Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaga_30
tag
Ehhez nem szükséges a lemez, jártam már én is igy.
A grafikus felület nem indult el, még csökkentett módban sem (virus miatt), de parancssori felületen is lehet rendszervisszaállitást inditani, nekem működött és visszaállitotta a rendszert a működőképes állapotra. -
Thrawn
félisten
Ha esetleg nem mennek a szerverek, de van telepítőlemezünk akkor: Link
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
doktordrog
aktív tag
A teljesen biztonságos állapot visszaállításához csak egy floppy kell, amin a format program megtalálható
-
Johnny Cage
addikt
Hasznos funkció, nem egyszer lett volna rá szükségem, csak XP-nél annyira lelassította a rendszert az állandó adatgyűjtögetéssel, hogy szerintem nem volt ember, aki nem kapcsolta ki azonnal.
-
lúzer
veterán
válasz Johnny Cage #5 üzenetére
Ezért kell egy jó ghost az alaprendszerről, és kéthetenként lementeni egy frisset.
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Taky
senior tag
Én már XP-nél is install után egyből kilőttem, sztem Vista-nál sem lesz ez másképp!
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
tupacamaru
veterán
Én is ki szoktam kapcsolni a rendszer visszaállítást. De most egy hónapon belül 2-szer esett meg hogy este rendben leállítottam és másnap kék képernyő fogadott. Semmi konkrétum csak annyit ír hogy rakjam újra a videóvezérlőt meg ilyenek. Nem találtam semilyen hardveres hibára utaló jelet. Csökkentett módban bejött és írt 3 fájlt hogy bennük van a hibaleirás, de én nem találtam semmit bennük, vagy csak nem tudom mit kell keresni. Ki lehet ezekből deríteni valamit??? Sajnos mindkétszer reinstall lett a dologból. Most már nem kiapcsolom ki a rendszer visszaállítást és kiváncsi vagyok hogy ha előjön a hiba akkor vissza tudja-e állítani működőre.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
k.
őstag
Örülök ennek a "kis" segitségnek.Ugyanis nekem a laptophzo semmlyen cdt nem mellékelt a sony viszont van 1 6gbos particio amin van a vista original állapota.Viszont nem lehet a gépet javitani csak ha full ujrarakja a vistát.Ami nem éppen a legjobb.Ezzel legalább meg tudom majd csinálni.
-
RI/OS
őstag
Leszedtem én is az iso-t, hátha egyszer még jó lesz valamire,mert nekem is csak recovery particiom van D:
[ Szerkesztve ]
-
-
Ijk
nagyúr
Tegnap jártam úgy a vistával, hogy véletlen sleepbe küldtem. Viszont semmivel nem tudtam felébreszteni, maradt a power gomb. Erre csak a ventim kezdett maxon pörögni. Reset nem reagált. Táp kihúz, visszadug, majd indít. Először vissza akarta tölteni magát, de nem sikerült. Reset, kékhalál. Egymás után 3x, végül visszajött. Nem kicsit voltam ideges...
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
StoneBridge
senior tag
Éppen múltkor készítettem egy biztonsági mentést a számítógépről Vista Ultimate alatt, amihez kemény 13Gb-ra volt szüksége, hogy a lemezképet létrehozza.
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
LK
addikt
Addig olvastam a cikket,hogy: a "Windows Vista jóval stabilabb és megbízhatóbb operációs rendszer, mint elődje" Ez a cég az egész világot hülyének nézi.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
moonman
titán
válasz StoneBridge #16 üzenetére
az még egész jó, mivel tömörít rajta nemkeveset. ugye tudod, hogy az nem helyreállító lemez, hanem egy teljes partíciómentés?
-
-
Egon
nagyúr
Remélem ezt a javaslatot nem olvassák Redmond-ban.
Én is azzal kezdem a telepítés utáni finomhangolást, hogy lelövöm ezt a szolgáltatást.
Ha elszáll a rendszer, max. újrarakom (még egyszer sem fordult elő. Amúgy is, tuti a Windows, szoktam hallani valakitől... Már miért szállna el?!? ).
Amúgy nem igazán értem, hogy (pl.) egy _otthoni_ gép esetében hogy menthet "életet" a System restore?!? Akkor inkább egy Windows PE CD-re boot (tudom: fúúúúúj, gányolt Windows), és lementem az adatokat, akár másik partícióra, akár hordozható médiára, és jöhet a Win install.
Pont azt utálom az újabb progikban, hogy jobban akarja tudni, hogy én mit akarok, mint saját magam... Hadd döntsem már el, hogy mekkora "kockázatot" vállalok (gyorsabb működésért cserébe... ) azzal, ha kilövök ezt-azt. Persze, ha nem akarják, hogy a kezdők piszkáják a beállításokat, akkor dugják el, vagy nagy piros betűs figyelmeztető szöveget nyomjanak az ember képébe ("Ááááá-mindmegdöglünk-áááááá"), ha ki akarja kapcsolni, nem érdekel.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
moonman
titán
lehet jópofáskodni, de ha valaki a védelmi és recovery szolgáltatások kinyírásával kezdi és úgy áll hozzá, hogy "naés max reinstall" az szerintem hallgasson mélyen, mert minden csak nem hozzáértő (mondjuk úgy nem használja a józan paraszti eszét, csak olvasta valahol, hogy azjó mer sokateszik).
-
FTeR
addikt
3 hónapnál nem régebbi gépre telepített oem win-hez lehet eredeti telepítőt rendelni ms-től.
de a gyártó "egyedi" lemezébe az is belefér, h lemásolják neked a telepítőlemezt... -
ngabor2
nagyúr
hogy lehlatlta magát az ftp-szerver... no pont ilyenre lett volna jó egy torrent. minél többen szedik le, annál gyorsabban jött volna (oké, ez így pongyola, de kb. igaz).
amúgy valszeg tényleg lehet hozzá az ms-nek köze, mert ha kalóz dolog lenne, már rég lelőtték volna a letöltési lehetőséget, vagy legalábbis erősen nyilatkoztak volna.
-
Egon
nagyúr
Kihangsúlyoztam azt, hogy otthoni gépről beszélek. Nem tudom, milyen arányban használnak Xp-t vállalati és home userek, de úgy gondolom, nem elhanyagolható az utóbbi szektor mérete (és ezzel együtt az igényeik) sem...
Céges gép más tészta. A rendszergazda ált. nagy ívben tesz rá, hogy mennyire gyors vagy lassú a gép (legszívesebben júzert sem engednének a géphez: úgy nem tud "elromlani" semmi). Én mint júzer, szintén teszek rá, hogy mennyire finomhangolt a céges gép ezáltal milyen szinten optimális a működése): amennyi belefér 8 órába, annyit melózok rajta (max.), és viszontlátásra. Ha valami lassan fut le, akkor lassan lesz kész, ilyen egyszerű (amikor a főnököm látta, hogy mennyi ideig töltődik be egy komolyabb fejlesztő környezet, rögtön lett plusz RAM is pl. Addig meg maradt a "lassú munkához idő kell" elv).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kutya topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest