- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
-
IT café
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat. Lenne még 2 fontos:
az egyik a kamera. Makró módot nem találok, nincs rajta? érdemes más kamera appot telepíteni pluszban ?Másik, a root. Azt tudom hogy a huawei már nem ad feloldókódot. Ennek ellenére van root-ra lehetőség? olyan ami biztos. nem akarok más fw-t tenni mert nagyon szeretem az emui-t delenne pár dolog amihez nem ártana ( pl pár alkalmazás eltávolítása és rendszerszintű reklámblokkolás stb.)
-
vidaila
senior tag
Ha már garancia hosszabbítás nem lehetséges érdemes a többi promóciót is megtekinteni. Én valószínű élni fogok ezzel a 7500ft-os akkumulátor cserével. Szerintetek cakunpakk ennyibe fog kerülni vagy erre még rájön egyéb költség?
Ezen kívül van még egyéb akció is nézzétek meg a my huawei appban. -
törölt tag
Hát, jelen készülékünkből kiindulva a Samsung két generációval több rendszerfrissítést ad. Jelenleg még az S7 is kap negyedéves biztonsági frissítést. Ez csak kicsit több, mint két évvel több, amennyit a Huawei ad a P20 Pro-hoz. Persze, ez is csúcs telefon volt.
Az OS upgrade-nek vannak fizikai korlátai, kevésbé lényeges, mint az OS biztonsági frissítései. Itt láthatod, hogy az elmúlt 5 hónapban mint nem kaptunk meg, miközben a Google még az Android 8-at is frissíti.Más:
Tegnap érdekes dologgal szembesültem. Első okostelóm egy Xperia L volt. Hamar szembesültem a korlátaival, de sokáig elviseltem, majdnem három évig használtam. Most, hogy előkerült, döbbenten láttam, hogy a Sony kijelzőjén egyetlen egy karcolás sincsen, míg a P20 Pro-é szanaszét van karcolva, pedig mindkettőt ugyanolyan körülmények között használom, ugyanazt dolgozom, ugyanabban a kis bőtszütyőben hordom. Sok hónappal ezelőtt felvetettem itt, hogy a Huawei egy büdös szóval nem említi a Gorilla Glass-t. Hát nem véletlenül. Basszák meg! -
Sungoo
addikt
Szerintem itt nem csak az ütemezéssel van gond. Konkrétan én 3 verzióval vagyok lemaradva, és ezek szerint beragadt valamiért a 286-os. Problémám nincs, működik a telefon, csak valahol egy ekkora cégnél ez már vérlázító. Ha nem értek hozzá, és nem mókolok a verziók ide-oda telepítésével, szerintem ezen fog megrohadni a készülék.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asylum - tölthető a demó
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest