Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Amúgy van ahol elfogadják, csak nem reklámozzák. Péládul személyigazolvány csere után sikerült online intézni két telefontársaságnál is, hogy frissítsék az adatot. Az ügyfélkapus regisztrációval használható állami aláírós szolgáltatás erre jó (ez, ha jól emlékszem). Egyik telkóknál a belépett felhasználó tud egy webes formon írni és csatolni fájlt. A másiknál úgy emlészem email és csatolmány volt.
Persze sokszor azért sem reklámozzák a digitális ügyintézési lehetőséget, mert minden személyes találkozás egyben up-sale, új dolgok eladására lehetőség.
-
scream
veterán
Esetleg valami link elfért volna a cikkben a témához, illetve én kicsit hiányolom az elérhető megoldások legalább említés szinten való jelenlétét, esetleg trendeket, hogy elindult-e az említett időszak alatt a szolgáltatók felől is valamilyen nyitottság ennek a szolgáltatáskörnek a kiterjesztésére vagy csak az igény jött meg rá.
-
ceia
őstag
Ha az új chipes személyi kártyáról van szó, és azzal lehet "aláírni", akkor talán nem rossz, bár én nem látom túl sok hasznát, illetve hogy nekem mire lenne ez jó. De ennyire is csak akkor tartom, HA soha egyetlen művelethez sincs szükség telefonra. Semmilyen telefonos nemtelefonos akciót nem támogatok. Nem tervezem a chipes személyim aktiválását, hiszen anélkül is jó mindenre, amire kell, szerencsére nem muszáj aktiválni. Csak azt nem értem, minek csinálnak minden személyit chipesre, hiszen az drágább, és bizonyára sokan nem igénylik az elektronikus aláírást. Vagy használják még valamire a benne lévő chipet? Minden információ rá van írva a kártyára.. Ha lehetne chip nélküli sima kátyát kérni, mint ami előte volt, én azt kértem volna.
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest