- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
"Mindamellett az M GT olyan brutálisat melegszik, hogy csak na."
Max csak olyan gépben amiből kispórolták a hűtést
Viszont a 9800M GT-t már nem is gyártják hónapok óta, talán visszamaradt nekik raktáron vagy mi? GTX 260M lett volna a legésszerűbb választás...
[ Szerkesztve ]
-
DesertDog
tag
válasz parandroid #23 üzenetére
-
Misi1979
őstag
válasz parandroid #23 üzenetére
hát még ha V alakban összehajtható lenne egy kicsit a két panel.. mondjuk 45 fokban.. flájt szimulátorozni de jó lenne vele
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
parandroid
félisten
Azért a megvalósítás mikéntjére kíváncsi lennék. Mert így felületesen összefotosopolni egy dolog, de hogy hogyan fog ez kinézni a valóságban, az más kérdés. Innét kezdve pedig érdekes is lehet a technológia, még ha én is egyfajta szent tehénként kerülném messziről azt, aki ilyet vesz.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
whiz
aktív tag
9800M GT meg két monitor, mi? Na ez se arról lesz híres, hogy sokáig bírja teleppel, 9 cella ide, vagy oda. Mindamellett az M GT olyan brutálisat melegszik, hogy csak na. Lehet, hogy előbb fog lekapcsolni a gép, minthogy kifogy az akksi, aztán nesze neked üzemidő...
[ Szerkesztve ]
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
juliabrilke
veterán
Az biztos, hogy nem egy embert ismerek, akinek ha lenne pénze simán megvenné. Nekem valahogy nem kellene.
-
PHM
addikt
Hm. Érdekes szerkezet.
Vajon mennyi fog belőle elkelni?Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
cucka
addikt
Ez a termék azoknak készült, akiknek a munkájukhoz szükséges két monitor, viszont hordozható megoldást szeretnének. Kb. mint egy dtr gép, bónuszként dupla monitoros fícsörrel. Rétegmodell, de amúgy jópofa.
-
footy
addikt
Ezt Kinek meg Minek?
-
brd
nagyúr
Ennek a terméknek én nem látom a piacát... valaki felvilágosítana?
The only real valuable thing is intuition.
-
Csakénvagyok
őstag
Még felfele is ki kéne húzni még két kijelzőt, s máris 4. Vagy miért ne 8.
16 ...
-
stvnppp
senior tag
Ehhez kell nagy látószög, hogy használni tudja az ember. Éppen ezért szerintem értelmetlen, mert a billentyűzet miatt olyan közel kell ülni... Így átláthatatlan. És akkor a mobilitásról nem is volt szó. De azért biztos akad, aki megveszi.
-
fatal`
titán
válasz Napfénysüti #8 üzenetére
Hát ennek nem látom létjogultságát. Aksiról nem megy sokat, drága, nehéz, sérülékeny, nem túl mobil. Inkább egy asztali gép két monitorral.
-
Polllen
nagyúr
-
Darth_Revan
veterán
Tuti, hogy 9800M GT-t tesznek bele? Mert akkor elég gáz...
-
MODERÁTOR
Már azt hittem hirtelen, hogy a billentyűzet helyett van második monitor. Így is ötletes, nekem legalábbis eszembe nem jutott volna. Bár igaz az is, hogy a létjogosultsága egy ilyen valaminek azért megkérdőjelezhető. Mobilitása igazándiból nem sok, viszont nehéz, körülményes az alkatrészek cseréje, cserébe drága, és még sérülékeny is. Nem beszélve arról, hogy egy kis csík ki is van takarva a bal oldali aktív tartalomból a monitoron.
De legyen sikerük, csak cseréljék le azt a kis "g" betűt ott, mert nem az nem az a pont.
Végül is még mindig mobilabb mint egy asztali gép két monitorral, ehhez mértem pedig drágább is. Csak most hirtelen nem jut eszembe egy olyan ágazat sem, ahol két monitor kell, meg hozzá hordozhatóság... -
rennes6
tag
Szóval bő félmillió, bocs az elgépelésért.
-
Konflikt
addikt
ez egy allat: D bar erdekesen nez ki, meg eleg nehezre is sikerult elkesziteni, de egy allat.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
adm
őstag
csak bő fél millió...
16core - 32thread - 64gb
-
negyedes
addikt
Jesszus! Ez mar nagyon meredek. Ezt se cipelesre terveztek, meg nem hosszu akuidos hasznalatra.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook