- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Én Firefoxot használom naponta, mert jó kezelni. Próbáltam már áttérni egyéb böngészőre, de nem tetszett. Nekem elég lenne ha nem omlana össze a legváratlanabb pillanatban és tökéletes lenne.
-
ceia
őstag
Activity Stream a böngészéstörténet, a letöltések és a könyvjelzők kezelésének új módja.
Akkor miért Stream? Ez így első blikkre mondjuk hogy gyanús. Nálam ki van kapcsolva a history mind böngészésben, mind letöltésben. A legjobb az lenne, ha a sikeres letöltést egyáltalán nem jegyezné meg egy másodpercre sem. A böngészést jegyzi amíg fut a Firefox, az néha jól is jön. De amint kiléptem, törli és ez így jó.Tab Center a fülek megjelenítését változtatja meg, a felső vízszintes sorból átviszi őket balra, függőlegesen, és egyéb újdonságokat is tartalmaz, melyek a kezelhetőséget könnyítenék meg.
A füleket balra vinni függőlegesen? Totális káosz. Ez annak talán jó, aki most is a címsor felett tartja a füleket, és így neki nem függ össze fizikailag a fül a hozzá tartozó oldallal. De nekem az aktuális fülhöz szó szerint hozzákapcsolódik egy adott oldal (ez így logikus) mivel a fülek közvetlenül a főképernyőn csücsülnek. Egyébként is 5:4 képarányú a monitorom és az is marad. Netezésre nem túl praktikus a széles képarány. Mióta széles képarányú monitorok vannak, igyekeznek a képernyő kihasználatlan szélességét hasznosítani az oldalra pakolt funkciókkal, menükkel. A weboldalak inkább több képernyő magasak, és ritkán szélesebbek 1280-nál. Nekem 1280x1024 van, és pl. a PH még ezen a kijelzőn is úgy jelenik meg, hogy két oldalt üres szürke területek vannak. Akkor képzelem, mi lehet egy széles kijelzőn..
Különben nem tudom, miben lehetne megkönnyíteni a fülek kezelhetőségét, így is teljesen kezelhetők. Csak el ne rontsák, ami nagyon is jó..Universal Search összevonná a címsorból már jól ismert Awesome Bar keresési találatait a most még külön használt, beépített keresőével.
Minek? Remélem, ez nem a keresősáv megszüntetésének első fázisa.. Nem használom az Awesome Bar-t. Engem idegesít, ha beírok akárcsak egy betűt, és egyből tolja oda a hülyeségeket, pedig nem is sejti, mit akarok! Azt csak én tudom, egyezzünk meg ebben A címsor csak maradjon címsor, abból nincs probléma. Ki van kapcsolva minden tolakodás, ha beírok valamit, nem történik semmi - és ez így jó, így nyugis. Hagyják nyugodtan beírni, amit akarok! Keresni a keresősáv abszolút megfelel, ott mindig jól látom, hogy éppen melyik keresővel keresek, mivel oda írom a kis ikon mellé a szöveget. Ha a címsorban keresnék, előbb mindig oda kéne pillantani a keresőre, hogy éppen min áll, jó-e az nekem éppen. És az is jó, hogy ha az üres keresősávon nyomok entert, behozza az aktuális kereső oldalát, vagy a Youtube esetében magát a Youtube főoldalt. Ez így kényelmes.[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
myke01
senior tag
Szánalmas , kétségbeesett próbálkozás a felhasználók visszahódítására ,akiket "elszívott" a konkurencia ( itt nem csak a Chrome-ra gondolok ) . A címsáv ,és keresősáv "összeolvasztását" miért csak most kell tesztelni ?! Már rég meg kellett volna oldani ,hogy egyben legyen , és nem a hülyeségekkel foglalkozni (Hello és társai , amiket a kutya sem használ a statisztikák szerint ) .
-
ceia
őstag
Ha csak címsor lenne, keresősáv nem, megmondanád, hogy tudnál egyből Google képkeresést indítani? Vagy Youtube videóra keresést? Ha nem tetszik, ne használd, sőt biztos ki is lehet kapcsolni. Miért ne legyen ott annak, akinek kell..?
Egyébként az aláírásoddal maximálisan egyetértek és ez a Firefoxra is vonatkozzon![ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
SirCsimbók
tag
járnál csak olyan oldalon, ami úgy van megcsinálva, hogy teljes szélességében kitölti a monitort***
***mármint az olvasandó szöveg. pl. egy fórum
mint egy teniszmeccsen. az ember feje jobbra-balra jár
persze ha ilyen oldalt olvasok, elküldöm a böngészőt mondjuk a képernyő bal felére, de ott meg az az idegesítő, hogy nem középen van
szerk2: arról nem beszélve, ha az olvasandó szöveg következő sorát akarja megtalálni az ember, agyrém
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
A Tab Center a fülek megjelenítését változtatja meg, a felső vízszintes sorból átviszi őket balra, függőlegesen, és egyéb újdonságokat is tartalmaz, melyek a kezelhetőséget könnyítenék meg
az oldal fülsávot a tree style tab már évek óta tudja
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Jester01
veterán
Mondjuk a logikád pont nem értem. Ha egyszer a weboldalak úgysem használják ki a szélességet akkor miért rossz dolog odarakni a füleket például?
Én amúgy annak örülnék ha nem enné meg a világ összes memóriáját, félúton halálra lassulva magát. Amióta az új amdgpu driver párnaponta összeomlik már nem olyan nagy probléma mert annyi idő alatt nem hízik meg nagyon
[ Szerkesztve ]
Jester
-
Dhampir
félisten
Míg a Classic Theme Restorer működik, addig nagy baj nem lehet a tervezett újításokból.
-
Apollyon
Korrektor
Csodás. Kiadhatnának amúgy egy full fapad verziót is, kiegészítők mellett nem látom értelmét telerakni ilyen funkciókkal a firefoxot. Meg a preferences-t is megcsinálhatnák a régire, amit még le kellett okézni a módosításhoz. De lassan áttérek valami fork-ra, eddig pl. a gnu icecat-tel nem volt gondom.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- trek81 károsultjai
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kupon kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest