Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Itt a normális tagok nem akarnak cáfolni, mert ez a poszt nem egy hitvita tárgyát képezi.
Gondolom a szerző nem azért hozta létre, hogy a fotelhuszár autószerelőknek mi a véleménye. Mivel már megvette, nála van, kifizette, és leírta hogy elégedett vele.
Ha tótágast álltok, ezen valószínűleg az sem fog változtatni. Ezt tartom a legvisszásabbnak, ha autó, motor, telefon kerül bemutatásra, azzal egyből triggerelődnek azon felhasználók, akik nem autószerelők (de nagyon értenek a kocsikhoz, a józsi is megmondta) és mennek a találgatások, hogy miért volt ez sz@r vétel.
Milyen kocsid van ? Hozzak róla 3 oldal negatív véleményt ? Hát ez a legegyszerűbb nem ?
Tényleg nagyon kevés hely lett az, ahol van is építőjelegű pro/kontra tanácsadás. És nem mindjárt a "az sz@r, azt ne vedd meg, mondta egy ismerősöm, akinek mondta Magyarország legjobb szerelője" elbizonytalanítások garmadája. gyakorlatilag ami nekem jó, az neked nem az, ami neked, jó, az nekem nem lenne az. A különbség annyi, hogy én nem teszem szóvá, mert ha rajtatok múlna, ahogy fentebb is írtam, járhatnánk biciklivel ...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bemutatok egy olyan autót, ami nálunk egzotikum, az USA-ban népautó, a Netflixen gyakran láthatod :)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest