- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Én azt nem értem ,hogy egy adsl t hogyan lehet ugy hírdetni hogy időben korlátlan.Ez nem 56 k s modem hogy idő alapján fizet az ember.Vagy idővel azt is be fogják vezetni .
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
gakoska
tag
sztem a GVH-nak elég jó viszonya van a T-Com-mal
úgy gondolják h gazdaságosabb velük jóban lenni mint a felhasználókkal
remélem az 50 kirúgott felhasználó perelni fog
amugy arrol nem hallani h csak kickelték őket v végleg bannolva vannak a t-comról, nem tudja vki? mármint h újraköthetik-e a szerződést akár ugyanezekkel a feltételekkel v máshogyan
más: PL: vodafon se rúg ki embereket azért mert a másodperc alapú díjcsomaggal mindig 2-3 másodpercet beszélnek hívásonként, pedig lehet h nekik már nem éri meg így, ők elfogadják hogyha véletlen félóráig kell beszélnie a usernek a 60akárhány forintos másodperc alapú percdíjjért akkor ráb@szott kicsit.
Ebből azt akartam kihozni h az 50 user által okozott ''kár'' bőven megtérül a T-online-nak azokból az userekből akik a havi 10000 Ft-ért 20k-val böngésznek 300 mega adatforgalmat keltve... őket nem rúgják ki? pl. ilyen indokkal: 100000 felhasználót előzetes figyelmeztetés nélkül töröltünk a rendszerünkből, mert nem szeretnénk túl nagy nyereséget elérni internetezési szokásaik miatt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
alyby
csendes tag
Az a gusztustalan, hogy 3 Gigás csomagokat korlátlanként meghírdetve árulhat.
Ez nem tűnt fel a GVH-nak?Mindig így kezdődik, azután meg jön a futás
-
Kraptor
őstag
Nem! Én Aug 8 óta várok, hogy vigyék már arrébb a rohadt telót és adslt, csak kerületen belül kellene vinni. Tcom az nagyon korrekt volt telón ellehet mindent intézni, Tréonline az nagyon gyengén adja elő.
1. CSak faxolással lehet beküldeni az igényt.
2. Céges az ADSL és elfelejtettek szólni, hogy kell aléírási címpéldány. Mondom mi a francnak már vagy 10x küldtem el mikor megkötöttem...Hát nehezebb előkeresni az arhívumból mintha újra küldeném...anyám
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz duracell89 #3 üzenetére
Én is mennék csak nem lehet
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tithian
őstag
Tehát most már hivatalosan is korlátos DSL-em van.
Csak már nem sokáig
Apropó, a vonal és DSL áthelyezése gyorsabb a T-onlinennál, mint a többi szolgáltatónál?</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz duracell89 #3 üzenetére
Ize, ~3-4 evvel ezelott volt ugyanez Csellonal is.
Tortent valami?
semmi.
A korlatlan megfogalmazas ''idoben korlatlanra'' fog valtozni es koszonjuk szepen.
Teccikerteni?A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
Tiggr
tag
Aki ennyit töltöget (az a bizonyos kevesebb, mint 1%), az tud a balhéról, hidd el! Amúgy ez kb. olyan, mintha a taxisok úgy hirdetnék magukat, hogy az első megállóig elvisznek 500 Ft-ért, aztán 4 km után kirúgnak a kocsiból, mert hirtelen gazdaságtalanná váltál... Szóval egy nagy mocsokság az egész! Remélem a többiek nem követik a T-Online-t!!!
-
PEPE85
senior tag
Akkor ha valakinek hűségszerződése van az T-online-nál(mondjuk most fizet elő), akkor elvileg havi 300GB-ot is tölthet, nem?
Watch 4k movies with Netflix :)
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ma hivott fel egy közvéleménykutató hölgyemény, és érdeklődött a T-Onlinenal mennyire vagyok megelégedve, a dolog finoman szólva is a szerződésfelmondások köré szerveződött...
Hírhez: 150gb. Izlések és pofonok. Nekem 9 hónapra elég lesz.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
arty
veterán
T, mint tetű
a védőink szintén, milyen alapon lehet azt mondani, h korlátlan, ha pl. egy mosopor nem lehet ''legjobb a piacon'' mert az már törvényt sért ??????
[Szerkesztve]"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
^Bundi^
őstag
én immáron 4. éve (3.5) datanetes vagyok és elég sok a havi forgalmam..soha semmi bajom nem volt velük és az áraik is a legkorektebbek..
matáv..axelero..t-onlány..t-com..Nos Omnes Una Manet
-
duracell89
senior tag
1. Ha korlátlant mondanak, és írnak a szerződésemben, akkor ne állítsanak fel utána új szabályokat, hogy jujmégsemkorlátlan. Végülis ezért Hozzájuk írtam alá, es nem a kábelnethez. Már semmi nem tart itt, ráadásul a szolgátatás is szar.
2. A jó kurva anyád Dajcseee Telekom.
3. Pápá T-Onlány, mentem a Datanet-hez! -
Gregorius
őstag
A szolgáltató azon előfizetői számára, akik felhasználó szokásaikon ezután sem kívánnak változtatni, vagy saját más jellegű, vagy más szolgáltató más csomagját ajánlja majd fel.
Na persze
Kik közül választanak és mi alapján? -
joola
aktív tag
Az a baj, hogy nagyon sok embernek fogalma sincs arról, hogy ilyen botrány volt, és mivel állandóan a T-t látják a tvben, meg ezt hallják a rádióban, meg ezt olvassák az újságokban, és így melyik szolgáltatót fogják választani?? .... nem nehéz kitalálni.
150 Giga mondjuk elég sok az biztos, elég korrekt határ, de ha már van akkor ne adják el korlátlanként. Vegülis okos húzás, mert igy elkerüli-elkerülheti a felhasználó figyelmét az extrém használat, ha meg a reklámokban nem korlátlanként lenne feltüntetve, akkor kevesebben rendelnék meg.
[Szerkesztve]NE GONDÓKOZZ !! DÓGOZZ!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika