- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Ha az új chipes személyi kártyáról van szó, és azzal lehet "aláírni", akkor talán nem rossz, bár én nem látom túl sok hasznát, illetve hogy nekem mire lenne ez jó. De ennyire is csak akkor tartom, HA soha egyetlen művelethez sincs szükség telefonra. Semmilyen telefonos nemtelefonos akciót nem támogatok. Nem tervezem a chipes személyim aktiválását, hiszen anélkül is jó mindenre, amire kell, szerencsére nem muszáj aktiválni. Csak azt nem értem, minek csinálnak minden személyit chipesre, hiszen az drágább, és bizonyára sokan nem igénylik az elektronikus aláírást. Vagy használják még valamire a benne lévő chipet? Minden információ rá van írva a kártyára.. Ha lehetne chip nélküli sima kátyát kérni, mint ami előte volt, én azt kértem volna.
-
scream
veterán
Esetleg valami link elfért volna a cikkben a témához, illetve én kicsit hiányolom az elérhető megoldások legalább említés szinten való jelenlétét, esetleg trendeket, hogy elindult-e az említett időszak alatt a szolgáltatók felől is valamilyen nyitottság ennek a szolgáltatáskörnek a kiterjesztésére vagy csak az igény jött meg rá.
-
azbest
félisten
Amúgy van ahol elfogadják, csak nem reklámozzák. Péládul személyigazolvány csere után sikerült online intézni két telefontársaságnál is, hogy frissítsék az adatot. Az ügyfélkapus regisztrációval használható állami aláírós szolgáltatás erre jó (ez, ha jól emlékszem). Egyik telkóknál a belépett felhasználó tud egy webes formon írni és csatolni fájlt. A másiknál úgy emlészem email és csatolmány volt.
Persze sokszor azért sem reklámozzák a digitális ügyintézési lehetőséget, mert minden személyes találkozás egyben up-sale, új dolgok eladására lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest