Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Szerintem ez egy olyan fúzió amitől nem kell rémeket látni. Nyilván nem fogja elsorvasztani az SSD ágat a WD mert nekik nincs rá érdemi technológiájuk, és ők is látják, hogy a hagyományos HDD piac az elfog kezdeni erősen zsugorodni.
Attól hogy túl nagyra nő sem félek, mert azért ott van versenytársnak az intel, samsung, kingstone szóval nem lesznek ők a legnagyobb halak a vízben.Amúgy nekem se nagyon van rossz tapasztalatom a WD-vel, én a Seagate-el és Hitachival szívtam sokat.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
dementor
aktív tag
Darál rendesen a WD. Érzik ám, hogy szép lassan leáldozik a merevlemezeknek és hát ugye kell a flash alapú tárolásban szerzett tapasztalat. Jó vásárt csináltak az biztos.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
aktív tag
Is-is.......mindenkinek van jó és rossz tapasztalata egyiktől is másiktól isNekem is volt wd hdd-vel is gondom,de a Scandisk csoda Pendrive-al is meggyűlt a bajomLehet pont együtt tapasztalat/tudás cserével egy Über jó cuccot gyártó Mamut leszKi tudja?
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
őstag
Miért gondolod így?
Szerintem a WD nagyon is korrekt!
Csak egy példa, egész pontosan a sajátom. Valamikor régen vettem egy 74GB Raptor vinyót, amin 5 év gar volt. A garidő lejárta előtt 2 hónappal benyekkent. Mivel a kisker ahol vettem már sehol sem létezett, így a wd weboldalán regisztráltam és az ott leírtak szerint elkezdem intézni a gart. Szóval csomag be, posta és irány a megadott németországi wd cím. 1 hétre rá küldtek vissza helyette egy 0km-es 160GB-os velociraptor vinyót! Nyilván az eredetit már nem gyártották, de én ezzel a cserével nagyon jól jártam. Szóval nálam piros pontot kaptak.izé
-
pepeno1
tag
Szerintem itt ettől nem kell tartanunk. Ha a tányéros vinyók kikopnak, még a Sandisknek akkor is ott marad versenytársnak a Kingston meg a Samsung.
Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
törölt tag
Addig ok, hogy nem lehet egy gyártós a piac, de ha az egyik fél hatalmasra nő, a másik szépen elsorvad és elprüntyög magában. Lásd processzorgyártók, ott az Intel, meg valami AMD ami csak árnyéka egykori önmagának. Ha nem lennének Radeon kártyák szerintem már bedőltek volna.
Tehát kvázi egy gyártós lesz a piac, olyan értelemben, hogy az emberek nagy része egy gyártót fog preferálni.
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Azt már nem fogják tudni megvenni, ugyanis nem lehet 1 gyártós a piac, ezt a piacot szabályozó hivatalok már nem engedélyeznék... (volt már rá példa nem is egy...)
-
F e Z o
veterán
Akkor nemsokára jönnek a WD SSD-k is.
H2O über alles!
-
Keem1
veterán
Lassan minden tárológyártó cég 1-2 kézben összpontosul? Már anno meglepett a Maxtor -> Seagate fúzió is. Lehet, a következő a Kingston lesz, aztán a WD megveszi a Seagate-t és egy k&rvanagy cég birtokolja az egész tárolópiacot. (kék bálna, ha a képet vesszük alapul)
A kép meg: elsőosztályú
-
ASdS
csendes tag
Nem örülök. A SanDisk-et korrektebb vállalatnak gondolom, érzem, mint a WD-t.
-
Taranti
senior tag
Le vagyok maradva: mi köze ehhez Kínának? Valamelyik cég kínai (volt)?
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
törölt tag
Most akkor a WD a SanDisk tulajdonosa, vagy a SanDisk a WD-é?Hülye vagyok, félreolvastam a címet
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Jó a kép!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest