Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
- Xfire
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
még mindig 2millió dollár minuszban vagy (és ezen egy havi fizetés hangyaf*sznyit változtat), az kb. = a rabszolgasággal.
Ez mondjuk erre a szitura nem igazán igaz, mert ez nem tartozomneked-cetli.
Az mondjuk egy más kérdés, hogy a 29-es válságnál nem voltak ritkák az épületekről ugráló bizniszmenek.
Közemberként pedig megy a bevett recept: felkapatod magad a médiával, és ha jól csinálod, akkor nemhogy egyenesbe jössz, de még akár bőven jól is járhatsz. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a fenti csajszi mekkora mázlista, de a 15 perc hírnevéből, ha ügyes, akkor bizony bőven tud szerencsét kovácsolni. Szerintem senki nem lepődne meg, ha így történne.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
azaz vagy börtön vagy 'rabszolgaság vár'
Azért mielőtt felhúzod magad a fára, magyaráztasd el egy jogásszal, hogy pontosan hogy zajlik le a dolog
Gondolom poén... vagy egyesek komolyan gondolják, hogy ha nem tud fizetni, akkor takarítania kell a kiadó épületében élete végéig fizetség nélkül, és ezt még a gyerekei is megöröklik?[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
bambano
titán
Ennek az az oka, hogy a magyar jog szerint nincs lehetőséged lemondani a szerzői jogvédelemről. Ha törik, ha szakad, védelmet kell kapnod. Nem a szerzői jogot emlegetem, hanem annak védelmét.
Ez, szerintem, önmagában nonszensz. Ezzel gyakorlatilag monopol helyzetbe kerültek a jogvédők.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
anulu
félisten
szemelyesen ismerem Toth Peter-t, aki nyilatkozik az Artisjus reszerol. es tudom, h szemely szerint tisztaban van a dolgok mikentjevel, eleg sokat beszelgettunk, vitatkoztunk (ELTE-n o tartotta a szerzoi jogi specit, direkt informatikusoknak). ha ezt most komolyan gondolja, es nemcsak azert mondja, mert ezt kell neki kommunikalnia, akkor csunyan atmostak a fejet, de ennel intelligensebb embernek ismertem meg.
amugymeg erik egy kiados sun az Artisjus hatso felebe.
...es innentol Szlovakiabol lesznek a mobilok is behozva. nem hiszem, hogy nem latjak, h a magyar piac szempotjabol minden teren karos. az meg, h valaki csinalt 1 slagert (az ezredfordulon, sot meg ma is hany ilyen banda is volt / van?) es utana 40 ev mulva ha valami retrobulin elokerul es kap utana penzt, az egyszeruen vicc.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wuthering Waves
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest