Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hamiki

friss újonc

válasz DS39 #226 üzenetére

Köszi a választ, ez hasznos volt, de ezt a vonalat azért nem gondoltam végig, mert
    1. a laptopot a nejem használja, tőlem kb. 10 m-e van, de
    mozgásproblémám miatt nehéz lenne használni
    2. de a nejemnek egyébkén tényleg csak felhasználói kapcsolata van a laptoppal, hozzám akkor jut, ha rendet kell tenni rajta, és sokszor szóban próbálom instruálni
    3. csak nekem van google fiókom, mindenhol így használom, használjuk az összes eszközt, ha kell
    4. én gyakorlatilag mindent a tableten (10 colos SG, viszonylag jó hardwerrel) használok és ez eddig jól működött, működik
    5. ha csak nekem lenne ÜKAPUM semmi gond nem lenne
    a gond ott van, hogy a tableten 1 andr. opera és 1 chrome böngésző van, ehhez van kisegítőnek a mobil, a laptopon fut egy win opera
    6. vajon futhat-e a a tableten 1 authenticator
    7. mindkettőnknek kellene az "ÜKAPU +"
    8. azt probáltam végig gondolni, hogy oldható meg, hogy van 1 androidos opera és 1 chrome, ehhez kellene párositani 1 vagy 2 authenticatort
    9. innen lehetne generálni a 2 db QR kódot, és előállitható a 2 db 16 jegyű kód?
    10. de nem látom, hogy lenne-e itt valami gubanc és müködne-e simán mindkettő, és átvihető-e a laptopra a 16 jegyű kód az én google fiókommal, vagy a mobillal.
    Ha ezt segítesz végig gondolni, levezetni, azt megköszönném

Új hozzászólás Aktív témák