Új hozzászólás Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Xelo
addikt
nem a Sims-el van bajom, hím létemre én is Sims-eztem, egyel is kettővel is, de ez a 1000+1. kiegészítő amit méghozzá teljes áron vesztegetnek, RABLÁS! más fejlesztőcégek ha ezt akár ingyenes patch formájában megtudják oldani, akkor ők miért nem? nem arról van szó, hogy egy nagy expansiont ne adhatnának ki, de 20at, s mindegyik hangyaf@sznyi pluszt nyujt... de oké, nem azt mondom hogy pl Microsoft jobb, csak mégse így kéne hozzá állni a dolgokhoz, "csaljunk ki annyi pénzt a vásárlóktól amennyit csak tudunk semmiért cserébe". mert mit gondolsz mekkora fáradtság nekik beleheggeszteni pár új ruhát illetve helyszínt? kb 2 hozzáértő ember megcsinálja egy hét alatt, aztán kaszálnak minden eladott példánnyal megint 7-8ezret... kicsit felháborító, de ilyen világban élünk, a fatanizmus meg határtalan, tök mindegy mit raknak elé és mennyiért ha a kedvence neve van rajta. és még egyszer írom: a Sims-el mint játékkal semmi bajom, elég sokat szórakoztam vele anno.
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
szerintem tök értelmetlenül háborodsz fel. Ennek semmi értelme. Körülbelül annyi hogy kiállsz a játékboltok elé papírral a kezedben hogy "Ne vegyél SIMS-et!!" aki megcsinálta, az jól járt. Mellesleg nagyon sokan szeretik, mások meg másféle játékokat szeretnek. Jómagam pedig mindkettő félét. Simsezni is szoktam mellette Guild Wars, de Q1-Q2-Q3-mal is nyomtam hol Roller Coaster vagy Warcraft 3...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Xelo
addikt
válasz Darth_Revan #12 üzenetére
jah én is úgy tudtam hogy már rég halott.. amúgy sztem már csak egy kerek erdő közepén korhadt fakunyhóban élő aggastyán tartotta kómában a játékot.
szerk: meg úgy veszem ki jön a Sims 3, amolyan Hellgate: London szerü fizetési-rendszerrel... hát.. még talán JÓ is lehet, ha úgy oldják meg mint Hellgate-ben. nem fognak külön kiegeket tolni, hanem aki fizet havonta kapja a plusszt, aki nem az az alappal játszhat "ingyen" neten is. és megszünne a Sims-game áradat[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Úristen! Ez még mindig ment? Azt hittem ezt is lelőtték évekkel ezelőtt a Motor City Online-al (bár úgy tűnik akkor csak a szerverek 1 részét lőtték le)
-
feka007
veterán
válasz (Kolombusz) #10 üzenetére
Mindegy, én ezt akkor sem értem hol éri meg nekik az EA-n kívül minden hónapban egy 4k-s kieg, főle egy magyarnak, na mindegy... Azért remélem más játéknál nem fogják ezt bevezetni, BF2-nél már próbálkoztak a mini-kiegészítésekkel, szerencsére kettő után abbahagyták, a 2142-höz meg már csak egy db jött ki, most meg már a BF Heroes ingyenes is lesz, úgyhogy az fps-eket még kíméli egyelőre az EA.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz (Kolombusz) #7 üzenetére
Ezt értem, de az ötszázadik ruhakiegészítő csomagot minek kell megvenni, nem érzik már kicsit büdösnek a dolgot? Én sem vennék meg 4 ezerért egy fegyvercsomagot a CoD4-ben...
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Tévedés, maga az Úr szólt.
-
-
feka007
veterán
Van, mert akik megveszik, azok (sajnos) azt se tudják mi az a warez, mert az értelmi szintjük et tükrözi ez a játék. Amíg ilyen sok a balek aki megveszi, addig az ilyen olcsó pénzlehúzási lehetőségek is élni fognak...
Félreértés ne essék, nem a warezt akarom reklámozni, de ezen mindig kiakadok, hogy mire képesek elkölteni emberek a pénzüket... Ami még önmagában nem érdekelne, de a tisztességes fejlesztők meg mindig csak buknak. -
feka007
veterán
Én nem bánnám, ha az egész Sims projekt leállna, idegesítő, hogy pont olyan játék fogy a legjobban, ami megérdemelné a warezt, az évekig fejlesztett nagy nevek meg mindig bukásra vannak ítélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest