Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
-
DesertDog
tag
válasz
parandroid #23 üzenetére
-
Misi1979
őstag
válasz
parandroid #23 üzenetére
hát még ha V alakban összehajtható lenne egy kicsit a két panel.. mondjuk 45 fokban.. flájt szimulátorozni de jó lenne vele
-
parandroid
félisten
Azért a megvalósítás mikéntjére kíváncsi lennék. Mert így felületesen összefotosopolni egy dolog, de hogy hogyan fog ez kinézni a valóságban, az más kérdés. Innét kezdve pedig érdekes is lehet a technológia, még ha én is egyfajta szent tehénként kerülném messziről azt, aki ilyet vesz.
p
-
whiz
aktív tag
9800M GT meg két monitor, mi? Na ez se arról lesz híres, hogy sokáig bírja teleppel, 9 cella ide, vagy oda. Mindamellett az M GT olyan brutálisat melegszik, hogy csak na. Lehet, hogy előbb fog lekapcsolni a gép, minthogy kifogy az akksi, aztán nesze neked üzemidő...
-
juliabrilke
veterán
Az biztos, hogy nem egy embert ismerek, akinek ha lenne pénze simán megvenné. Nekem valahogy nem kellene.
-
PHM
addikt
Hm. Érdekes szerkezet.
Vajon mennyi fog belőle elkelni? -
cucka
addikt
Ez a termék azoknak készült, akiknek a munkájukhoz szükséges két monitor, viszont hordozható megoldást szeretnének. Kb. mint egy dtr gép, bónuszként dupla monitoros fícsörrel. Rétegmodell, de amúgy jópofa.
-
footy
addikt
Ezt Kinek meg Minek?
-
brd
nagyúr
Ennek a terméknek én nem látom a piacát... valaki felvilágosítana?
-
Csakénvagyok
őstag
Még felfele is ki kéne húzni még két kijelzőt, s máris 4. Vagy miért ne 8.
16 ...
-
stvnppp
senior tag
Ehhez kell nagy látószög, hogy használni tudja az ember. Éppen ezért szerintem értelmetlen, mert a billentyűzet miatt olyan közel kell ülni... Így átláthatatlan. És akkor a mobilitásról nem is volt szó.
De azért biztos akad, aki megveszi.
-
fatal`
titán
válasz
Napfénysüti #8 üzenetére
Hát ennek nem látom létjogultságát. Aksiról nem megy sokat, drága, nehéz, sérülékeny, nem túl mobil. Inkább egy asztali gép két monitorral.
-
Darth_Revan
veterán
Tuti, hogy 9800M GT-t tesznek bele? Mert akkor elég gáz...
-
Már azt hittem hirtelen, hogy a billentyűzet helyett van második monitor. Így is ötletes, nekem legalábbis eszembe nem jutott volna. Bár igaz az is, hogy a létjogosultsága egy ilyen valaminek azért megkérdőjelezhető. Mobilitása igazándiból nem sok, viszont nehéz, körülményes az alkatrészek cseréje, cserébe drága, és még sérülékeny is. Nem beszélve arról, hogy egy kis csík ki is van takarva a bal oldali aktív tartalomból a monitoron.
De legyen sikerük, csak cseréljék le azt a kis "g" betűt ott, mert nem az nem az a pont.
Végül is még mindig mobilabb mint egy asztali gép két monitorral, ehhez mértem pedig drágább is. Csak most hirtelen nem jut eszembe egy olyan ágazat sem, ahol két monitor kell, meg hozzá hordozhatóság... -
rennes6
tag
Szóval bő félmillió, bocs az elgépelésért.
-
Konflikt
addikt
ez egy allat: D bar erdekesen nez ki, meg eleg nehezre is sikerult elkesziteni, de egy allat.
-
adm
őstag
csak bő fél millió...
-
negyedes
addikt
Jesszus! Ez mar nagyon meredek.
Ezt se cipelesre terveztek, meg nem hosszu akuidos hasznalatra.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Gscreen Computers két, 15 collos összecsúsztatható monitort fabrikált rá egyedi kivitelezésű notebookjára.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest