Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabolcs5757
csendes tag
válasz
misimagaki #4915 üzenetére
A banki app csak értesítést küld, hogy üzenet érkezett. Amíg nem lépek be ujjlenyomattal addig nem tudom mi van az üzenetben. Security feature de nem lehet kikapcsolni "biztonsági okokból". Azóta beletörődtem a dologba.
-
szabolcs5757
csendes tag
Köszi szépen nektek a választ! Reméltem, hogy nem kell eladnom az órát a váltás miatt
-
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem cserélni a telefonomat. Egy Huawei P30-at váltana Samsung S23+. Van valakinek tapasztalata, hogyan működik együtt a Samsung az órával? Azt tudom, hogy a kameravezérlés ugrik. Az értesítési funkció lenne a legfontosabb. -
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Meg lehet oldani valahogyan, hogy az óra jelezze a Google Pay vásárlásokat mint értesítést? A Google Walletet hiába adom hozzá az értesítés küldő alkalmazásokhoz, nem működik a dolog, ugyanis magát az értesítést a Google szolgáltatói szolgáltatás küldi. Van erre megoldás? -
szabolcs5757
csendes tag
válasz
dualcore #3104 üzenetére
Szia!
Nekem anno egy jobb csuklón hordott honor band 4 okozott napi rendszerességgel 1-2x nagyon éles fájdalmat a kézfejemben. Akkor még nem gyanakodtam rá, de miután átmenetileg hanyagoltam a hordását elmúlt teljesen a fájdalom. Probaként 1-2 hónap múlva ismét felvettem és 1 héten belül ismét jelentkezett a fájdalom. Most kb 1 hónapja van GT2-m, amit a bal csuklómon hordok és 1-2x már előfordult ugyanolyan jellegű fájdalom a bal kézfejemen, ahol korábban sosem volt. Interneten rekeresve külföldi fórumokon találtam pár hasonló esetleírást, úgyhogy lehet összefüggés.
A honor band 4-et hordtam alváshoz is, a GT2-t nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest