Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
" Nem lattam benne korozest."
nem is írtam körözést meglepő módon.
"A ficko valoszinuleg simlis, viszont ezek alapjan precedens erteku hatarozatot levonni nem esszeru."
én, ahogy a kommentelők jelentős része is vallom, hogy nem szeretném ha legálisan repkedhetne a kertem fölött drón. ezt ahogy látjuk ott se szeretnék.
"Egyetemek kozeleben reptetik vagy kollegiumnal"
terítéken van a szabályozás, majd ha megtiltják akkor nem fogják.
"Amugy meg a google street view autot is lelovod?"
az nem hajt be az udvaromba...
"Gondolom akkor azzal is egyetertenel, hogy barkit lelohetsz, aki neked nem tetszik."
gondolom ilyet se írtam. viszont ha egy drón kezd el lebegni a kertem fölött és amerikában vagyok én is ezt tettem volna. és?
"Az amazon dron fog kesziteni, tajekozodas es azonositas miatt. Sot az informaciokat fel is fogja hasznalni, hogy javitsa a repulesi utat."
iiigen és pont a repülési út javítása miatt repkedett kerteken keresztül a srác is. biztosan. a bíróság nem így látta mondjuk, ő meg nem tudja bizonyítani. a kettő teljesen azonos módszer, indíttatás, felhasználási forma. jogos
"A lekezelo modorodon valtozatathatnal, mivel eleg egysiku."
én nem kezellek le. azt állítod hogy légteret sértett a drón. én azt mondom hogy sehol se hivatkoznak ilyenre, és csodálkozol hogy ez valakit zavar. nem lekezellek, csak nem értem miért nehéz felfogni, hogy ebben az esetben sehol senki semmilyen indokkal nem beszélt légtérről. mert nem. se a tulaj, se a sértett se a bíróság, se a cikk.
"Szoval keruljuk a parbeszedet a tovabbiakban, ha megkerhetlek"
-
törölt tag
"Megis az volt a problema."
te most tényleg? én belinkelek a forrásból egy, az állításoddal ellentmondó idézetet, te pedig azt mondod hogy de nincs igazam mert csak? a videókban, és a forrásban sincs semmi ami alátámasztaná az állításodat. megkérhetlek hogy maradjunk a tényeknél és nem a szerintemnél?
"Egyiket se fenyegette"
egy kamerával felszerelt drón nem fenyegeti a magánélethez való jogod ? érdekes annak tükrében hogy igazat adtak neki mondjuk...és valljuk be tényleg fenyegeti...
"Termeszetesen nem a gyakorlatozasrol volt szo, hanem az atrepulesrol"
átrepülés során nem tud elsétálni a sotiért, betárazni és lelőni.
"Persze, ha az ablakom elott lebeg vagy a fak magassagaban idozik akkor a zaklatas fogalmat kimeriti. Ekkor kozbelephetek, mint a betoronel."
te olvastad a cikket? tuti? mert itt ezt állítja a vadász, és ezért is adtak neki igazat.
se a postagalamb se az amazon drón nem fog felvételt készíteni és megosztani a magánéletedről vagy az átrepülés alatt szerzett információkat nem használja egy betörésnél.
segítek a cikk arról szól hogy a csávó belebegett egy kert fölé több szemtanú állítja hogy a fák magasságában, tehát alacsonyan. erre a családapa elsétált a fegyverért, lelőtte, a csicska nyígott, most meg azt mondják hogy nenyígjon mert nincs igaza.
hogy fixáltuk a dolgokat és alapvetően ezzel teljesen azonosulni is tudsz mint írtad szerintem haladhatunk
-
törölt tag
"Meredieth azzal védekezett, hogy a drón irányítója megsértette a magánélethez való jogát, amikor kukkolta családi életüket: „Jogom van a családom és a tulajdonom megvédéséhez”"
nem a légtér megsértése volt a probléma. teljesen normális dolog az, hogy a kertem fölött ne drónozzon a paraszt. mert csak. én se viszem az rc helimet a háza fölé és trükközök a kutyája szájába. semmi keresnivalója egy drónnak lakóövezetben.
szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest