Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
dejvid8
őstag
Azóta már volt csere nálam is
Jelenleg ilyen:
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Aweriot + deicide meg ne verjetek
nem szidni akartam , hanem pont ellenkezőleg
Azért írtam mert a Nova ( ha jól emlékszem ) alapból csak 4.0-át futtató telefonra lehetett feltelepíteni. Emlékszem mikor még Hero-m volt, akkor is mindegyik nem Sense alapú romnak az volt a launchere.
Akkor kedveltem meg igazán azt a launcher csak valahogy mindig a Sense-féle volt az örök kedvenc főleg a Sense 2.3 -
-
-
blasi19R
csendes tag
Huawei P6
-
-
Tubi2
senior tag
Nokia E72
Elvész szegény a nagy felbontásaitok között
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Klaus Duran #30 üzenetére
Miért, van jobb?
-
Ahogy látom a Sense minden HTC tulajnak megfelel.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
60-65 körül már kapni szép állapotút, csak sokan nem vigyáznak a kijelzőre, legalább egy fóliát rakhatnának rá. Azt aláírom, hogy a keret hajlamosabb a kopásra, annyira nem is zavar, de a kijelző az karcmentes legyen.
De egyelőre az i4-nek menni kell, utána tudom csak megvenni. Az a 40 nagyon jó ár volt
-
-
Akmak
tag
Eddig a Hpstr nevezetű appot használtam ami x időközönként váltotta a hátteret. Egyik napról a másikra elkezdte ráégetni a képekre az azonosítójukat az a képgyűjtő oldal ahonnan az app lehúzza őket. Szóval váltani kellett. -
Létezik több platformon erre rendes topik. Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened! és Mutasd a csempéid - WP homescreenek. Pluszban Android vonalon már 3 verseny is lezajlott ez ügyben, lehet böngészni bőven.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Csal az időjárás appod, akkor már 21 fok volt csabán
-
-
-
dejvid8
őstag
Kezdem!
HTC ONE M8
Bár körülbelül hetente cserélem, köszönhetően az új témázhatóságnak, sok féle van
Új hozzászólás Aktív témák
lo Annyi értelmetlen bejegyzés létezik itt, gondoltam én is kitalálok valamit Bár ez még érdekes is lehet, kiváncsi vagyok...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest