Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Narxis

  nagyúr

  Pontosan, mondanám, hogy Magyarország egy banánköztársaság szintjén van de szerintem az dicséret lenne ennek az országnak és sértő a banánköztársaságokra nézve úgyhogy egy szóval SZÁNALOM. :W

 • Narxis

  nagyúr

  Ha csak pénzt hozna az államnak és csak az államnak nem a kormánynak és annak hű kádereinek akkor senki nem szólna egy szót se de ennek tetejébe még csesztetik a Digit azt a céget ami nekem baromi olcsón szolgáltat vezetékes internetet és szeretnék baromi olcsón mobilinternetet is venni tőlük mert nem vagyok a saját pénztárcám ellensége. Na itt a probléme, ismerve ezt a kormányzatot és annak működését minden plusz pénz magánzsebekbe fog vándorolni, cserébe a Digit minden téren akadályozatatni fogják nehogy veszélybe kerüljön a teleNER, vodafone, t-mobil kartellezése.

 • Narxis

  nagyúr

  Ez a duma, hogy a profit belföldön marad csak 6 milliószor lett megcáfolva. Azért grat, hogy te vagy az n+1-dik ember akinek ez új információ.

 • Narxis

  nagyúr

  Neked mi a hiteles? Ez biztos nem lesz az [link] Az, hogy a tulajdonosi kör milyen nemzetiségű nem gazdasági szempont, azért mert a magyar tulajdonos sem gondolkodik másban mint a külföldi, csakis a pénzben. Ennek cáfolatára semmilyen bizonyítékot nem fogsz tudni felmutatni arról nem is beszélve, hogy úgy gazdagodnak magyarországi magánszemélyek, hogy azt a kormány közpénzzel segíti, ilyen a harmdik világban van meg olyan helyeken ahol nemzeti érzelmekre rá lehet játszani ahogy azt teszik veled is. Abból az országnak semmilyen előnye nem lesz, hogy mondjuk a Mészáros Lőrincnek lesz n+1 cége de legalább bejelentkezhet állami megrendelésekre ahol a kutya se fogja nézni, hogy mit és mennyiért csinál majd meg ahogy annak a minőségét se fogja senki megkérdőjelezni. Ami ma Magyarországon van az a Kádár rendszer 2.0.

 • Narxis

  nagyúr

  Senkit nem érdekel az eszmeiség, az a világ legnagyobb hazugsága, hogy Orbán és a KISZ-es brigádja aki térdre csuhásozott a parlamentben, majd liberális elveket vallott hirtelen valami eszmében hisz. Ez semmi más mint marketing, ehhez kellett a helyi és országos sajtó felvásárlása közpénzből majd egy alapítvány mögé betolása. Gazdaságilag ez igenis Kádár-rendszer 2.0. Az egy dolog, hogy aki menni akar az mehet amerre lát. Még szerencse.

 • Narxis

  nagyúr

  "Szóval csúnya Fidesz, amiért felvásárolta a sajtó egy részét.. de az teljesen rendben van, hogy az ellenzéki szennyoldalak ugyanúgy nem függetlenek."

  Én hol állítottam, hogy ki független és ki nem? Te mit szívtál? Egyszerűen arra hívtam fel a figyelmet, hogy a Fidesz közpénzből vett magának sajtót, nem az állam hanem a Fidesz, nem is keveset. Ezen megy a propaganda minden nap.

  "Az meg, hogy 20 év alatt megváltozott a nézőpontjuk igen is normális"

  Nem megváltozott hanem folyamatosan változik.

  " A KISZ-es témát meg tényleg erőltetni akarod, mikor az ellenzéki oldalon a legerősebb erő(MSZP+DK) tökre ugyanaz?"

  Én nem erőltettem de kösz, hogy megerősítetted akkor, hogy ezek ugyanazok. Fidesz=MSZP=DK

  "Azért hülyét ne akarj már magadból csinálni."

  Én nem akarok de te miért akarsz magadból mindenáron hülyét csinálni? :Y

 • Narxis

  nagyúr

  "Én abszolút nyitott vagyok arra, hogy meggyőzzön egy másfajta politika,"

  Persze, azért elég jól látszik a karigerizésednél, hogy mit akarsz te észre venni. Téged meg még rajtad kívül 1 millió embert nem meggyőzni kell hanem elérni, hogy vallást változtasson. Ezt pedig nagyon nehéz amikor a másik oldalra zsigeri gyűlölettel tekintetek. Ez a vallás amiben ti hisztek ez meg tökéletesen illeszkedik a jelenlegi propagandába, az ország épül-szépül miközben a bevándorláspárti balliberálisok ezt veszélyeztetik. Nincs az a "másfajta" politika ami titeket ennek ellenkezőjéről meg fog győzni. Igazából jól látszik ezen az országon a megosztottság és a hitvita, úgy látom a világban máshol is ez a kétpólusú politázálás kezd megszilárdulni. Csak ne áltasd magad, hogy téged a hiteddel együtt bármiben is meg lehet győzni. Majd ha esetleg Orbán mondja.

 • Narxis

  nagyúr

  Na csak kibújt a szög a zsákból. Majd akkor gyere ide vissza vitázni ha olvastál a témában nagyon sokat mert kb. az összes mondatod ferdítés vagy kőkemény hazugság. Arra meg emlékeztetnélek, hogy ha egy országban minél több a családi támogatás annál komolyabb a bérhátrány. Azt amit Magyarországon családtámogatásból és fizetésből összerak egy házaspár na azt Hegyeshalomtól nyugatra röhögve kifizetik farzsebből. A CSOK-kal pedig sikerült az ingatlanárakat az egekbe emelni.

  "Az is hazugság, hogy a végletekig eladósodott Budapestből komoly fejlődéssel és elismeréssel rendelkező fővárosát csinálták 9 év alatt!"

  Kilenc évnyi Fidesz alatt Budapest elvesztette költségvetése felét, régiós szinten is sereghajtót csináltak a fővárosból [link]

  Ne haragudj de semmi kedvem téged tovább oktatni teljesen ingyen a saját szabadidőm kárára. Szevasz.

  (#178) minek?:S remekül jellemezted saját magad.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák