Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunpriest
senior tag
Az ilyen videoknál mindig megfogadom, hogy elkezdek C-t tanulni, mert az üzleti alkalmazás fejlesztés már kezd unalmassá válni.
-
Depression
veterán
válasz twollah1976 #8 üzenetére
Mert ez kicsi.
De képzelj el egy ilyet, ami nem egy járókeretes vénasszony sebességével halad.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
őstag
Balerína
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
twollah1976
őstag
"Kereke és lába van, rosszat fogunk álmodni miatta"
Kb. fél órája keltem a délutáni szunyókálásomból és a videó megnézése után nem álmodtam rosszat.
Most mi legyen?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Snoop-y
veterán
válasz aprokaroka87 #4 üzenetére
Nem azt soha nem lehet!
Lasd starship troopers idevago reszet
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Ruuwa
tag
Szerintem a szó hagyományos értelmében termékük nincs. Amiből bevételük lehet, az a projektek során kifejlesztett technológiák, eszközök, szoftverek licenszelése. Illetve a befektetők számára azért lehet érdekes, mert olyan szabadalmakat birtokol és potneciálisan birtokolni fog, melyek aztán egy egész iparág alapjait képezhetik. Elékpzelhetőnek tartom, hogy a Google is csak addig és azért tulajdonolta a céget, amíg a számára fontos technológiát "kimentette" saját berkein belülre.
Valami tréfás, humoros, mégis mélyenszántó gondolatokat magában hordozó, rövid, velős mondat, mely egyéniségem rendkívüli sokszínűségéről tesz tanúbizonyságot.
-
aprokaroka87
nagyúr
Vajon 5-10 év múlva elveszik majd a katonák munkáját is?
-
nubreed
veterán
Komolyan érdekelne, hogy a BD kísérletei között van olyan, ami konrétan piacra szánt termék és nem csak egy valamilyen fázisban lévő koncepció? Az most mindegy, hogy kit tekintünk piacnak de van bevétele a cégnek a "piacról" amúgy? (Hadászati/konzumer). A konzumer piac,azért nem tűnik opciónak a BD számára, mert azokból a videókból amiket eddig láttam, hangos dízel motorral és/vagy hangos hidraulikával rendelkeztek a gépeik. Otthoni felhasználásra meg mindenki csendes robotot szeretni, mondjuk akkuval működőt.
Nagyon látványosak a különböző fejlesztéseket bemutató videók, nekem is szoktak tetszeni, csak egyre többször merül fel bennem a kérdés, hogy jó meg szép meg minden de ezek mégis mire jók és mennyi ezeknek a bekerülési költsége ez end user számára és főleg mennyi a fenntartása.
Az is beszédes, hogy egy ideig a Google is tulajdonolta a BD-t, de aztán már ők is eladták, úgy látszik még ők sem találták meg benne azt amit elvártak volna ettől az egésztől (AI fejlesztés + fejlett robotika, konzumer piacra fókuszálás).
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
twollah1976
őstag
Ez valami shaky cam video?
Az emberunk kozben megebedel es oromkodik a video alatt.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Nelman
tag
Már nem csak fut és tökéletesen egyensúlyoz, hanem gurul is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest