Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • nuke7

  veterán

  ugyanazon márka alatt szarabb minőség = a mobil szolgáltató cégekre gondolsz ami mostmár be is lesz betonozva..? :U :F

  azt meg légyszíves felejtsd már el, hogy állam = magyar kéz.
  állam = fogyasztói igények figyelmen kívül hagyása ha az épp nem vág egybe az állami elgondolással, piaci igények nem figyelembe vétele, piaci szabályok formálása felülről. Lásd pl. mennyit vesztettek az állampolgárok a rezsicsökkentéssel :(

  Hol jobb ez, mintha több külföldi cég verseng a fogyasztókért..? :F
  Miért jobb ha nem ez van az állampolgároknak... ezt elmondanád? :F
  Miért jobb az állampolgárnak ha nincs szabad választása...?
  Nagyon érdekes, hogy pont az ellenkezőjét írod annak, ami a fogyasztó érdeke lenne, úgy, mintha az lenne a jó - a fogyasztó érdeke minél kisebb állami bavatkozás.
  Minél több szereplő és verseny. Az állam szerepe maximum ellenőrzés lehet, nem a beavatkozás...
  Voltál már olyan országban ahol piacgazdaság van? Össze tudtad hasonlítani a szolgáltatások és az árverseny minőségét? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy megetted a propagandát... :( Pont azt szajkózod, amit "unortodox" gazdaság politikának hívnak - ami gyakorlatilag a minél nagyobb állam, a kommunizmus, baloldali kormányzás visszaállítása.
  A jobb oldal tradícionálisan a szabad piacot szorgalmazza, magyarországon nincs jobb oldal :N Magyarország az erős államot szereti, hívd horty-nak vagy kádár-nak, mindegy. A lényeg, hogy erősen torzítani a piacot a kommunisták szokták, a baloldal. ;)

  Várom a válaszokat, és nem a "te is tudod" fajtát, mert az nem érv. Adatokat légyszi.

  (#100) janeszgol : hát igen, magyar s*ggbe magyar lóf/\szt....

  [ Szerkesztve ]

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • janeszgol

  veterán

  Tetszik a jelmondat. :))

  Huawei: akárhogy alakul a sorsa, a kedvenc telefonmárkám marad. (2012-től ismerem es követem a márkát.)

 • minek?:S

  őstag

  Óóh, vártam már ezt a stadionos témát :D Engedd meg, hogy csak így átolvasva értékeljem a kommented.

  "Gratulálok! Tövig beszoptad a propagandát."

  Remélem, ha felnőtt, értelmes, szavazó ember vagy, akkor odamész a fürdőben a tükörhöz, belenézel jó mélyen, és ott is elmondod.. ha nem, akkor a probléma nem velem van.


  Gyurcsányékat kérd számon, hogy miért nem nevelték ki a saját hazai nagytőkéseket. Akkor ugyanennyit loptak, csak annak nagyobb része ment ki külföldre. Stadionozás.. azokat a cégeket mentették meg azokkal a korrupciós ügyletekkel, akik csődközelben voltak.. nem csak Mészárosék építettek stadiont.. sőt. Ráadásul akik a stadionoknál fel lettek pénzelve, azok most a kastélyokon dolgoznak.. igen, mind nagy cég, akik, ha eltűntek volna, akkor szarban lennénk. Közben meg rengeteg iskolát és kórházat újítottak fel.. vidéken... a pestiek meg megkapják a centrumkórházakat(ha Karácsony meg nem fújja), amiket ugyanazok a cégek fognak építeni. Az oktatásban meg az egészségügyben pedig nem azért kapnak kevés pénzt a hierarchia alján lévők, mert nem özönlene bele a pénz, hanem mert vannak azok, akik lenyúlják félúton(mondhatsz mást ,de ezek tények). Média meg.. tehetségesebb újságírók lettek volna 10 éve? Így hirtelen nem is tudok mondani olyan újságot, aminek lehetne adni a véleményére.. az origo, 888, ps legalább annyira alja szenny oldalak, mint az index, hvg, 444, 24, 168óra etc...

  Meg ez az elkergetés.. megint csak felmerül az a kérdés, hogy oké.. kergessük el a Fideszt.. és akkor kit ültetnél a helyébe? DK(+MSZP), Gyurcsány vezetésével? Ugye nem akarsz államcsődöt? Jobbik? Vona nélkül szart sem érnek, amióta a jobboldala kiesett és teljesen átsodródtak a baloldalra, abszolút hiteltelenek. LMP? Lassan eltűnnek ott, ahová valók. MiHazánk? Momentum? Utóbbiban van ráció, de még fel kell nőniük. most kb 2 éve léteznek.. ha azt nézzük, hogy a Fidesznek ~10 év kellett a picit megkomolyodáshoz, akkor mondjuk olyan 2026-ra remélhetőleg belőlük is lesz valaki.

  Üdv.:M.

 • minek?:S

  őstag

  Nem (csak).. minden másban is(élelmiszer pl, az N betűs mogyorókrém volt azt hiszem az egyik, de mintha a nagy sárga M-es gyorskajálda is rémlene), erről nem is egy tanulmány volt, talán még az ellenzéki média is lehozta, ha rákeresel biztos találsz róla cikket, ha érdekel, hadd ne kelljen megkeresnem. Másfelől meg az összeszerelőüzem-ország... ez a "feladatunk" EU-n belül.. az olcsó munkaerő és ahová a szart el lehet sózni.(btw nem csak nekünk)

  Figyelj, én a vasútról bármikor nagyon szívesen elbeszélgetek veled(az kb jellemzi a kormányok hozzáállását a magyarokhoz, az összes 4 év). Maradjunk annyiban, hogy amíg mesterségesen voltak fenntartva az állami cégek(Kádár idejében), addig érdekes mód működtek. Hogy most ez magyar vagy szovjet érdek volt, az máskérdés. A környező országok a rendszervált(oz)ás után kezdtek el elhúzni mellettünk. De tényleg.. vannak olyan emberek, akik nálam okosabbak, beszélj velük.. felesleges húzni itt a drága idődet(meg az enyémet). Ők rávilágítanak a tényekre, amik vannak. Tökéletesen bebizonyítottátok(?), hogy nincs igazunk. Oké. De azt nem, hogy Nektek igazatok lenne.

  Viszont velem a (magyar) vasútról bármikor el tudsz beszélgetni. Annak lenne értelme. Ennek itt így nem.

  Üdv.:M.

 • Degeczi

  nagyúr

  "Akkor ugyanennyit loptak" - ez nem igaz, sajnos. Az utóbbi évszázadban példátlan, ami most itt megy. És nem csak a mértéke, hanem a teljes gátlástalanság, az "és akkor mi van".

 • janeszgol

  veterán

  A fityesz védelmében annyit, hogy nem kormányoznak rosszabbul, mint az eddigiek. Nagyképűek, gusztustalan a viselkedésük, elmebeteg tanácsadóik vannak, de nem kormányoznak rosszabbul.
  Sajnos az ellenzék valóban úgy trágyalé, ahogy van. Most itt ez a Karácsony gyerek. Végre egy olyan arc az ellenzéknél, akivel szimpatizálnak az ellenzékiek.

  Huawei: akárhogy alakul a sorsa, a kedvenc telefonmárkám marad. (2012-től ismerem es követem a márkát.)

 • nuke7

  veterán

  figyelj, megint nem érveket, tényeket mondasz.

  Amint Gyurcsány neve elhagyja a szád / billentyűzetet, elvesztetted a hiteled.... :(

  magán nyugdíj vagyonnal:

  ennyit arról, hogy bezzeg a gyurcsány....

  DE!

  Persze, hogy tudom, hogy a fidesz azért lop ennyit, mert a Gyurcsány, és a SOROS is!
  Vak is látja.... :K

  [ Szerkesztve ]

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • nuke7

  veterán

  ez hogy jön ide..? Nem orbán hívja ide a nagy, összeszerelő üzemeket..? Nem ő szorgalmazza, hogy minél több szalagmunkás legyen az országban..? :F

  miért? mi van a vasúttal? Teljesen egyértelmű, hogy nem fenntartható, talán a fele lenne az.
  Nincs vásárló erő, nincs rá igény. Ráadásul az utasforgalom asszem a 20%-át teszi ki az egésznek, úgyhogy tök felesleges róla beszélni szerintem, nem ez határozza meg az ország állapotát.
  :N

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • minek?:S

  őstag

  Nem fenntartható? Hát, ha egyszerre kell rákölteni minimum 5000 milliárdot, akkor valóban nem.. látod.. itt jön ki az elmúlt 40 év nemtörődömsége. A vasútnál tisztán látni, hogy a 80-as évektől milyen lejtmenetben van. Először az M63-as elkaszálása(nincs pénz, helyette jöttek M62-esek), V47-es(nincs pénz), aztán a V48-asé(nincs pénz), de ugye Kissamu(nincs pénz), Samu(nincs pénz), de még Hernyóból is csak 20db-ot. Rendszervált(oz)ás után vettünk ugye CAF, DWA meg DVJ kocsikat.. de csak az IC-khez. Az IC1G kocsikat azóta is futtatjuk gyorsvonatokban, meg mellette jött a fecskésítés.. aminek véleményem szerint önmagában nem volt értelme, hiszen se sem új kocsi nem lett, se nem új mozdony. Utána 2002-ben volt egy "szebb" vásár, a Taurusok.. de abból is csak 10 db-ot.. ami kötelező volt. (ugye a 160-as Gigantok nem voltak túl gazdaságosak és megbízhatóak :U ) Ami utána volt, az valahol komédiába illő, de maradjunk annyiban, hogy egy értelmes ember inkább sír rajta, 2004-5 körül az ÖBB és a Siemens felajánlott egy olyat a MÁV-nak, hogy 2 Taurus áráért ad pluszba egy Herkulest... kitalálod? Nincs pénz.. Aztán meg olyanok, hogy Talentek.. amik az ÖBB-nek azért nem kellettek, mert selejtek, mi meg benyeljük? Utána 2010-ben a Traxx vétel.. na nee.. ugye mondanom sem kell, hogy ezért nem hívtuk le 2012-ig az opciót sem, még kedvezménnyel sem. A lehető leglogikátlanabb döntés volt az a vétel. Gondolom tudod mi volt akkor? Segítek. A MÁV 2007-ben kiírt egy pályázatot 2 áramnemű(ami már önmagában kérdéses a szlovák és szlovén 3 kV miatt, de mivel abból minimálisan kéne csak, így eltekinthetünk ettől), legalább 160 km/h-s mozdony beszerzésére. Összesen 3-an jelentkeztek, az Alstom, a Siemens és a Traxx. Érdekes módon, előbbi kettőt kizárták a pályázatból ok nélkül. Itt már önmagában meg kellett volna ismételni az egészet, de nem, jó a Traxx, tartsuk a világ legjobb mozdonyát kis példányszámban, hogy sose legyen olyan gazdaságos az üzemeltetése, mintha nagyobb létszámban lenne, ráadásul az új mozdony is legyen a lehető legfapadosabb verzió(amellett, hogy még mindig kevésbé gazdaságos, mint az ES64U2). Összesen két jó döntés volt abban az időben, az egyik a 30+30 Flirt, illetve a 23+8 Desiro.. nem egy nagy tudomány.. mellette még ott vannak a Cargo eladása, a Józsefvárosi pu. bezárása, az Északi jjü. bezárása. Előbbi még az osztrákoknál is korrupciós ügy volt, utóbbiak pedig.. nézd meg.. a Nyugati és a Keleti is koxra van járatva, és nézd meg hol vannak az Északis szakik, akik mesterei voltak a V43-asoknak.. Ja meg az IC3G.. nagyon jó kocsi lett, kár, hogy azt is meg akarták úszni felújításból új helyett.

  Hol tartunk most? Van ~200 villamosmozdony, amit haladéktalanul ki kéne váltani, mert amellett, hogy gyakorlatilag már dupla annyit futottak, mint amennyit kellett volna.. ráadásul az utóbbi 10 évet csak V4-es főjavítással. Ugye ez történik most a KISS-ekkel, hiszen ezzel 40db "felújított" V43-as fog felszabadulni pestről 2023-ig(19 már gyártás alatt van, 21 pedig meg lesz rendelve, amint jön a '21-es ciklus). Emellett szükség lenne még Flirtökre és a maradék személykocsikhoz mozdonyokra. A folyamatos villamosítások pedig megkövetelik a több villamosszerelvényt, ergó az a 115-ös adag, amiről a média beszél, a legminimálisabb, amire azonnal van szükség(és ez még nem is fix, szóval minimum 5-6 év, mire lejön), ebből is egyelőre 40 tűnik fixnek. Azért az sem mindegy, hogy egy mozdony ~1,5 mrd Ft, egy KISS ~5 mrd Ft, egy Flirt ~2,5 mrd Ft. Ott van még az IC kocsiállomány. 300 kocsi minimum kéne.. megint csak azonnal... és ez még az IC+ jelenlegi formájával megint több év kérdése.. személykocsikról szó sem esett.. csak a Fecske ás Halbi állomány áll ~700 db-ból... azok megint csak olyanok amilyenek.. egy személykocsi is ~400-450 m Ft. És akkor még nem beszéltünk a dízelvontatásról, a mellékvonalakról... szükség lenne legalább 40 dízelmozdonyra is.. még Bzből sincs elég, nem, hogy azokat kiváltani, kiegészíteni kellene... plusz a pálya gyakorlatilag mindenhol(és abból a 100-ast 2009-ben adták át és már most egy rakat fos), állomásépületek, amik megint csak évtizedek óta rohadnak...

  Persze, hogy nem fenntartható. Igény bőven lenne rá.. sőt.. hiszen a vasút a jövő.. ha fővonalakon tudnánk az emelt sebességet, mellékvonalakon a stabil 100 km/h-t... Élő példa az, hogy ahol a vasutat fejlesztik, ott szinte megtelnek a vonatok(lsd 2-est), de meg eleve, hogy a BP elővárosában, főleg csúcsidőben alig lehet felférni a jelenlegi szerelvényekre.. és akkor még nincs igény? :D Ha az elmúlt években folyamatosan fejlesztettek volna és nem csak letudták volna annyival, hogy nincs pénz, akkor hidd el, hogy nem itt tartanánk. És tényleg.. a Cargo eladása hűen jellemzi az akkori vezetőség hozzáállását a magyar gazdasághoz.. nem befektetni.. eladni.. nézd meg hol tart most az RCH. És akkor még mindig nem beszéltünk arról, hogy milyen szépen nőtt a cég adóssága.. szóval na.. azért érted(De ide lehetne venni a volántársaságokat is..). Márpedig ezek nagy részben Gyurcsány idejében is voltak, hiába szereted. Ezek nem "eemút nyóc év".. ezek tények. De tényleg el kell vinni ennyire offtopicba a témát?

  Üdv.:M.

 • Egon

  nagyúr

  Ez a grafikon szerinted hiteles? Viccesnek vicces, az biztos.
  Itt az Origo még nem volt állami kézen: [link]

  Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint 2945 milliárd forint került az államhoz. Ebből 233 milliárd forintot utalt vissza az ÁKK a pénztárakhoz, hogy azok fizessék ki az állami rendszerbe visszalépett tagok reálhozamát (hiszen a befizetések kamatoztak, és az infláció feletti részt adták oda a visszalépő tagoknak). 2011 őszén 433 milliárd forintot a nyugdíjalapba, vagyis a mai nyugdíjasok pénzének kifizetésére adtak át, amiből 70 milliárdot végül visszautaltak az ÁKK-nak.

  Bár eredetileg a nyugdíjvagyont csak nyugdíjra és adósságcsökkentésre lehetett volna költeni, 2011-ben a költségvetésbe is jutott 96 milliárd forint. A nyugdíjvagyonból 201 milliárd forintot az állam megtartott magának – ezek nagy része részvény, vagyis az állam tőzsdei vállalatokban jutott tulajdonrészhez. A többi adósságcsökkentésre ment. 1376 milliárd forint eleve állampapírban állt, ezeket egyszerűen bevonták, ezzel csökkentve az adósságrátát körülbelül 4 százalékponttal. A maradék 676 milliárd forintot fokozatosan, a különböző vagyonelemek eladása után fordították adósságcsökkentésre (állampapírok visszavásárlására).

  Tudom, hogy nehéz ezt benyelni, de attól még finoman fogalmazva is csúsztatás, hogy "lenyúltak 3000 milliárdot". Egyébként az megvan, hogy előtte és utána mennyi volt az éves, GDP-arányos költségvetési hiány, az ezzel kapcsolatos, 2010 előtt indult kötelezettség-szegési eljárásról hallottál? :U

  [ Szerkesztve ]

  "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

 • Drakmusz

  őstag

  "Így hirtelen nem is tudok mondani olyan újságot, aminek lehetne adni a véleményére.. az origo, 888, ps legalább annyira alja szenny oldalak, mint az index, hvg, 444, 24, 168óra etc..."
  Ha számodra ez a két oldal szimplán egyenértékű, akkor nálad k.rvára nagy bajok vannak.
  [link] Ez csak a Jobbik, a sor végtelen.
  A többi ostobaságod már szóra sem érdemes.

  [ Szerkesztve ]

  https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html

 • Depression

  veterán

  LOGOUT blog

  Remélem te is jó sokat kapsz a kalapból ezért a hűségedért, és nem önszántadból gondolod, hogy minden, ami nemzeti-vel kezdődik, az a népért van, és nem a nép hülyítéséért.
  És ebből kifolyólag szerintem már tudható a leendő neve is, amikor már nem csak 25% lesz a részesedése: mondjuk nemzeti mobilszolgáltató, vagy valami hasonló.
  Sajnos azt a részt nem érted meg, hogy itt nem az ország érdekeit nézik, hanem a haverokét, (és azért ilyen átkozottul drága itthon az autópálya), és nem vagy képes felfogni, hogy mi indultunk a legjobb helyzetből, és sereghajtók lettünk az EU-ban. A románok a béka feneke alatt voltak, de ők megmutatták, hogy a korrupt politikus a villanypóznán köt ki. Mi meg mondjuk, hogy a másik sem lenne jobb, szóval nyugodtan lehet diktatúra.
  Folyamatosan büntetik az országunkat azért, mert a vezetőink megszüntetik nálunk a jogállamiságot, de persze ezt a vajna tv-n nem mutatják, sőt!
  Mutass még egy olyan vezetést az elmúlt 100 évben, amely Soros-ozott, migránsozott, gyűlölet plakátokat rakott ki az ellenzékről, félelmet keltett a népben! Amikor pár héten belül felhívnak egyszer azért, mert Vona meleg (Terry Black), utána meg azért, hogy kislányokat molesztált, és ezt tudnom kell!
  De pár országról hallottam már, ahol ez működik, az pedig Oroszország, Észak-Kórea, stb...
  Gondolom ezt úgy is törlik, de remélem te még elolvasod!

  Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott kotton. 'nem használható fel engedélyem nélkül, ebből póló lesz

 • togvau

  senior tag

  az orbán rendszer kádár rendszer 2.0 horthysta csomagolásban (nemzethyeskedés).

  De alapjaiban kádárista: MSZMP-KISZ nevelkedett kormány, "hanyatló nyugat" bezzeg a szovjetúnió, haverok mutyi hanta, rettegni kell az imperialisa nyugattól és tetszőleges képzelt ellenségtől (migráncsok), alamizsna osztogatás, választási csalás, törvények haverokra szabása, egyenlőbb haverok, stb...

  hitler, sztálin, micro usb

 • Depression

  veterán

  LOGOUT blog

  :C Kisvasútra van pénz. :C

  Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott kotton. 'nem használható fel engedélyem nélkül, ebből póló lesz

 • Narxis

  nagyúr

  Senkit nem érdekel az eszmeiség, az a világ legnagyobb hazugsága, hogy Orbán és a KISZ-es brigádja aki térdre csuhásozott a parlamentben, majd liberális elveket vallott hirtelen valami eszmében hisz. Ez semmi más mint marketing, ehhez kellett a helyi és országos sajtó felvásárlása közpénzből majd egy alapítvány mögé betolása. Gazdaságilag ez igenis Kádár-rendszer 2.0. Az egy dolog, hogy aki menni akar az mehet amerre lát. Még szerencse.

 • togvau

  senior tag

  M63-at valszeg az elvtársak visszautasíthatatlan ajánlatára kaszálták el, ahogy az M61-esek jó részét is az elvtársak miatt vágták szét, mert KÖTELEZŐ VOLT vennünk M62-t tőlük...
  Ez hasonlít a mostani szovjet metróvásárláshoz, és a szovjet paks2 versenyeztetés nélküli építéséhez ;)

  V43 jóleszazmég :D vonatásban tök hatékony... bár fékezésben már kicsit hiányos a visszatáplálás :U

  [ Szerkesztve ]

  hitler, sztálin, micro usb

 • minek?:S

  őstag

  Hát látod, hogy b@sznák meg :W Bár vicc, hogy még így is jut elég pénz az IC/EC flotta felújítására.. nameg, ha megrendelik valóban a -legalább- 115 mozdonyt(ami, ha igaz Vectron lesz), akkor olyan fog történni, ami nem történt 50 éve. Márpedig a Sziliknek sok idejük nincs már.. max 10 évet adok nekik én.. az NKH meg még talán annyit sem. Nem is értem, hogy miért nincs itthon már 3 évtizede olyan politikai erő, akinek szívügye lenne a vasút.

  (#116) togvau

  A hivatalos indoklás, ahogy az összes többi Ganz gyártmánnyal: korszerűtlen.

  Egyébként meglepően jól bírják a V43-asok(azért az Északiban értették a dolgukat), ahhoz képest, hogy papíron már minimum 20 éve szét kellett volna esniük. :C

  (#115) Narxis

  Szóval csúnya Fidesz, amiért felvásárolta a sajtó egy részét.. de az teljesen rendben van, hogy az ellenzéki szennyoldalak ugyanúgy nem függetlenek. Érdekes.. azt hiszem az ilyesmi gondolkodásra ráillik a cringe kifejezés. Az meg, hogy 20 év alatt megváltozott a nézőpontjuk igen is normális(ahogy Vonának is 10 év alatt). Egyszer mindenki kinövi azt az agyatlan liberalizmust, aki nem pszichiátriai eset. A KISZ-es témát meg tényleg erőltetni akarod, mikor az ellenzéki oldalon a legerősebb erő(MSZP+DK) tökre ugyanaz? Azért hülyét ne akarj már magadból csinálni. Ezzel ezt a témát le is zárnám, sem kedvem, sem energiám nincs a hülyeséghez. Aludj jól :R

  Üdv.:M.

 • Sinesol

  addikt

  Inkább annak kéne kinyitnia a szemét, aki szerint nem egyenértékűek ezek a lapok, tökmindegy jobb vagy baloldal, ugyanolyan propagandalap mind, talán még az Index az utóbbi idöben próbál valamelyest középutat megütni, de az is erősen véleményes.

  Depression: Eljárások ugyanugy folynak kb. minden tagállam ellen tucatjával, csak ugye úgy állítja be a baloldal, mintha ez egyedi lenne. Gazdasági növekedésben 3.-ként sereghajtók sem igazán vagyunk, max a balos propaganda próbálja ezt sugallni.

  [ Szerkesztve ]

 • Narxis

  nagyúr

  "Szóval csúnya Fidesz, amiért felvásárolta a sajtó egy részét.. de az teljesen rendben van, hogy az ellenzéki szennyoldalak ugyanúgy nem függetlenek."

  Én hol állítottam, hogy ki független és ki nem? Te mit szívtál? Egyszerűen arra hívtam fel a figyelmet, hogy a Fidesz közpénzből vett magának sajtót, nem az állam hanem a Fidesz, nem is keveset. Ezen megy a propaganda minden nap.

  "Az meg, hogy 20 év alatt megváltozott a nézőpontjuk igen is normális"

  Nem megváltozott hanem folyamatosan változik.

  " A KISZ-es témát meg tényleg erőltetni akarod, mikor az ellenzéki oldalon a legerősebb erő(MSZP+DK) tökre ugyanaz?"

  Én nem erőltettem de kösz, hogy megerősítetted akkor, hogy ezek ugyanazok. Fidesz=MSZP=DK

  "Azért hülyét ne akarj már magadból csinálni."

  Én nem akarok de te miért akarsz magadból mindenáron hülyét csinálni? :Y

 • Drakmusz

  őstag

  Értem.
  Tehát akkor összesítsünk.
  A TV2 vezető hírként tálalja Vona állítólagos szexuális irányultságát.
  Az M1 a saját híreit is meghamisítja.
  [link]
  Itt pedig a tényként tálalt 15 állításból 11 sima kitaláció.
  [link]
  Mindezeket kormányzati megrendelésre, igen súlyos pénzekért.
  Az Origo által lehozott szerző nélküli cikkeket már meg sem említem.....
  Az egyik oldalon a helyreigazítások és az elveszített sajtóperek mennyisége kb. húszszoros.
  Ennek alapján az állításod igencsak ingatag lábakon áll.
  Narxis Egyébként hiába mondod neki, felesleges.Az ilyen emberek egy párhuzamos valóságban élnek.A múltkor valaki megmagyarázta nekem hogy a néhai Vajnának adott 7 milliárdos adókedvezmény, valójában a munkahelyteremtést szolgálta.:D

  [ Szerkesztve ]

  https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html

 • Sinesol

  addikt

  Elég egyoldalú a listád, pedig ugyanugy a másik oldal is bőven gyártja a kitalált híreket, meg ferdít rendesen, ahogy azt elvárják tőlük. Amúgyis most attól, mert a kormányoldalról felhoztál egy csomó dolgot, attól még nem lesz szebb a másik oldal. Ez kb. olyan mintha a gyereked azzal magyarázná a két tucatnyi egyesét, hogy dehát a szomszéd gyereknek három tucat van....

  Erősen elfogult, amikor egyik oldalat hozod csak fel, de ami a másik oldalon történik az valahogy el van nézve, vagy nem akarod látni. Ilyenkor azért elég vicces, amikor elkezdel "párhuzamos valóságról" írni, miközben te is abban élsz, csak épp a skála másik oldalán.

  [ Szerkesztve ]

 • martonx

  addikt

  "Hogy ezzel a pénzel utána mit kezdenek, saját szolgáltatásaikat fejlesztik, vagy a pártnak adják, vagy karácsonyi jutalmakra fizetik ki, az magánügy." - pont hogy ez már ettől kezdve nem magánügy lesz, hanem közügy. Legalábbis egy normális demokráciában így kellene, hogy legyen.

  Én kérek elnézést!

 • Sinesol

  addikt

  Mondjuk ezzel csak annyi a baj, hogy csak azokat a dolgokat mutatja, amelyekkel törődött is valaki, jelenleg viszont épp az a helyzet, hogy a kormány többnyire ignorálja a dolgokat, míg az ellenzék szeret minden lehetőséget megragadni, hogy ilyen szép számokat mutathassanak, szóval ez is magyarázhatja a grafikonokat. Ha jól emlékszem volt is valami írás valamelyik amerikai lapban, hogy mára a populista politikusok rájöttek, hogy a legjobb, ha tudomást sem vesznek az ellenzékről, azzal ugyanis nem tudnak semmit sem kezdeni, nem alakulhat ki vita, párbeszéd, amit esetleg elbukhatnak. Persze nyilván lehet a valósan is nagy különbség, csak nehéz mindennek utánajárni.

  Na meg ott van még a szándékos ferdítés, hangulatkeltés témaköre is, amikor lehet hogy nem hazudik egyik oldal sajtója sem, viszont próbálják egymást rossz szinben feltüntetni, ugye sokféleképpen meg lehet írni egy dolgot. Pl. elmehetsz egy isten háta mögötti szellemfaluba és azt mondhatod itt van tessék, elavult az iskola, stb, ez a helyzet jellemzi az országot, de ugyanugy elmehetsz egy kormányközeli faluba és mutogathatod az Origo-n hogy tessék, milyen modern minden. Jelenleg kb ez a két véglet létezik sajnos.

  [ Szerkesztve ]

 • Drakmusz

  őstag

  Akkor mondom mégegyszer.Az arányokkal vannak problémák.
  A másik oldal sem szent, talán ebben egyetérthetünk.
  A párhuzamos valóságról pedig csak két példát hoznék.
  Lázár János kimegy Bécsbe rettegni.Kósa Lajost pár hét múlva lefotózzák az osztrák fővárosban vásárlás közben, ráadásul a nagy migráns apokalipszis kellős közepén.
  Ebből pontosan látszik hogy a jobboldal mennyire tartja a saját választóit.
  Ellenzékben a Transparency International hivatkozási alap, kormányon már Soros-szervezet.
  Már mindent elmondtak, és mindennek az ellenkezőjét is.
  A magyar politikai elit sajnos eléggé nívótlan, kis kivételtől eltekintve.
  De a legalja kétségkívül a Fidesz/MSZP duó.Amíg ez a két nagy párt teljesen ki nem hal, addig itt az életben nem lesz érdemi változás.
  Többet erre nem tudok szánni, sok az off.

  https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html

 • Gabás

  őstag

  Pontosan azokat mutatja, amelyekkel a két oldal törődött (és hazudott vagy sem). Ha az érintettek el akarták volna hallgatni az ügyeket, nem indítottak volna pereket.

  [ Szerkesztve ]

 • nuke7

  veterán

  Te rajta vagy a spektrumon..? :F :U

  Akkor ugyanis érteném, hogy miért írsz ilyeneket.... :(
  És nem, nem értem miért írod ezeket, senki nem kérdezte és nem is erről volt szó.

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • nuke7

  veterán

  mondd annak a több ezer embernek, akik milliókat buktak, hogy nem nyúlták le...
  Ha nem 3000 milliárdot loptak, csak ~600-at akkor sokkal jobb?

  Akkor Gyúúúrcsány miatt van az egész?! :N (meg akkor ők nyilván, amiért azok is loptak, nekünk többet kell, értem én ;) )

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • minek?:S

  őstag

  "...miért? mi van a vasúttal?..."
  "...Teljesen egyértelmű, hogy nem fenntartható, talán a fele lenne az.
  Nincs vásárló erő, nincs rá igény..."


  "...senki nem kérdezte..."
  " ...nem is erről volt szó."


  Itt azért érzed a bibit.. és, ha már belekezdtél, akkor arra reagáltam is, hogy igen, igazad van részben, de okai is vannak neki, amiben pedig nincs igazad, az blődség. És tény, hogy a leghanyagabb munkát 2002-2010 között csinálták.. és nem csak a vasútban, hanem a volántársaságoknál is. Na már most, ha a közlekedéshez így álltak, akkor máshoz sem jobban. Az eü akkor is retek szar volt(tudom, mert 2008-2015 között több ismerősöm is hunyt el a nem megfelelő kórházi ellátás miatt), az oktatásról ne is beszéljünk. Ez az a két dolog, amivel nem tudtak mit kezdeni.. és akkor el kéne gondolkodni, hogy lehet, hogy nem kormányfüggő ez és nem az épp aktuális kormányon lévő párt határozza meg.

  Üdv.:M.

 • Egon

  nagyúr

  mondd annak a több ezer embernek, akik milliókat buktak, hogy nem nyúlták le...

  Esetleg próbáld meg értelmezni a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer fogalmát, nézz utána, hogy miből fizették az aktuális nyugdíjakat 2010 előtt, és legközelebb nem fogsz írni ilyesmit.

  Ha nem 3000 milliárdot loptak, csak ~600-at akkor sokkal jobb?

  Én ilyet nem mondtam, csak éppen a tényszerűséget kértem számon. Ha megrójuk a kormánypárti sajtót (jogosan) a ferdítésekért, akkor legyünk már tényszerűek - ellenkező esetben a kettős mérce esete forog fenn.

  Akkor Gyúúúrcsány miatt van az egész?! :N

  Ilyet sem mondtam, de sajnos ez is tipikus "vitakultúra". Van élet a feketén és a fehéren túl is.

  meg akkor ők nyilván, amiért azok is loptak, nekünk többet kell, értem én ;) )

  Ilyet sem állítottam.

  Azt kellene elfogadni, hogy a magánnyugdíjpénztári rendszer - az ország gazdasági állapotát figyelembe véve - fenntarthatatlan volt. Tök jó lett volna 25-30 év múlva, addig viszont éves szinten 350-400 milliárd forint kiesést okozott (volna) a költségvetésben, amit valakinek meg kellett volna fizetni (azaz vagy csökkenteni kellett volna a kiadási oldalt (oktatás, egészségügy...), vagy annyival több adót/járulékot kellett volna beszedni).
  Jó lenne, ha a sarkos megállapítások mögött legalább minimális gazdasági ismeretek is lennének... :U

  [ Szerkesztve ]

  "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

 • Runner_fxr

  Ármester

  Van orvos a családunkban, ne akard megtudni mennyit visz haza havonta! Igen közel van az 1 millióhoz! Nagyjából az 1/3-át kereste 2010 előtt! Az meg, hogy egy román orvos fizetése duplája a magyarnak, egy szemen szedett hazugság! Meg egyáltalán a románokat feljebb pozicionálni bármiben is mint a magyart, nevetséges!

  Ha már nosztalgiázunk, 10-15 éve mi volt, a 4-es metro konkrétan Európa egyik legnagyobb korrupciós botránya volt! Azért zártak be kórházakat, hogy a 4-es metróba beletegyék, majd kilopják, az aztán tényleg csodálatos rendszer volt! És ezek az emberek merik a szájukra venni az egészségügyet!

  Lehet itt hisztériázni, mészárosozni, o1g-zni, Magyarország azóta fejlődik, amióta nem a libsik kormányoznak! Ezt a gazdasági eredmények, munkanélküliség felszámolása egyértelműen bizonyítja! Egy döglődő Magyarországot állítottak talpra Orbánék! Akár tetszik, akár nem, ez így van! Most lehet tapsolni az újdonsült liberális vezetésnek Budapesten, első intézkedésük a fizetésük duplázása volt! Meglátjuk mi lesz ebből, de sok jót nem jósolok Budapestnek az elkövetkező években.

  Most is azon megy a hiszti, hogy valami részben állami tulajdon is lesz, és hű meg ha. Persze az sokkal jobb volt amikor minden külföldi kézben volt, ez aztán az igazi hazaszeretet!

  [ Szerkesztve ]

  --- Kerékpár szerviz Törökbálinton! ---

 • Drakmusz

  őstag

  A jelenlegi kedvenceidnek 2010-ben egyetlen vállalása volt, teljes elszámoltatás az előző garnitúrára vonatkozólag.
  Ez elmaradt.
  Mellette takarékos államot és plebejus kormányzást ígértek, ezekből semmi nem valósult meg.
  A propagandát szépen felmondtad, nagyjából ennyi.
  A többi csak zabhegyezés.A hozzád hasonló hívő egy érdemi vitában nagyjából percek alatt fog padlót.

  https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html

 • Runner_fxr

  Ármester

  Az, hogy nem szimpatikus egy politikai garnitúra, jelen esetben az egész balliberális társaság, még nem jelenti azt, hogy a másik oldalon mindennel egyetértek!
  Azt azért tegyük hozzá, hogy a teljes elszámoltatásban a bíróságoknak is van némi szerepe, és abba inkább ne menjünk bele, hogy a bírói testület melyik oldalon áll.
  De ennek ellenére van valóság alapja, mert nyilván számítottak sokan egy komolyabb elszámoltatásra.
  A Fidesz első intézkedése az volt, hogy felére csökkentette a képviselők létszámát, míg a most megválasztott főpolgármesternek, Karácsony Gergőnek az első dolga volt fizetést duplázni és van valami 5 helyettese!
  Nekem sincs kedvem egy magadfajta szemellenzős "liberálissal" vitatkozni, mert bármit mondok, ami felétek nézve kínos, azt egyből elintézitek azzal, hogy propaganda. Azon mi a propaganda, hogy mondjuk unokatestvérem orvosként kapott alig 300 ezret havonta az mszp-szdsz regnálása idején, most meg 900-at?
  Nagyjából 99 óta vagyok a munka világába, fiatal vagyok még, de azért annyira nem, tapasztaltam mi volt itt 2002 és 2010 között, aki azt mondja, hogy most a rosszabb, az egészen egyszerűen nem komolyan vehető!

  [ Szerkesztve ]

  --- Kerékpár szerviz Törökbálinton! ---

 • nuke7

  veterán

  Nem tudsz hozzáférni a számládhoz. Nincs névreszóló számlád az államnál, elvették a magán megtakarítást. Minek nézzek utána...? :F

  "fenntarthatatlan volt" - Mármint úgy érted, hogy egy magánszámlára fizetett megtakarítás fenntarthatatlan..? Arra gondolsz, hogy a cégek, akik kiegészítették a magán megtakarítást, azoknak ugyanúgy továbbra is kellett volna fizetni az állami nyugdíj hozzájárulást is, nem? :F
  És akkor esetleg nem kellett volna elvenni az emberek magánvagyonát csak mondjuk megvonni az állami támogatást, nem..? :U

  (vicces, hogy te emlegeted a vitakultúrát, amikor azt feltételezed, hogy nem közgazdasági a végzettségem :N )

  [ Szerkesztve ]

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • nuke7

  veterán

  olvastad esetleg a hsz-eket tovább is..? :U :F

  #107?

  Ja, mit keres Gyurcsány szabadlábon?! Hol az elszámoltatás? (úgy tűnik nagyon, hogy a fidesz pénzeli őt, hogy legyen kire mutogatni, meg kivel riogatni.... :( )

  [ Szerkesztve ]

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • nuke7

  veterán

  Nézd csak:  Ebből sikerült ezt kihozni:

  Ez meg csak úgy itt van, hogy milyen jó hatással van a mostani kormányzás a beruházások mértékére ;)

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • Drakmusz

  őstag

  Mivel írtad hogy fiatal vagy, még sok időd van megtapasztalni a dolgok működését.
  A magyar társadalom a rendszerváltás óta sem volt képes kitermelni magából egy használható politikai elitet, sajnos ez van.
  Belemehetünk a számháborúba, de semmi értelme.
  Itt minimum a népet kellene leváltani, ez pedig egyelőre lehetetlen.
  Így fordulhat elő már a sokadik alkalommal az, hogy a számtalanszor bukott és korrupt politikusokat újra és újra megválasztják.
  A Haladás új stadionja 15 milliárdba került, de nincsen üzemeltetője.
  Nem kell DK-s szavazónak lennem ahhoz, hogy itt némi ellentmondást érezzek.
  Csak egy példa a Fidesz működésére.Letarolják a nyerőgépes piacot, nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva.Lázár János elmondja hogy az emberek védelme mellett a fő érv az, hogy a politikai családjuk krédójával ellentétes a szerencsejáték.Utána újraélesztik a piacot, amihez adókedvezményt biztosítanak Vajnának.
  Sorolhatnám napestig.Az általad szidott liberalizmusnak köszönheted hogy itt minden gond nélkül kifejtheted a véleményedet.
  Egy holland, osztrák vagy egy német nyugdíjas egyelőre még jobb életminőségre számíthat mint egy magyar.Ha majd ez megfordul, akkor beszélgethetünk a 234 eresztéken nyomatott sikersztori valóságtartalmáról.
  Ha a bíróságokat kell megreformálni akkor 9 év tejhatalmú kormányzása sem elég, máskor érdekes módon napok alatt szántanak be bármit.
  Ráadásul mindenfajta előzetes egyeztetés nélkül....
  Ez a valós helyzet.Pontosan ezért nem lesz itt valódi elszámoltatás, mert a háttérben kötött alkuk ezt lehetetlenné teszik.
  Nem vitatom az unokatestvéred esetét, ez viszont nem általános.
  Nézz körül a keleti országrészekben, mindjárt máshogyan jön le a jobban teljesít szlogen.:)

  https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html

 • nuke7

  veterán

  ja, a kisebb államot majdnem elfelejtettem... :D

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • Runner_fxr

  Ármester

  "úgy tűnik nagyon, hogy a fidesz pénzeli őt, hogy legyen kire mutogatni, meg kivel riogatni" Na ezt nevezem én propagandának! :D Gy.Ferenc egyértelműen az ellenzék vezetője, aki ezt nem látja, az nem akarja látni a fától az erdőt! Ezért is merül fel sokszor a neve, nem csak az elmúlt nyóc év miatt.

  Nem vagyok gazdasági szakember, ezt elismerem, de a táblázataid hitelességével kapcsolatban is vannak fenntartásaim. Pláne a beruházásokat illetően. De azt simán elhiszem neked, hogy lehetne jobban is irányítani egy országot, biztos így van. Csak ezt ne azok akarják megmagyarázni, akik majdnem államcsődöt, 13%-os munkanélküliséget és rendőrterrort hoztak Magyarországra! Érdekes módon, a gazdasági fejlődést érzem a saját bőrömön, csak a balos médiában olvasok arról, hogy itt minden rossz, sőt egyre rosszabb! Miközben a munkanélküliség 3% alatti, a bérek jelentősen magasabbak, a rezsi alacsonyabb. A városokban rengeteg fejlesztés volt, Budapest nagyon komoly elismerést kapott az elmúlt 10 év teljesítménye alapján. Nagyon komoly beruházások történtek az elmúlt években, és nem, nem csak mint összeszerelő üzem, hanem konkrét fejlesztőközpontok jöttek ide (Bosch, BMW, Mercedes stb.). Ezek valahogy erős kontrasztban vannak azzal amiket a balliberálisok állítanak, hogy itt minden sz@r, sőt egyre sz@rabb! Én tudom milyen volt élni, dolgozni Magyarországon balliberális vezetés alatt, felnőtt ember vagyok, el tudom dönteni, hogy nekem mikor volt jobb és mikor rosszabb, ehhez nem kell nekem segítség. :)

  Drakmusz: Én soha nem állítottam olyat, hogy nincs korrupció Magyarországon, nyilván van, mint a világon mindenhol a politikában. Abban igazat adok neked, hogy ez valóban rendkívül elszomorító, hogyan képes a magyar nép egy jelentős része újraválasztani olyan embereket akik egyszer már csúfosan leszerepeltek és teljesen hiteltelenné váltak! Ez valóban komoly gond. Lásd Budapesti ellenzéki győzelmek.
  Lehet itt példálózni az EU leggazdagabb országaival, csak azt ne felejtsük el, 2010-ben Magyarország a csőd szélén állt, és onnan kellett visszahozni. Budapesten 270 milliárdos eladósodás volt, érdekes módon Karácsonyék 900 milliárdos plusszal kapták most meg a vezetést Tarlósék után.
  Én nem a liberalizmust akarom szidni! Ha ma is azt jelentené a liberalizmus mint régen, 100 éve, akkor én is liberális lennék! Amit ma liberalizmusnak hívnak, azok a politikusok akik liberálisnak tartják magukat, köszönő viszonyban nincsenek az eredeti eszmével. Egy szélsőséges, neo/ultra liberális gondolkodás az elterjedt, ami homlokegyenest szembemegy a józan ésszel és szemen köpi a liberalizmus legalapvetőbb eszméit is! Ez a problémám a "liberalizmussal".
  Az orvosok általánosan kb háromszor annyit keresnek, ez minden orvosra egységesen igaz, nem szelektálva kaptak béremelést!

  [ Szerkesztve ]

  --- Kerékpár szerviz Törökbálinton! ---

 • nuke7

  veterán

  Gyurcsány egy undorító patkány minden politikai hitel nélkül. Semminek se a vezetője. :(

  Ezek KSH és EU táblázatok, nincsenek hamisítva, ne aggódj. Portfolió.hu-n megtalálod az összeset ;) :K
  A munkanélküliségbe meg beleszámítják a közmunkát, ami büntetés, nem munka - úgyhogy nagy kamu az a 3% :) ;)

  [ Szerkesztve ]

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • Drakmusz

  őstag

  "Az orvosok általánosan kb háromszor annyit keresnek, ez minden orvosra egységesen igaz, nem szelektálva kaptak béremelést!"
  [link]
  Szerintem ezen a ponton meg is állhatunk.
  Ők azért valószínűleg jobban tudják nálad, hogy mi is a helyzet.:)

  https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html

 • nuke7

  veterán

  apropó ellenzéki győzelmek: Karácsony nem szerepelt a politikában 2010 előtt.

  2010-es országcsőd: Te tudod mi az a gazdasági világválság..? :F

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • Drakmusz

  őstag

  Mondom mégegyszer.
  Utazz, láss világot és tapasztalj.
  Tájékozatlan emberekkel nem vitázom, a bemagolt szöveget én is fel tudom mondani.
  "Magyarország jobban teljesít, mi vagyunk az EU motorja, 2030-ra utolérjük Ausztriát stb."
  Amikor a piacokon kedvezőtlen folyamatok indulnak meg, akkor ez a Viktor által ütésállónak hirdetett magyar gazdaság pont akkorát fog ugrani mint annak idején a pannon puma.
  Záró gondolat.
  Az egészséges lelkületű választópolgár objektív módon viszonyul a kedvenc pártjához, ti erre képtelenek vagytok.
  A Fidesz egy Farkas Flóriánt sem tud kivetni a soraiból, ez mindent elmond erről a csoportosulásról...
  Egyszer majd téged is fejbevág a valóság, de az fájdalmas lesz.
  A vitát részemről lezártam.

  https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html

 • Depression

  veterán

  LOGOUT blog

  Inkább maradok a szolgáltatóknál, mivel a cikkbtémája is az, és azon keresztül mondom el: a jelenlegi kormányunk kötelezi a szolgáltatókat arra, hogy megírják, hogy a világválság alatti árhoz képest mennyi pénzt spóroltunk 2013 óta! Az, hogy a gáz már külföldön sokkal olcsóbb, az nem érdekes, mert az előző kormány kénytelen volt világválságot kezelni, ezek meg sztárolják magukat a fellendülésben, hogy a fellendülés harmada talán eljut hozzánk. Jobban teljesít egy világválsághoz képest? Igen. De bármilyen (nem kománypárti) statisztikát nézünk, csak Románia és Bulgária van mögöttünk. A szlovákok, horvátok, lettek, litvánok, lengyelek, és sorolhatnám vakvilágba, elszáguldottak mellettünk az elmúlt 10 évben. A medián fiezésünk szinte semmit sem emelkedett a mostani kormány alatt [link] , csak mészárosék bére is beleszámít az átlagba. Hogy miért pont svájci oldalt linkeltem? Mert ők aztán végképp tojnak az EU-ra, és főleg ránk is ebben a témában.
  Akik bevezették az eurót 2008 előtt, azok sokkal kevésbé érezték meg a válságot. "Mi MAGYAROK!" meg azóta sem akarjuk, mert hétről hétre újabb mélyponton a forint! De akkor csak nem mondhatnám, hogy diplomásként 200k-et keresek, hanem azt kellene mondanom, jogy nem keresek annyit, mint egy német mekis.

  [ Szerkesztve ]

  Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott kotton. 'nem használható fel engedélyem nélkül, ebből póló lesz

 • Drakmusz

  őstag

  Erről még sokat lehetne beszélgetni, de ahogyan írtad is, eltértünk a témától.
  A kolléga feljebb már leírta hogy hasítunk, hiszen naponta legalább 123 alkalommal hallotta a különféle médiumokban.
  Ezért ez pontosan így van, nincs itt semmi látnivaló.
  Béke!;)

  https://fototrend.hu/fotok/fotos/drakmusz/index.html

 • nuke7

  veterán

  igen, linkeltem pár ilyesmi adatot... :(

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

 • Runner_fxr

  Ármester

  Ha már egészséges lelkület. Mennyire egészséges volt megválasztani karácsonyt Tarlóssal szemben? Azok után, hogy szerinte a zsidók listázása nem rasszista kijelentés, azok után, hogy több ízben bemutatta mennyire buta és alkalmatlan, Budapestet sem ismeri, kikerült róla a korrupciós hangfelvétel is. Miféle csapat ez? Ezek mögé beállni, mennyire volt korrekt? Vagy ez nem számít csak o1g takaródjon el? Én sem szeretném tovább ezt ragozni, mert nyilvánvalóan közös nevezőre sosem juthatunk, mivel alapvető ideológiai különbségek vannak köztünk, de nehogy már egy balliberális beszéljen nem egészséges lelkületről. Év vicce. Mindezek mellett persze én sem gondolom, hogy a Fidesz mindenben patyolat, de, hogy semmi se jó amit csináltak, az szemen szedett hazugság! És épp itt lesz teljesen hiteltelen az ellenzék, hogy csípőből mindent tagad, ami pozitívum és a jobb oldalhoz köthető. pedig a hülye is látja, hogy szinte mindenben fejlődött az ország, nem is keveset. Hagyjuk ezt a világválságot, mert ez is egy olyan dolog, hogy normális kormányzás mellett nem kellett volna ennyire súlyosan érinteni Magyarországot. Egyáltalán az öszödi beszéd után kinek volt még bármi kérdése a felől, hogy a balliberális vezetés simán átverte a népet? Hiszen szóról szóra elmond benne mindent a böszme.

  [ Szerkesztve ]

  --- Kerékpár szerviz Törökbálinton! ---

 • 2xar

  tag

  Van orvos a családunkban, ne akard megtudni mennyit visz haza havonta! Igen közel van az 1 millióhoz!

  Legjobb barátom 30 éves aneszteziológus Romániában. Átszámítva nettó 1,2 milliót keres. Hivatalosan, mert hálapénz náluk nem létezik (már). És nem dolgozza magát agyon.

  Meg egyáltalán a románokat feljebb pozicionálni bármiben is mint a magyart, nevetséges!

  Életszínvonalban pl. már egy ideje előzik Magyarországot. De persze gondolom ez egy lényegtelen adat, ugye?

  Ha már nosztalgiázunk, 10-15 éve mi volt, a 4-es metro konkrétan Európa egyik legnagyobb korrupciós botránya volt!

  A számok nem ezt mutatják. Az OLAF vizsgálat szerint kb 60 Milliárdot loptak el a 4-es metro projektje alatt (amiben már jócskán benne voltak a Fideszesek is, mit gondolsz az OLAF javaslatával ellentétben miért nem volt semmilyen vádemelés az ügyben?). Ehhez képest csak Tiborcz a lámpa-bizniszével 40 Milliárdot nyúlt le szintén az OLAF szerint. És ugyanebben az évben Mészáros gazdagodott 150 Milliárdot. De akkor még nem említettük Vajnát, Garancsit, Szíjj Lászlót, vagy egy rakás új oligarchát/strómant, akit a mi pénzünkön tömnek ki.

  Vagy hogy míg 2010-ben 20 Milliárd volt a közmédia költségvetése, addig 2019-ben már 100 Milliárdot vernek el propagandára Orbánék. És ehhez add még hozzá az évi 30-50 Milliárdos plakátkampányaikat. Meg azt, hogy állami hirdetésekkel kitömnek kb 500 különböző médiumot a KESMA kötelékén belül, amik amúgy jórészt veszteségesek lennének.

  100 meg 100 milliárdokat lopnak el tőlünk minden egyes évben. Gyurcsányék a rongyos 60 Milliárdocskájukkal (amit nem egy, hanem 8 év alatt loptak el és nem egyedül, hanem a Fidesszel közösen) a fasorban sincsenek.

 • minek?:S

  őstag

  +1. Sajnos kezdünk beleesni megint abba a hibába, amibe folyamatosan. Érdekes, hogy a magyar nép(egy része) k*rva gyorsan felejt. :(

  Üdv.:M.

 • nuke7

  veterán

  Senki nem mondta, hogy minden rossz, amit csinálnak, de pl. pont budapesten a zöld terület írtása szerintem védhetetlen :N

  Egyáltalán nem arról van szó, hogy semmi jót nem csináltak - mert pl. Vajna a magyar filmiparnak nagyon-nagyon jót tett - de amiket te írsz, vagy írtál eddig, azok konkrétan propaganda hazugságok, ferdítések. :(

  Amúgy meg olvasd el 2xar kommentjét... arról a négyesmetrós botrányról beszélsz, amit a fideszes nemzeti nyomozóiroda zárt le, bűncselekmény hiányában... :U

  [ Szerkesztve ]

  https://youtube.com/user/nuke7 --- vegyél olcsón nagyon jó, új egeret: bit.ly/nuke7egerek

Hozzászólok Aktív témák