 3500
quadrant: 521melegedik is egy kicsit de a stabilitással több gond van, pl.: ha angry birds-t indítok akkor újraindul a teló, ha sokat benchmarkoltam akkor is... szal lehet mégsem annyira alkalmas ez a proci az overclockra...
az overclockra a setcpu 2.04-et használtam
-
-
-
Latza
aktív tag
Nekem már évekkel ezelőtti telefonjaimon is létezett ez a probléma, azóta nem írok ékezetes sms-t.
Ékezettel azt hiszem olyan 70 karakter körüli üziket lehet írni, hogy ne több részletben küldje el a telefon. Legalábbis régen ilyesmit olvastam.
Ennél az elején úgy volt, hogy hiába ír az ember, a teló mindenképpen ékezet nélkül küldi el a szöveget, legalábbis 1.6-nál úgy emlékszem, hogy ezt írták az okosabbak. Talán a fordítottakat tudja használni, nem tudom.
-
-
-
joestone
addikt
nem rootolja a telefont , de ahhoz , hogy be lehessen állítani root jogok kellenek. Ezért elindítjuk a rootolást de az ujraindítás után visszaáll az alaphelyzet. Csináltam egy rootolásra használt scriptet is azt korábbi hozzászólásokban megtalálod . Vagy a modaco-n leírom részletesen , hogyan lehet terminálból megcsinálni a rootolást .Ha nem akkor használd az 1clikes rootot . Egyébbként úgy permanens az 1clickes root , hogy újraindítás után is megmarad , de factory reset törli by design. Mivel sokan kérdezték a rootolás közzététele után hogyan lehet visszacsinálni van egy unroot is a csomagban. Van egyébbként lehetőség arra is hogy a factory reset után is megmaradjon , de az egy külön történet. Nekem például így van megcsinálva , rootjog + superuser app is megmarad a telon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VPN topic
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest