Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
en jobban orulnek ha ugyfelbarat lenne es nem kellene 20 perceket szobrozni az uzletben. vagy pl mukodne a mytelenor app, lehetne normalisan fizetni vele, mert ha mar nem csak egy sima szamlarol van szo maris megadja magat, sikertelen fizetes es hasonlo szovegekkel (mielott azzal jon valaki hogy szar a bankom/kartyam, nem nem az mindenutt masutt mukodik minden flottul).
olyat mar nem is mondok hogy pl a lanyom retteg a kutyaktol, o akkor most oda ne menjen? nem tartom jo iranynak ezt a mindenhova beengedjuk a kutyakat dolgot, mar ettermekbe is, nem mindenki szeretne allatokkal egyutt lenni, nem veletlen nem tart kuyat. ezzel a logikaval jovore lehtene bagosbarat telenor uzlet is hisz a bagosok is sokan vannak...A camera does not make art, the artist makes art.
-
t72killer
titán
Pont ezt akartam mondani. Sorry, de ÉN nem vagyok kutyabarát. Nem akarom őket kiirtani, bántani, stb, de be másszon/lihegjen rám, ne ugassa meg az 1éves kisgyereket, stb. Ha ember hasonlóan viselkedik, azzal mit is csinálnak?
#2: kb, az emberek jogai már le vannak -va.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest