Új hozzászólás Aktív témák
-
DesertDog
tag
Azért álltam át erre, mert kevés a csatorna. Ameddig sok pénzt fizettem a sok csatornán folyó sok-sok szemét műsorért, addig sookal nagyobb pénzkidobásnak éreztem a TV fenntartását, mint most, amikor harmadannyit fizetek, ugyanazért a sz*rért.
Egyébként nemrég hívtak egy kérdőívvel, hogy milyen csatornákat szerenék még, és a kérdező néni megerősítette, hogy gyakorlatilag mindenkinek csak az ismeretterjesztő és a sport csatornák hiányoznak, szóval valószínűleg abban lesz erősítés.[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Pont ezért kellene, hogy lekapcsolják, mert akkor a régi analóg sávra és arra a tartalék mobil sávra még rengeteg csatorna beleférne. Persze nem az az érdekes, hogy sok csatorna legyen, hanem, hogy 25-30 színvonalas csatorna legyen. Szóval nem kell 6 db zene tévé, meg jós csatorna, meg 10 amin épp mindig TV shop vagy telefonálós játék megy.
Én speciel teljesen leszoktam a kereskedelmi tévékről. Jellemzően tematikus csatornákat nézek csak. A Discovery és az AXN verzióit, esetleg spektrum, travel, vagy animax és a BBC-t a nyelvtanulás miatt. Igényem lenne HD csatornákra, főleg sport témában, így remélem ilyen is lesz a mindig TV-n.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
veterán
Kevés a csatorna tehát minek.Marad a kábel tv
duree54
-
dfdfdf
őstag
Én is csak azért nem veszek mindig TV előfizetést mert kevés a csatorna sajnos
nálunk a TElecont2000 nevű kábel tv szolgáltató van TVmen tudok egyszerre 2 csatornát nézni.... egymáson ....Remélem hamar lelövik az analógot mert akkor árverseny alakulhat ki amin csak nyerhetünk
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálam pont azért nem alternatíva ez a szolgáltatás, mert a kábelhez képest nagyon kevés csatornájuk van, ami persze abból következik, hogy még nem kapcsolták le az analóg hálózatot, aminek a jelenlegi kormány az oka. Úgy tudom, hogy az új médiatörvényben hosszabbították meg, pedig talán ez az átállás is valami EU-s vállalás lett volna. Sok helyen nagy szükség lenne erre, mert vidéken a kábeltársaságok tudatában a monopol helyzetüknek iszonyatos árakon dolgoznak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Blu-ray lejátszók
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest