Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz edward2 #119 üzenetére

régen nem volt az, de egy ideje írja külön azt is az ios, ha kijelzős használat volt, hogy mennyi.
    annyi a gond, hogy számolgatni és összeadni kell - pláne, ha a kijelzett és a rendszer által számolt intervallum, de aki jól ismeri az oprendszert, az tudja, hogy miről van szó -, azért írtam zárójelben a kijelzőst, illetve nem minden használatot kijelzősnek, szóval nincs csúsztatás.
    igaz, esetemben még a telefonálás is kijelzős volt most, mert segítés közben ugráltam a beállításokban, hogy lépésről lépésre mondhassam a kérdezőnek, merre az arra.
    a következő hozzászólásodra, ha már szinte lehülyézed az embert; az nézted, hogy nekem nem 6s, hanem a jobb üzemidős 6s plus van?
    vagy te is csak általánosítani tudsz és csak a 6/6s létezik számodra a stabil 1 napos, vagy szűk 2 napos üzemidejével?
    mert akkor pláne kár ezen vitázni, még ha nem is kardoskodás...
    volt note 4-gyem...stb. nagy(obb) kapacitású akkumulátorral rendelkezik, jó az akkumulátoros üzemideje, de annyit nem tudott így, már amennyire tudtam azonosan használni az eltérő rendszer miatt.

ToniSoprano; elolvastam közben több oldalon is a jelentést, máshol még érdekesebbeket írnak/"fordítanak", mint az index.
    németül nem tudok, de elolvastattam/lefordíttattam úgy is egy erről szóló cikket, mást és mást látnak bele, ha sokat akartak írni és bő lére engedték.

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák