Új hozzászólás Aktív témák
-
hamiki
friss újonc
Köszi a választ, ez hasznos volt, de ezt a vonalat azért nem gondoltam végig, mert
1. a laptopot a nejem használja, tőlem kb. 10 m-e van, de
mozgásproblémám miatt nehéz lenne használni
2. de a nejemnek egyébkén tényleg csak felhasználói kapcsolata van a laptoppal, hozzám akkor jut, ha rendet kell tenni rajta, és sokszor szóban próbálom instruálni
3. csak nekem van google fiókom, mindenhol így használom, használjuk az összes eszközt, ha kell
4. én gyakorlatilag mindent a tableten (10 colos SG, viszonylag jó hardwerrel) használok és ez eddig jól működött, működik
5. ha csak nekem lenne ÜKAPUM semmi gond nem lenne
a gond ott van, hogy a tableten 1 andr. opera és 1 chrome böngésző van, ehhez van kisegítőnek a mobil, a laptopon fut egy win opera
6. vajon futhat-e a a tableten 1 authenticator
7. mindkettőnknek kellene az "ÜKAPU +"
8. azt probáltam végig gondolni, hogy oldható meg, hogy van 1 androidos opera és 1 chrome, ehhez kellene párositani 1 vagy 2 authenticatort
9. innen lehetne generálni a 2 db QR kódot, és előállitható a 2 db 16 jegyű kód?
10. de nem látom, hogy lenne-e itt valami gubanc és müködne-e simán mindkettő, és átvihető-e a laptopra a 16 jegyű kód az én google fiókommal, vagy a mobillal.
Ha ezt segítesz végig gondolni, levezetni, azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Ügyfélkapu+ minden különösebb hírverés nélkül indult el.
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Automata kávégépek
- Robogó, kismotor
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest