Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozzi
csendes tag
Miért hasonlítanám össze azokkal ha a hardwere messze alattuk van én a hardweről írtam.
Azt mondtam hogy ha abba van pl. egy 4 magos 2.5ghz-s proci meg ugyan annyi ram meg minden ugyan az mint a normál laptopba akkor teljesítmény eltérés pl egy vidi renderelés csak azért mert a másik egy Mac elenyésző. Miért hasonlítanám össze az azonos áruval ha mondjuk 200k ért olyan normál laptopot kapuk ami az olyan árú mac et megeszi . Az meg hogy neked az árán kívül abba mi prémium azt nem tudom. De hogy ne legyek off megnéztem Pl Galaxy s3 olcsóbb is meg jobb is mind a kedvenc Iphonod Minden magyar és külföldi Hardwer oldal meg teszt ezt írja ha meg vmi olcsóbb is meg erősebb is meg több rá az alkalmazás akkor visszatérve az eredeti problémára Az Iphonre miért érné meg megvenni.Amúgy meg nem a gányoltat mondtam (én mondjuk gépet összeszerelni nem gányolni szoktam) hanem egy gyári laptopot. De hogy neked kedvezzek 400k-s mac book vs 400k-s Alien Ware gép...
Itt mind kettő prémium most nézd meg a hardvereiket és magyarázd meg miért a Mac a jobb.Válasz emvy nek , nem számít nekem az árfolyam csak meglepő volt a növekedés mértéke .
http://ipon.hu/webshop/product/asus_g75vw_9z320v/212451 ilyen hardwerrel ennyiért MAcet pls
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest