- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Aztán hogyha betegállományba kerül, akkor valami kis b#zi benyögi a nevét, amikor létszámleépítés készül.
Telekoméknál ez a bevett gyakorlat. -
bpx
őstag
követelmények?
hallgatói jogviszony, légy értelmes, tudj heti 20 órát vállalni, valamit kapisgálj a témából, kb. ennyileírom a tapasztalataim ha érdekel
1 éve jelentkeztem (akkor is volt róla hír, sőt az interjún meg is kérdezték, hogy honnan értesültem, szóval még reklámoztam is az oldalt )1. regisztrálsz a portálon, feltöltöd az adataid, bejelölöd milyen pozíciók érdekelnek, mihez értesz
ezekből rengeteg van a rendszergazdától a titkárnőig, igaz balneológus nincs^^
a feltöltött adatok alapján válogatnak, és behívnak valamennyi embert
nekünk azt mondták, hogy ~900 jelentkezőből ~180 embert hívtak be2. írásbeli teszt
a teszt nevetségesen egyszerű, van egy matek rész, ahol a 4 alapművelet ismerete elég a sikerhez (százalékszámítás, diagram/táblázatról adatok leolvasása), illetve a másik fele szövegértés, ahol pársoros szövegek elolvasása után kell tesztkérdésekre válaszolni
szvsz a tesztet egy felső tagozatos általános iskolás is meg tudná írni simán, de rengeteg a feladat és kevés idő van rájuk, sokan nem tudták befejezni3. a tesztek eredménye alapján feláll egy sorrend, gondolom ez alapján válogatnak
felhív valamelyik hr-es, és megbeszélitek, hogy mit szeretnél csinálni, mire van lehetőség, és majd értesít4. a választott területednek megfelelően behívnak egy "szakmai" beszélgetésre
én Java fejlesztőnek jelentkeztem, egy 25 év körüli sráccal beszéltem
pár alap dolgot kérdezett (mi az a szerializáció, perzisztencia, használtam-e XY technológiát, pl. JAX-WS), majd arról beszéltünk, hogy egyetemen mivel foglalkozom, milyen szakirányra járok, stb.5. szerencsés esetben hív a hr-es, hogy mehetsz dolgozni
ezt viszont én már visszautasítottam, mert jelentkeztem több helyre is, és kb. 2 nappal előtte választottam már[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
Igazából, nem ismered a hátteret és máris belém kötöttél mint a kanál a gipszbe. Szerinted azért vagyok eleve itt, mert hogy azt vártam, hogy a zempléni hegyek között majd elkap a munka morál(mert hogy onnan jöttem el tanulni és a nagyobb munkalehetőség miatt)? De ha elárulod nekem, hogy hogyan is oldhatnám meg azt, hogy Debrecenben tanulok és Pesten dolgozok, biz'isten jelentkezek gyakornoknak a T-hez. Nem azt írtam, hogy de sz@r nekem, mert itt nincs egy munka sem, csak pesten, pusztán engem nem érint ez a munka legalább addig amíg tanulok. Panaszom nincs, mert itt van nekünk az IT services meg az NI, csak hogy a két legnagyobbat említsem.
Jaj, igen. Jelenleg is dolgozok, mivel másképp nem tudom magamat fenntartani, de ha netán meg lett volna hirdetve ide is ez a munkakör, akkor megpályáztam volna, mert szeretek több lábon állni.
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
Jó lenne, ha lenne egy normális leírásuk, hogy mik az alapkövetelmények, mert az hogy bsc szakos, angolt ismerő embereket keresnek az eléggé tág. Ennyi erővel akkor balneológia szakról is lehet oda jelentkezni?
De igazából mindegy is, mert amíg nem jönnek le Debrecenbe, addig nekem tárgytalan, pedig beadnék egy jelentkezést én is
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest