Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
azért hogy ennyire nem figyeltek a biztonságra..32tb...
hát honnan szedek most olyan sok mindent... -
S.J.M.
senior tag
"Korábban feltételezték, hogy az akció az Audiovizuális Művek Szerzői Jogait Védő Közcélú Alapítvány (ASVA) vagy a Pro Art bejelentése alapján indult, ám – mint kiderült – a szervezetek a sajtóból értesültek a razziáról."
Érdekes az M1-es hírben pont arról van szó, hogy a rendőrök az ASVA-tól kapták a "tippet".
Aki nem látta hírt: YouTube
-
7
addikt
Ezzel gyakorlatilag azt mondod, hogy nem is tudod, minek vannak a torvenyek.
Sarkitva: Ha valakinek kell egy olyan mobil, mint ami neked van, de sokba kerul, akkor inkabb elveszi toled, elvegre az egyszerubb, nem? Nem is ertem, hogy az ilyen emberek eletet minek is nehezitik unatkozo milliomosok. Meghogy magantulajdon vedelme, piha...
-
pajinka
tag
Btk. 19. § Elkövetők a tettes és a társtettes (tettesek), valamint a felbujtó és a bűnsegéd (részesek).
21.§ (2) Bűnsegéd az, aki bűncselekmény elkövetéséhez szándékosan segítséget nyújt.
(3) A részesekre is a tettesekre megállapított büntetési tételt kell alkalmazni.Ezek szerint aki belinkeli az illegálisan megosztott tartalomhoz vezető utat...
@WonderCSabo: amíg a legális tartalmat tárolja, nincs is gond
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
válasz
tupacamaru #10 üzenetére
harmincezer vagy haromszazezer.
bixbu veszi ki. -
REDeath
őstag
válasz
Rickenstein #11 üzenetére
azért az a kenyér nem egy kilós volt
-
hzcs
senior tag
válasz
Rickenstein #14 üzenetére
tudom, megerősíteni akartam amit írtál, de ezek szerint félreérthetően fogalmaztam
-
hzcs
senior tag
válasz
Rickenstein #11 üzenetére
érdekes módom a wanadoo is megy... pedig nem olyan kicsi oldal.
-
L a m y
csendes tag
Netudom miért nehezitik még ezzel is az emberek életét... szar fizetés és ha választani kell hogy új gép vagy lefális game akkor persze hopgy új gépre szavaz 95 %
Szerintem meg nem hogy a normális ügyekkel foglalkoznának... torrenteseket úgyse tudnak elkapni... 1 telefonukba kerúl törölni mindent ^^ vagy még annyiba se.... De pl ami nem mo-n volt server az ellen nem tudtak tenni semmit szóval erről ennyit
Warez volt van és lessz is
Most ezt pár unatkozó milliomos nem tudja megálítani ..
-
Rickenstein
senior tag
Már megint kishalakat fogtak. Olyan ez, mint amikor a kínai piacon tartanak néha-néha egy-egy látszatrazziát. Szerintem szinte mindenki tisztában van azzal, hogy ma magyarországon a nagy warez site-ok sms-web szolgáltatók szerverein futnak, nem ilyen csekken hozzáférést vásárolható sufnigépeken.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Harminc-ezret olvastam.
Kicsit azért az már sok lett volna.
-
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ergy torrent trackernél jogilag mi a bűncselekmény tárgya.
Az ftp-at oké, ott rajta van az adat a gépen. Viszont egy torrent tracker ?
Ha valaki tud választ, azért ez érdekelne -
7
addikt
Annak ellenére, hogy sokan nem hisznek benne, szerintem jó, amit csinálnak. Akkor lenne az igazi, ha a tévesen lefoglalt servereket minél hamarabb, bocsánatkéréssel szolgáltatnák vissza (erre vonatkozóan nincs információm, hogy vajon így van-e vagy sem, mielőtt flame lesz)
-
Dr. Romano
veterán
Akármennyi szervert foglalnak le warez mindig lesz, ez része az internetnek...
-
REDeath
őstag
azért ez vicces, hogy mindenki akinek köze lehet hozzá, az a sajtóból értesült... csak nem aakrnak mégtöbb ellenséget maguknak. brfk nem erről híres
-
raszputyin
senior tag
Csúcstechnológiai?
Új hozzászólás Aktív témák
it Kevés a konkrétum a múlt heti razziáról. Sajtótájékoztató sem lesz.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Maps
- World of Tanks - MMO
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
- HP - DELL - Fujitsu - Lenovo alaplapok - 1155 - 1150 - 1151 - több db - számla
- Eladó Kingston 8GB SO-DIMM RAM 2666MHz
- G - i3 - i5 processzorok - S1155 - 6 hónap garancia - számla - több darab
- Samsung S25 Ultra, BONTATLAN, 512GB, Titanium Jetblack
- XBOX Series X csomag (konzol + 2 kontroller + media távirányító + új akkuk)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest