Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
A első gondolatom a MUST HAVE volt, még a második is, de amikor az árakat megláttam. Bár nem feltétlenül ez drága, hanem mi vagyunk csórók hozzá...
-
-
dabadab
titán
-
Prof
addikt
Lol hihetetlen, hogy ennyi ideig tartott mar az elso smart TV megjeleneskor mondtam hogy ezt kene csinalni...
-
törölt tag
válasz aboriginal74 #14 üzenetére
Nem tudom neki milyen tévéje van, mert éppen hogy inkább gyorsultak az LB tévék a webos 1.4-re váltás után, de mindegy, ő így látja.
-
aboriginal74
tag
Már bocsánat, de "2011-ben a Philips eladta a tv üzletágat a hongkongi TPV konszernnek" idézet egy 2013-01-31 -i PH!-s cikkből....akkor most hogy is van ez?!
i don't know, but i need energy
-
törölt tag
A Philips idén az olcsóbb tévék szegmensébe is elhozza a HDR támogatást: állítólag stabilabb, illetve gyorsabb is lesz, mint az előző verzió. Egér kezelés nem lesz, de HDR, az igen.
-
Di Natale
aktív tag
Az LG Smart tévénk 2 hónapja megvan és már belassult a rendszer.
Távirányítón gépelve örülök, ha Youtube videókra tudok keresni, nemhogy még itt netezzek vele. A legtöbb funkció meg teljesen felesleges egy tévében. Bánom, hogy megvettem, egyébként ha már Smart, akkor inkább Apple TV. -
ftc
nagyúr
Még egér támogatás se megy nem hogy ez
-
kenand
veterán
Sajna az Android nagyon messze van egy játékkonzol szívvonalától...
De az okos TV funkciók kihagyhatóságával én is egyetértek. PVR, film lejátszás max youtube bőven elég, más nem kell, úgy is elavul pillanatok alatt..(bár a filmlejátszás is problémás sz LG okos TV-k többségén, csak UPNP-ről megy, de abból is válogatós, DTS dekódolás nincs, felirat kezelés pocsék stb... )[ Szerkesztve ]
-
tomba
tag
válasz Aprósólyom #2 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok. Felesleges ilyen hardvereket TV-kbe pakolni. Egy jó minőségű TV élettartama legalább 5-7 év, ezalatt az idő alatt 2-3szor elavul egy-egy androidos rendszer és a hardver sem lesz teljesítményben sehol már.
Nekem a TV legyen TV, a kis dobozt meg majd cserélgetem alatta, olyanra amilyen nekem tetszik. -
Analog303
tag
Kérdéses az ár,de egyébként nem rossz ötlet.
"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
pomorski
őstag
Tök jó ötlet!
-
-=MrLF=-
senior tag
-
atike
nagyúr
A Philips élt, él és élni fog... Remélhetőleg az áraik is maradnak a földön - tuti jó vétel lesz akkor egy ilyen tévé...
-
Aprósólyom
addikt
Ez nekem is szimpatikus hozzáállás. Bár, én egyelőre azt támogatnám erősebben, hogy a régi TV-ket okosítsuk, ne kelljen kidobni őket. Jelenleg is ilyen megoldáson vagyok.
Jevons paradox
-
kriszpontaz
veterán
Épp ideje volt már hogy valaki értelmes hardvert pakoljon a TV-be ha már Smart meg minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
- Dallas dvd-sorozat (2012) 1. évadja eladó (magyar vonatkozás nélkül)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest