Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Megvan a gép, az Xp azt írj az ATA133 wincsihez, hogy ha lehet engedélyezi az udma vezérlés, alá, hogy azon is megy, de, hogy ATA??? az nem derül ki :((
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
Den
veterán
No megnéztem az epoxnál a dolgot, ezt találtam:
''Added support for ATA-133 hard drives. *
* - ATA-133 clarification: This does not add ability to use ATA-133 modes for hard drives. It allows the BIOS identify ATA-133 drives as being attached. Actual drive transfer modes limited by IDE controller (max ATA-100).''www.simson4t.hu
-
9CS
senior tag
Még jókor jött, nagyon csodálkoztam volna, ha nem megy az ATA133 az cuccomon. Na remélhetőleg nemsokára kiderül, hogy sikerült-e a javítás.
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
Den
veterán
Lehet hogy nagyon láma kérdés, de az hogy add ata133 fícsör, az most mit jelent? Az ata 100-as epox8kha+ nak is? Vagy mi? Vagy volt olyan probléma, hogy ata133-as via lapok nem mentek xp alatt ata133-ban és ezt oldja meg?
www.simson4t.hu
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest