Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
+1
Nagyon tudja torzítani a dolgokat és így az ember külvilágról alkotott véleményét is, ha rossz csoportokat olvasgat.
Ez még itt a lapcsaládon is megfigyelhető rendesen, ha valaki csak adott topikok hozzászólásaira hagyatkozik, hogy mennyire torzul minden, mint az valójában van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként nem kell aggódni, én rengeteget járok a Fressnapfba és ott is az esetek kevesebb, mint felében találkozom kutyával, akkor is egyel, az is valami 5 Kilós macskaszerű izé. Nem is emlékszem rá, hogy kutyának nevezhető valamit láttam-e már ott bent pedig 4 éve járok oda.
És ez egy állatbolt ahol már ezer éve bemehetnek. Úgyhogy nem lesznek tele szőrrel a Telenor üzletek azt gyanítom megjósolni. -
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #45 üzenetére
Nem újdonság.
-
törölt tag
válasz janeszgol #26 üzenetére
Óvatosan kellene kezelni az ilyen kijelentéseket, de erről írtam a pedos topikban is már. Aki embert akasztana az semmivel nem különb gondolati síkon egy kutyát agyonverőnél. Ahogyan az se különb aki egy másik embert a villanyoszlopra akasztana a fő téren, hogy a tegnapit idézzem. A gyerekek biztos örülnének az ilyen látványnak egyébként...
Szép is lenne a világ ha így működne az igazságszolgáltatás, egészen addig pártolnák az ilyen eszmét vallók amíg nem rájuk kezd el vonatkozni...
Attól mert valaki nem szeretne látni kutyát az üzletben még lehet állatszerető. Ezeknek a megmozdulásoknak sajnos sokszor a ló túloldala a végeredménye, ahogyan azt láthattuk sok más mozgalom esetén is, a bizonyos esetekben túltolt állatvédelemről nem is beszélve, aminek a végén az állat meg sokszorbel van altatva...
Az úgy már baromira nem egyenjogúság az állatokkal szemben ha túltolják, pedig a célnak annak kellene lennie.Emese kolléga fogalmazta meg jól egy kutyás csopiban, a legnagyobb állatvédelmet az követi el aki a saját állatait normálisan tartja.
-
törölt tag
A Fressnapfot még megértem és az egyéb állatboltokat, de egy tech üzletbe minek kutya. Divat most az állatvédősdi, a környezetvédősdi mellett, aztán próbál belőle hasznot húzni mindenki. Most ez mekkora reklám a Telenornak, hogy elsőként kutyát is beengednek telefonos üzletbe, kutyatartó meg sok van, meg píszí, meg minden.
Pár napja a tűzijátékot szidó kutyás csoportokban hasonló, ne haragudjon már a világ a 365 napból 2-n durrogtatnak, bírja már ki a kutyatartó ezt az apróságot, más meg hadd élvezze a tűzijátékot. A kutyák meg 365 napból 365 napon át ugatnak. Miért nem megy a kompromisszumos együttélés és megértés? Én elfogadom, ha ünnepelni akarnak, tegyék nyugodtan.
Én együtt is alszom a kutyáimmal, ahogy azt egy alaszkai lakos vagy egy magyar juhász tette és teszi ma is, ahogyan sokan másik is teszik, de ez az én totális magányügyem a saját házamban mi mennyire szőrös, koszos, büdös, szaros, pisás, bélférges, bolhás (egyébként meglepően tiszták, bár a gazdán múlik a nagy része), nem fogom bevinni se Telenorba, se Fressnapfba, se a tűzijátékot nem fogom szidni miattuk, se nem fogom senkire ráerőltetni, hogy én nagy kutyás vagyok akkor ide engedjetek be falkástól. Kutyabarát a munkahelyem is, sosem voltak ott, nem is lesznek. Eszembe sincs.
Szőrös ruhában se megyek sehova. Alapvető tisztelet a másik emberek felé, hogy olyan helyre nem viszünk kutyát ahol sokan lehetnek olyanok akik ennek nem örülnek. Működhetne az alapvető toleráns kompromisszumos együttélés ahogyan kell, itt helyileg működik nálunk szerencsére, bár darabosan. Sajnos sokakban viszont egyáltalán nem és ennek csoportokba tömörülve hangot is adnak, erre pedig ilyenek jönnek létre. Nem jó irány. Embertársaim tiszteletben tartják, hogy nekem sok kutyám van, én meg tiszteletben tartom őket, hogy nem dörgölöm az orruk alá és hurcolom mindenhova ahol semmi keresnivalójuk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gargouille #17 üzenetére
-
törölt tag
Fogattal is beengednek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest