- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A cikk címe sikerfilmekről szól, a szájton a lista meg nem annyira...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
MODERÁTOR
Jó ötlet mindenképpen ez az üzleti modell. Bele is kukkantottam az "Elszabott frigy" című alkotásba, csak annyi nem tetszik, hogy teljes képernyős üzemmódban nem tűnik el az idősáv a lejátszás meg hangerő gombbal, stb. ott alul. Vagy valahogyan eltüntethető onnan?
-
Hulk24
aktív tag
Jó kezdeményezés, de már van ilyen, nem? Én mintha hallottam volna már ilyesmiről!
Mondjuk a filmek nem nagy durranás! -
Polllen
nagyúr
Ízlés kérdése...a Piaf és a Gépész mindenképpen nagyon jó film...
és igen nem eksön múvi egyik sem, de attól még lehetnek sikeresek...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
DeSanto
őstag
Nekem se jön be egyik film se.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ettől még mindegyik olyan film, amit a többség akkor sem néz meg ha fizetnek érte.
Különben is, tudod jól mennyi köze van az ilyen díjaknak egy film valós értékéhez. Valami nyomorék csinál egy n+1-edik szegény zsidók a második vh alatt hogy szenvedtek filmet rögtön jelölik min. féltucat Oscarra, hogy más "sikerre" ítélt kategóriákat ne említsek."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
pampika
őstag
Oldboy, gépész nagy filmek! A Piafot is dícsérik (mondjuk engem főleg a főszereplő hölgyemény miatt érdekel )
-
t72killer
titán
Egy kicsit lehetne szebb felbontásban is Jó, nem muszáj FullHD (ami illegálisban már jóideje elérhető...), de legalább egy jobb DVD-rip-pel felvehetnék a versenyt. Így csak illúzióromboló a dolog Lelövi a poénokat, és ha megnézném később moziban, vagy HD-ben, már nem olyan élmény.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz t72killer #11 üzenetére
Egy a baj, hogy az iparágban "illegális"-ra nem tekintenek még úgy, mint versenytársra, akinél minőségibb szolgáltatást kéne nyújtani, relatíve olcsón, vagy hirdetésekkel finanszírozva ingyen. Talán ez az első fecske irányt mutat majd...
Ergo szivesen látnék egy oldalt, ahol FullHD-ben nézhetnék, tölthetnék le filmeket civilizált áron (max 4-5$/film) - ha ennyivel nem elégszenek meg, akkor bizony sok embertől semennyit sem fognak kapni, és továbbra is virágzik majd a töltögetés.
-
rennes6
tag
válasz VaniliásRönk #9 üzenetére
Már leírták előttem, hogy ízlés kérdése.
Egyébként meg: már hogy ne lenne köze a díjaknak a film valós értékéhez. Általánosságban mondom, a kultúrsznobok állandóan azon lovagolnak, hogy mennyire gány filmeket díjaznak a kritikusok, aztán meg beülnek egy japán minimálfilmre, megisznak előtte két üveg kocsisbort, és végigalusszák az egészet. Tisztelet a kivételnek. -
félisten
Jól látom, hogy még a torrentes DIVX-eknél is rosszabb minőségűek?
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
MODERÁTOR
Kodekje válogatja, meg a tömörítés beállítása, meg ugye a forrás minősége. Természetesen egy mozis verziójú DivX-be tömörítésnél sokkal jobb minőség, de egy 2000 MB-os Blue Ray rip-nél azért már nem lehet jobb.
Szóval igen is meg nem is látod jól a dolgot, hisz a torrentes DivX megfogalmazásból egyáltalán nem tudom, hogy milyen minőségre gondolsz, az a legszarabbtól a legjobbig minden lehet.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
így van, mindegyik kb olyan, mint anno a "kamerás" verziók, amit már 6-8évvel ezelőtt is távolról kerültem. Én kb fél éve elhatároztam, hogy minden filmet HD-ben szerzek be, és nem lövöm le a poént ilyesmivel...
Látszik, hogy a céljuk nem az, hogy "adjanak" valamit a közönségnek, hanem hogy valami minimális színvonalút felmutassanak, ami esetleg a HD-minőségű anyag megvételére motiválja a nézőt. Ergo reklámalany vagyok 2xeresen is.
Vajon a fizetős rész is ilyen???
#15: csak nézz bele néhány filmbe, és főleg, ha HD vagy sima DVD tartalomhoz szoktál, nem bírod végignézni őket
#17: én opera alatt néztem bele néhányba, gond nélkül megy, és nem találkoztam még reklámmal...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Valaki belenézett valamelyik filmbe?
A gépészt kezdtem el nézni (miután Operával el sem indul, IE-vel pedig szaggat a lejátszás), 5 perc után bejött egy reklám, ami miatt inkább bezártam az egészet.
Folyamatosan vannak benne reklámok, vagy csak ezt szúrták bele?Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz t72killer #16 üzenetére
Na, azért azt nem lehet mondani rájuk, hogy annyira rossz lenne a minőség mint egy mozis kézi kamerás felvétellel, vagy ha így látod akkor frissítsed az emlékeidet. Azért a nézhető színvonalat hozza az ingyenességhez képest, de legalábbis olyan jó van mint egy egyszerű TV adás. HD filmet meg mégsem adhatnak le, némi kompromisszumot kell kötni annak érdekében, hogy lejátszható maradjon a tartalom. Nem mindenkinek van ultra széles sávú netelőfizetése még, majd talán a jövőben pazarolhatunk ilyesmire is sávszélt.
Amúgy, ha kell betömörítek én neked magas bitrátával, hatalmas felbontással úgy, hogy hatalmas mérete legyen és egyben jó is legyen a minőség. Az más kérdés, hogy CD-nyi tartalomra konvertálnak általában filmeket, na az persze, hogy méretéből adódóan is rosszabb színvonal. De egyszeri gyors megnézésre jó pár embernek ideális lehet. Legalábbis ezt látni. -
félisten
-
MODERÁTOR
Azért megpróbáltam nagy képernyős üzemmódban belepislantani valamelyikbe, de nem tudtam mert annyian nézhetik, hogy be sem hozza az oldalt.
-
MODERÁTOR
Látom már... Szóval töredéke a TV-ben lévő reklámok idejének... Akkor is borzasztóan zavaró. Még mindig azért ül le az ember egy filmet megnézni, hogy a filmet nézze és ne a reklámokat.
Tegyenek az oldalra rekámokat, spotokat, bannereket, aztán a filmet meg hagyják békén.
Megpróbálom inkább kimazsolázni, hogy honnan kapja a streamet a flash player, aztán megnézem WMP-ben, hátha úgy nem lesz benne reklám.Egyébként úgy látszik összeomlott az oldaluk...
Harrrr!!!!
-
rennes6
tag
Na, be is hányt a portál, kicsit sokan néztétek egyszerre.
-
dajkopali
addikt
nem szabad elfelejteni, hogy ez egy figyelemfelhívó kezdeményezés, mely az állóvizet kívánja itthon is felkavarni, s nyilván kevés pénzből, nem igazán megfelelő eszközökkel
erről a témáról még fogunk a közeljövőben írni"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
tkazmer
addikt
jó ez, de a reklámozók nem fogják szeretni, hogy reklámblokkolóval tilthatóak a reklámok...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
anulu
félisten
minoseg nagyon gyenge (nalam a 720p szamit jonak), filmkinalat nagyjabol ok. sokadik dolog, h NEM ERDEKELNEK A REKLAMOK!!!!!!!
pont lexarom az uzleti modellt, akkor marad a 720p rip.
ahol van reklam, koveren bokkolom is. a tartalom erdekel, nem a hirdetes.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Khaal
őstag
válasz t72killer #16 üzenetére
Szerintem simán hozzák a szokásos 1cd-s dvdrip minőséget.
Oldboy és 2046 amibe belenéztem egyébként, firefox 3.0.11-el, lehet másik filmek, vagy másik programmal gyengébb a minőség. High qualityra van állítva a flash player?
720p és full-hd ripekhez hasonlítani felesleges, nyilván azoknak a közelébe se érnek,de cserébe még nálam 1.6 mbites neten is simán folyamatos a lejátszás.
A vastag fehér csík az alján viszont nagyon zavaró, azt mindenképp eltüntethetővé kellene tenni.
T-home videotéka néven futott régebben egy hasonló kezdeményezés, ha jól emlékszem kb 500.- ft volt egy film 24 órára. Nem tudom működik-e még, már régen szakítottam a T csoporttal.
[ Szerkesztve ]
-
wipes
senior tag
a minőség szerintem elmegy, és a listában van pár jó film (bár egyik sem a legújabb)
viszont reklámokkal megtűzdelve nem érdekel (ezért nem nézek tv-t sem) + a szinkronnak sem igazán örülök (jó lenne, ha eredeti nyelv + felirat is választható lenne)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz divrapier #25 üzenetére
Lehet, hogy amatőr vagyok, de eddig nekem még nem siekrült megfejtenem, hogy honnan jön.
Pár swf-et visszafejtettem, de a Trillix féle cucc nem talál bennük scriptet, ami bármire is utalna. Még akkor is kellen valami script, ha külön .as fájlból szívja be a kódot.
Amúgy ügyesen oldották meg, mert nem menti le a winyóra az egész filmet, csak szeleteit - gondolom, törli a buffert folyamatosan.[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
Nem vagyok HD buzi (annyira), de ez még SD-nek is gyengus. Hallottam már a sávszél fogalmáról, de ők meg nem hallottak a H264-ről.
Najó, fingom sincs hogy tudnák flash alapúra megoldani a lejátszást, de bizti lenne más megoldás.[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
-
félisten
Najó, de jobb minőség = nagyobb sávszéligény. Gondolom, ők is tudják mit csinálnak.
Én a Dreamers-t nézem, és ennél szinte alig van kockásodás. Ami van, az a tömörítés miatt van, de csak a falaknál látszik közel homogén felületeken.
(XP + Opera)[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Annyit lehetne tenni, mint a youtoube-nál: egy gombbal beállítani, hogy "HD"-ben vagy normál méretben szeretnéd. Persze a youtoube egy kicsit jobban el van látva szerverekkel, itt viszont be lehetne vezetni valamiféle torrent alapú technológiát. (= tanulni az "illegális" megoldásokból)
#37: ez tény a TV-adásokban is: a reklám szinte midig 2-3 hangerőfokozattal hangosabb a filmnél Nem elég, hogy önmagában zavaró, de még túl hangos is.
[ Szerkesztve ]
-
mob_zzz
aktív tag
Megpróbáltam párat, de nekem egyik sem jön be.
Valószínű sikeres az akció, ha már annyi a néző, hogy a szerverek ki sem tudják szolgálni őket.Amúgy elég korlátolt dolog azt mondani ezekre a filmekre, hogy szarok, több zseniális alkotás is van köztük. (Az Isten városa például az egyik kedvencem.) Túl kéne azért látni a Hollywood-i "sikerfilmeken" kicsit...
-
negyedes
addikt
Az otlet nem rossz, de a megvalositas.... flash, gyenge minoseg, reklamok......uh.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
MODERÁTOR
válasz t72killer #38 üzenetére
Ez a reklámos hangosság csak azért van, hogyha elbóbiskolnál a filmnézés közben, akkor is feltudjál ébredni, hogy a reklámot megnézhesd, vagy esetleg ha inni akarsz egy kávét a film megnézéséhez. De jó dolog ilyenkor elintézni a természet hívását is.
Minden a pénzről szól, nem arról, hogy nekünk, egyszerű embereknek jó legyen. Ez sosem volt kérdéses. -
félisten
Flash: ezzel mi a baj?
Gyenge minőség: majd ha beindul, és lesz pénz sávszélre, akkor lesz jobb is.
Reklámok: valamiből fent kell tartani, és valszeg a html reklámok nem hoznak eleget.(#28) tkazmer: Tényleg blokkolhatóak a film közbeni reklámok? Hogy deríted ki az URL-t?
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Flash:nalam olyannyira szaggat, hogy elvezhetetlen es meg lassu is
Minoseg:most lehet h rossz, majd meglatjuk mi lesz kesobb, ez teny
Reklamok: nem erdekel a reklam sehogysem, egyik ok miert nincs tv es ha lenne sem neznem.Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
félisten
A flash: ott valami probléma van. Nálam P2-400@496-on jók a Flash videók Xubuntu-val. (kb. 480x360-ig) Persze, nem a h264-esek.
Egyébként a Flash-es lejátszók nem olyan lassúak, legalábbis nem a Flash-es technológia miatt. Más webes videó is ilyen lenne. Ezt nem lehet a Flash lassúságára fogni. A Flash lassú a grafikában, de nem a videóban.Reklamok: Oké, engem sem érdekel, én sem nézek TV-t, és ezt sem fogom nézni, de de a szolgáltatót meg az nem érdekli, hogy minket mi nem érdekel, mert nem jótékonysági intézmény.
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Pontosan. Az Isten városa is kiváló, aki még nem ismerné (dokumentumfilm-szerű, megtörtént eseményeken alapuló történelmi dráma brazil slum-háborúkról, drogkereskedelemről -- kicsit véres, kicsit durva, ha így többek érdeklődését felkelti ).
A kezdeményezés érdekes, a kínálatban vannak is olyan filmek, amiket szívesen megnéznék, csak most épp időm nincs -- remélem egy hét múlva is még lesz ez az oldal
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
negyedes
addikt
Uhhh.....linuxos flasht az hadjuk, az nem h lassu es elvezhetettlen de el sem indul, ha elindul akkor 2 s szagatassl eldocog a video. Nalam van a hiba? (mar nagyon gondolkodok, hogy igen de hol???)
Reklamok: Oké, engem sem érdekel, én sem nézek TV-t, és ezt sem fogom nézni, de de a szolgáltatót meg az nem érdekli, hogy minket mi nem érdekel, mert nem jótékonysági intézmény.
Ezert jarok en moziba inkabb, ott az elejen kell kibirni a sok marha elozetest(nem mindegyik az) es mar elvezem is.
cucka: Ki mondta, hogy ingyenes kell? A tobbi ja.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
félisten
Tuti van valami hiba, mert nálam, mint a vaj. Legalábbis Operával. FF-al még nem néztem.
A rendes gépemen (adatlapomon) Ubuntuval, és Suse-vel is szuper a Flash videó, még a teljes képernyős HD (1280x720 h264/aac) is - pl. ami az aláírásomban van.[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Megall az eszem. Nem tudom miert csinalja. Neha meg a jutyubos videok is szaggatnak win!!! alol, linux alatt katasztrofa, operaval meg-meg megy de ffel semmi eletjel nincs. Ahhh jol felhuztam magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest