Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz drkbl #282 üzenetére

Ezt. ;) De pushalias feszegette Pandora szelencéjének tetejét az ellenkező állításával. Azt beégett.

@(#278) pushalias
    Egy dolgot nem értesz meg: amíg van választási lehetőség, addig a "szolgáltatónak" az érdeke, hogy olyat adjon, amilyen nekem kell. Vagy kicsit fordítva, de a jelen helyzetből kiindulva: olyat ne akarjon adni, ami nem kell. És most a Win8 (mint annak idején a Vista) "elfogadottságából" látható, olyat akar adni, ami nem kell az embereknek. Ha majd nem lesz más, és mindenképp szükség lesz gépre, akkor majd ezt veszi mindenki. Leszarom a hülye érveidet meg példáidat.

"Amit ezen felül kapsz, az mind, mind extra, és verd a seggedet a földhöz, hogy kapsz egyáltalán."
    Magadnál vagy? Ébren voltál az elmúlt években? Feltűnt, hogy az MS pont az ilyen szemléletmód és az ilyen birkák miatt kapkod most?

Ne tévesszen meg, hogy egyes szám első személyben írtam a korábbiakat! Ez egy általános alany. Ami azt jelenti, hogy nem konkrétan rám vonatkozik, hanem általában az emberek egy nagyobb csoportjára. Jelen esetben a desktop+mobilkütyü júzerek olyan 98%-ra, akik mind nem Windows 8-at használnak. Érted?
    Bár ebből ("Ha a te igényeid jelentősen eltérnek az átlagétól") kiindulva nem érted. Az átlag (a megelőző 98%) véleménye elutasító. Akármennyire is vered a segged a földhöz.

Utoljára XP-t használtam, amire nekem kell a Win, arra az akármeddig (érted-e? AKÁRMEDDIG) jó lesz. Megoldom, ami kell.

"Hasonlít a droidos táblagépre, az is így működik."
    Ja, mert az egy tablet (a hw és az sw is, ugye), így hasonló megoldások vannak. Csakhogy ez eredetileg ugye egy "desktop" OS.

@(#280) vlevi
    "A majdnem start menü is visszajön"
    Mondjuk a folyamatosan ott lévő, ki tudja, milyen széles gördíteni való startmenü kicsit kevésbé praktikus, mint az először csakcsoportok nevével megjelenő menü, majd a csoportokban rendezve megjelenő programok.

BTW: a "Keresés" funkció rákeres csoportnévre is?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák