Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
Nem értelek, az opera a 6-os verzió óta teljesen kezeli a transzparens png-t, ami 2001 végén jött ki. [link]
css2 kompatibilitásról meg annyit, hogy az opera 9 már átmegy az acid2 teszten, ie nagyon nem, firefoxnak a fejlesztői verziója állítólag már megfelel [link]
Viktor77: nem ismerem, de biztos nagyon jó ha billentyűzet se kell - bár elképzelni nem tudom... talán gondolatátvitel
[Szerkesztve]╚╦╦╦
-
RedAnt
aktív tag
az opera bonyolult?? szerintem épp az hogy nagyon egyszerű és kényelmes, pár kattintással testreszabható, csupa drag&drop, nem tudom mi ebben a nehéz.
Ja és mégegy ficsör eszembejutott, amihez teljesen hozzászoktam operánál , hogy címsorból lehet keresést indítani, pl. ha oda beírom hogy ''g akármi'' akkor egyből google keresést indít akármire, ilyennel se találkoztam máshol, max külön kis keresősor jobb felül, de sztem ez sokkal egyszerűbb.╚╦╦╦
-
RedAnt
aktív tag
-
RedAnt
aktív tag
válasz Benmartin #38 üzenetére
Én meg azt nem értem miért használnak mások IE-t Persze, nyilván mert be van építve az oprendszerbe. És most nem a biztonsági szempontokra gondolok, abban elég sokat fejlődött az utóbbi időben, szerintem sem kell jobban félteni tőle a gépet mint más böngészőktől.
Engem inkább a kényelmetlensége, elmaradottsága az egyik dolog ami zavar - igaz, az IE7 már kezd felzárkózni. Amikor opera után leülök egy IE-hez, kicsit úgy érzem magam mintha levágták volna a fél kezem - nincsenek egérmozdulatok, tabok, sokkal körülményesebbnek, kényelmetlennek érzem a navigálást.
A másik dolog, a webfejlesztők szempontja, hogy az IE miatt sokszor trükközni kell az oldalakkal, hogy ott is megjelenjenek úgy ahogy kellene nekik - sok szabványos dolgot nem lehet enélkül megcsinálni. És ebben sajnos nem várható sok fejlődés. A többi böngésző sokkal inkább igyekszik követni a szabványokat, pl. opera 9 beta már átmegy az acid2 teszten. Tehát nem teljesen igaz amit írtál, hogy ''a firefoxnak nem szebb a megjelenítése'' - ez azért van mert a webdizájnerek csomót szenvednek hogy IE-vel is úgy nézzen ki az oldal mint szabványosabb böngészőkkel...╚╦╦╦
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest