- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilddog
tag
Ahhoz képest, hogy : "olcsó (Budget) kategóriás játék", ahhoz képest a video alapján elég jónak ígérkezik. Szerintem a Turok-nál jobb lesz.
Ha valamilyen játék B-kategóriás, akkor a rá adott szakmai - értékelési pontszám gondolom 5.0-nél nem lehet több...(ha 10 a maximum)? -
Kikay
csendes tag
Én speciel örülök minden új játéknak ps2-re
-
Laci_a_Paci
tag
Nekem eléggé tetszik. én valahogy csípem az ilyen dinovadászós dolgokat. Kb olyan mintha ufokat gyilkolnánk, csak ezek léteztek is bár az ürlények is vannak valahol az tuti de h itt nem...
-
Picturemaker
őstag
Első blikkre tetszetős, de kár, hogy nem lesz PC-re. Legalább egy portot csinálhatnának.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
twollah
nagyúr
Egy probat talan meger a jatek.
-
CptMisi
őstag
válasz TazLeacher #3 üzenetére
szintén
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem a dinók sokkal szebbek, mint a Turokban. Annó gondolkoztam, hogy azt beszerzem, de néhány videó után nem tetszettek a dinók, nagyon műnek tűntek. Itt szerintem korrektek. Nem tudom árban mit fog itthon jelenteni a "budget", de várjuk.
Hopp, most vettem észre, hogy nem jön PC-re...akkor sajna dobtam.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Na végre , jó kis játék lesz ez .
-
mad1
veterán
Turok szisztema,Mindenesetre,en varom.
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Ózongenerátor a háztartásban
- Jófogás tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android szakmai topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Xbox Series X 1TB
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan