- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
Te meg azon rugózol, h van különbség (pedig szerintem sincs). Olvastad a többiek bejegyzéseit?
Ugorj kérlek most arra a részre, ahol elmondták, hogy gyakorlatilag semmit nem ér az egész, mert a pedók nem a listán lévő pedo.com-ot használjákÉn a produkciódra annyit tudok csak mondani, hogy valamilyen szinten érthető, ha az én megélhetésem is ilyen projekteken múlna, akkor én is ezt szajkóznám, álnaivan.
Viszont az, hogy ezt ilyen vehemenciával próbálod beadni a fórumon az hitt igazadat, ennyire fáradhatatlanul mész szembe a józan érvekkel vagy csak szimplán ignorálod egyiket, másikat, az már kiábrándító, gyanakvást és ellenérzést szül, még akkor is ha Te szentül hiszed, hogy a cenzúra projekt a jó ügyet szolgálja. Pedig nem
Ennyi.Muton#2316 - $z@r a drop >_<
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla