- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacs66
tag
Ezzel szemben a hazai helyzet nagyjából így néz ki.
-
leeate
senior tag
Igen, ezért is van arra szükség, hogy ne tiltsák be az ilyen cégeket: ha van piac, van verseny, lehet választani, hova megy az ember dolgozni. Ha egy cég nem megfelelő a dolgozóknak/klienseknek, akkor úgy is tönkre fog menni előbb vagy utóbb. Ezért működik jól a (liberális) piacgazdaság.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Entryy
aktív tag
Amennyire én tudom a taxitársaságok még 20%-ot sem kérnek el a sofőr bevételéből. Az Uber a modern rabszolgatartás szimbóluma, kívülről szép, trendi, haladó és forradalmi, belülről meg ugyanaz a kizsákmányoló, aluliskolázott embereket átverő trágya, mint amiket a versenyhivatalok és törvények minden fejlett országban próbálnak tiltani. Nem véletlen, hogy az Apple meg a Microsoft is olyan ázsiai országban gyártat, ahol ezt megengedik. A taxitársaságok is disznók, de ott a törvények garantálják a bérminimumot, járulékbefizetéseket és a többit. Az Uber azért olcsó, mert ezek alól igyekszik kivonni magát a sofőrök kárára.
Havi 60-90 ezer forint tiszta kereset nulla, ebből még a seggre ültetett széthajtott autód pótlása sem jön ki, de még a megélhetés sem.
Ha az én cégemnek is jönne versenytársa, ami azért olcsóbb, mert nem fizet tisztességesen közterheket, azon én is kiakadnék, mint a taxisok világszerte.
Köszönjük emese!
Ha csak egy kicsit is utána számoltál volna a hírben leírtaknak rájössz,hogy matematikailag sem adja ki, nem hogy a valóságban,
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
modd3r
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest