Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Ha most kapnál egy jelentést, hogy rólad ma a világban hány MAGÁN cégnek mennyi és milyen jellegű információja van rólad, sztem igencsak meglepődnél. Azért mondom úgy, hogy Te, mert úgy vélem meg vagy győződve arról, hogy te mindent megteszel ennek megakadályozására.
Inv1sus: "De elképzelésem sincs amúgy se, hogyan élnének vissza az adataimmal." - én is pont ezt a határozott kérdést tettem fel, de erre nem kaptam választ. ("Konkrét gyakorlati okokat kérek arra, hogy milyen károm származik nekem abból, hogy a Google adatokat gyűjt az emberekről. Nekem logikusan úgy tűnik, azért teszi ezt, hogy a hirdetéseit hatékonyabban célba juttassa, ezáltal több pénzt kérhessen értük. Győzzetek meg, hogy van más is")
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest