- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitorkalibráló eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ennyi erővel betilthatnák az összes mail oldalt is, hiszen spamként is kaphatnak olyat, amit nem akarnak látni, nameg a pedofilok és teroristák valszeg leveleznek is egymással...
Vagy miért nem tiltják be egyből az internetet, a mobil és vezetékes telefonhálózatot? -
Esmein
nagyúr
-Józsika, kell fagyi ?
-Igeeeeeeeen.
- Akkor nyomd be azt a szép zöld gombot a papának... -
tuskooo
addikt
válasz
Forest_roby #14 üzenetére
Igaz, de ettől még az előbb említett ugyanígy igaz. Nem csak egy hülye nép van a Földön, elférünk mind kényelmesen
-
MichaelSD
őstag
válasz
Forest_roby #14 üzenetére
Ezt felírom...
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Hát igen! Egy kicsit túlzásba viszik. Ha a szülők nem törődnek vele, akkor úgy is mindegy, ha meg igen, akkor a gyerek úgy is lázadni fog, szóval sz*r az egész.....
Azt meg, hogy az Amazont betiltanák.... semmi értelme. -
finest
addikt
Szerintem ez a hír nem nagy meglepetés. Egy republikánus képviselő megmozdulása... azon túl, h nevetséges nem hiszem, h érdemes kommentálni. Ez tipikusan a vágd le a fejed, ha fáj logika.
Félelmetes, h a terrorizmus, vagy a pedofilek kapcsán, milyen messzemenő korlátozásokat fogadnak/fogadtatnak el az emberekkel az USÁ-ban.
Nem is olyan rég volt arról hír, h a Skype-féle kommunikációt is szeretnék lehallgatni, ha emlékeztek. Vagy ott van az, h a nyomtatógyártók ''vízjeleket'' rejtenek a nyomtatott papíra a nyomtató visszakövethetősége érdekében stb. Jól illik a sorba ez a hír is.
A nagytestvér figyel!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
adj hatalmat az idiótáknak... és idióta törvények szerint kell élned.
megint a kalapácsot büntetik a csapásért, és nem azt, aki üt vele. ezek ott tényleg ennyire nem értenek hozzá, vagy csak bábok? -
WN31RD
addikt
Én nem így értettem. Nem általában az USA-t akartam minősíteni, hanem a jelenlegi hatalmi elitjét. Lehet ugyan abban a megállapításban valami, hogy minden népnek olyan vezetője van, amilyet megérdemel, de nemigen tudnék erről az általános kijelentésről bármilyen konkrét következtetésre továbblépni.
Szóval hagyjuk a ''hülye amerikaiak'' szöveget, ennek így semmi értelme, nem mellesleg igazságtalan és bántó is. Célirányos vélemény, kritika viszont minden mennyiségben jöhet. -
WN31RD
addikt
Kedves nézőink, az imént a ''Paranoiás idióták ámokfutása az USA törvényhozásában'' c. nagy népszerűségnek örvendő sorozat legújabb epizódját láthatták. Maradjanak velünk, rövidesen folytatjuk.
-
bambano
titán
Amerika szabad ország, mindenkinek joga idiótának lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest